Açık mamalar satılıyor kilo ile onlar ucuz fakat her sokak hayvanı yemeyebiliyor... Bence şunu yapın daha ucuz ve lezzetli; tavukçularda tavuk kemiği satılıyor ben geçen gün aldım koca poşet kilosu sadece 50 kuruş.. Bunu pişirme imkanınız varsa daha iyi olur tabii.. Ama dikkat edin yavrulara tavuk kemiği vermeyin zira özellikle but kısmındaki kemik bağırsaklarına takılıp yırtıp ölümlerine neden oluyor. Ve alırken göğüs kısmı (kaburga) kemiklerini alın onu daha rahat yiyorlar... Dediğim gibi kilosu 50 kuruş bir 5 liralık alsanız yan mahallenin hayvanlarına bile yeter ama taşıyamazsınız
ben mahellemizde ki kediler için kipanın ucuzluk zamanları oluyor ya
o zaman tavuk veya etli köfteler filan oluyor onlardan alıyorum
pişirip ekmekle suyla çoğaltıp veriyorum çok seviyorlar
kalan çorbaya ekmek doğramıştım yemez sanmıştım ama bitirdiler
ben bugün dışarı çıkarken bi yoğurt kovasıyla su ve bir poşet ramazan pidesi bıraktım küçük küçük parçalara da ayırmıştım..çöpün yanına koydum ben de aslında size soracaktım en çok nerelerde gezerler diye..çöpün yanı diye aklımda kalmış ben de oraya koydum poşetin ağzını da iyice açtım..akşam 10 gibi eve döndüm döndüğümde eser yoktu çöpçüler gelmiş hepsini götürmüş ben de suları bitmişse diye su getirmiştim yanımda..ne yapsam bilmiyorum benim mahalleli çok canımı sıkıyor hiç kimse duyarlı değil..
arkadaşlar bide ben hayvanlar üzerinde test yapan ve yapmayan markaların listesini koyacaktım onu da yapamadım çok mu büyük geldi acaba noyutları
Sütü sulandırarak vermek gerek diye duymuştum ama ne kadar doğrudur bilemem...:44:
ben bugün dışarı çıkarken bi yoğurt kovasıyla su ve bir poşet ramazan pidesi bıraktım küçük küçük parçalara da ayırmıştım..çöpün yanına koydum ben de aslında size soracaktım en çok nerelerde gezerler diye..çöpün yanı diye aklımda kalmış ben de oraya koydum poşetin ağzını da iyice açtım..akşam 10 gibi eve döndüm döndüğümde eser yoktu çöpçüler gelmiş hepsini götürmüş ben de suları bitmişse diye su getirmiştim yanımda..ne yapsam bilmiyorum benim mahalleli çok canımı sıkıyor hiç kimse duyarlı değil..
arkadaşlar bide ben hayvanlar üzerinde test yapan ve yapmayan markaların listesini koyacaktım onu da yapamadım çok mu büyük geldi acaba noyutları
ben süt vermedim ki su verdim yoğurt kabına koymuştum suyu..birde küçük küçük parçalara ayırdığım ekmek verdim..geldiğimde yoktu işte..inş bikaç can içmiştir..belediye kova veriyormuş ya su koymak için ondan alıp koysam çöpçüler almaz heralde?
su kabı alma imkanın varsa al canım.
benim burda alma imkanım yok...kedi mamsı bile görmedim henüz marketlerde:))
insansanlar okadar duyarsız ki...akıl sır ermiyor..
benim yavru kedimin ayağı incidi..
komşuya anlatıyorum hasta biraz diye..
veteriner bulursam götürecem falan diyorum
alaycı bir gülümsemeyle dediği şey şu
ne veterineri ya ölürse atarsın işte ne olacak...
bu bir anne
4 çoçuğu var
ve bunlar gibi binlercesi var malesef ve malesef...
bu bir anne
4 çoçuğu var
bu bir anne
4 çoçuğu var
Bir dahakine çocuklardan biri mutlaka hasta olacaktır o zaman siz de bu kadar ilgilenmeye masrafa ne gerek var yaa ölürse atarsın hem daha 3 tane var iyi olur evin masrafı azalır hem de dersiniz... Ben olsam derdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?