Hayvanlara yapılan şiddet ! Lütfen görmezden gelmeyelim

benim kendi kedime alıyor eşim arda..
bazen onun içinden veriyorum ama ben çok ete alıştırmak istemiyorum aslında
sonuçta burda kalıcı değilim ve herkez yapmaz bunu keşke yapsa..
yani hayvanları iyi yede kötüyede alıştırmak istiyorumki seçici olup aç kalmasınlar
ama arada yapayım yinede...bayram etsinler...
çoook sağol canım
konyaya gittiğimde(ilçesindeyim) mamaları araştırayım...
benim mızmız kedi de yer belki

bende bazen bunu belki yemezler diyorum ama hoooop eser kalmıyor
çok yayamaz akıllı bıdık bunlar:)

ben bugün dışarı çıkarken bi yoğurt kovasıyla su ve bir poşet ramazan pidesi bıraktım küçük küçük parçalara da ayırmıştım..çöpün yanına koydum ben de aslında size soracaktım en çok nerelerde gezerler diye..çöpün yanı diye aklımda kalmış ben de oraya koydum poşetin ağzını da iyice açtım..akşam 10 gibi eve döndüm döndüğümde eser yoktu çöpçüler gelmiş hepsini götürmüş ben de suları bitmişse diye su getirmiştim yanımda..ne yapsam bilmiyorum benim mahalleli çok canımı sıkıyor hiç kimse duyarlı değil..

ben profil resimleri yapıyorum arkadaşlar biraz daha çoğaltınca albüme koyucam hepsini..bazende kendi avatar resmimde deniyorum okunur olmuş mu diye..dün de bir gif yaptım slayt gösterisi gibiydi hareketli avatar oluyor sanırım..koydum ama ilk resim çıktı diğerleri çıkmadı..nerde hata oluyor acaba?

arkadaşlar bide ben hayvanlar üzerinde test yapan ve yapmayan markaların listesini koyacaktım onu da yapamadım çok mu büyük geldi acaba noyutları

Sütü sulandırarak vermek gerek diye duymuştum ama ne kadar doğrudur bilemem...:44:

arkadaşlar bide ben hayvanlar üzerinde test yapan ve yapmayan markaların listesini koyacaktım onu da yapamadım çok mu büyük geldi acaba noyutları

Boyutlarını imageshackten küçültebilirsin;

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Sütü sulandırarak vermek gerek diye duymuştum ama ne kadar doğrudur bilemem...:44:

Evet doğru. Süt kedilerin bağırsaklarını bozuyor. Aslında en doğrusu sürekli süt vermemek. Mecbur kalınca bile inek sütü yerine yavru kediler için özel hazırlanmış sütleri öneriyorlar.

ben süt vermedim ki su verdim yoğurt kabına koymuştum suyu..birde küçük küçük parçalara ayırdığım ekmek verdim..geldiğimde yoktu işte..inş bikaç can içmiştir..belediye kova veriyormuş ya su koymak için ondan alıp koysam çöpçüler almaz heralde?

Sokakta yaşayan köpekler ve kediler yiyeceği ve suyu nerde olursa olsun bulurlar. Bu yüzden çok göz önünde olan yerlere koyma bence canım çünkü bir şekilde anlayışsız insanlar bunları çöp diye atarlar veya plastik toplayanlar su kaplarını alabilirler. Çok ayak altı ve göz önünde olmayan, yerken, insanlardan rahatsız olup kaçmayacakları bir yeri deneye deneye bulabilirsin.

canim o listeyi mutlaka bizimle paylas. Simdiye kadar neden yapmadim arastirmadim bilmiyorum ama o testgörüntüleri beni fena halde etkiledi. Agliyarak izledim gercekten ((

su kabı alma imkanın varsa al canım.
benim burda alma imkanım yok...kedi mamsı bile görmedim henüz marketlerde:))
insansanlar okadar duyarsız ki...akıl sır ermiyor..
benim yavru kedimin ayağı incidi..
komşuya anlatıyorum hasta biraz diye..
veteriner bulursam götürecem falan diyorum
alaycı bir gülümsemeyle dediği şey şu
ne veterineri ya ölürse atarsın işte ne olacak...
bu bir anne
4 çoçuğu var
ve bunlar gibi binlercesi var malesef ve malesef...

aynen dediğin gibi bu bir anne..ne yapsak bilemiyorum..o da bir can anlayın artık şunu..dili her ne kdr olmasa da o bakışları yetiyor herşeyini anlatmaya .. su kabı alabiliniyomu bizim belediyeden yarın arayıp öğreneyim verirlerse alayım..

sinemm34 evet canım yüklücem boyutunu küçülteyim önce..birde şampuanlar, cilt bakımı, makyaj, kıyafet gibi bölümlere ayırıp alınabilecek markaları da belirticem bunu anneme de yapıcam çünkü katil işkenceci markalardan alırsa geri verdirtirim yada direkt çöpe gider..

greenjade ne güzel söledin canım ya haklısın ben de görsünler diye orta yerlere koyabilme düşüncesindeydim..

bide nihat hatipoğlu saolsun temmuz sıcağında hayvanlar su bulamıyorlar kapınızın önüne bir kap su koyun dedi atv deki programında çok sevindim keşke bir de iftardan olurda arta kalan yiyeceklerinizi de onlara verin deseydi keşke..onun mail adresini bulup rica edeyim..inş programındada söyler unutmazsa osoruların yoğunluğundan..

Son düzenleme:
arkadaşlr ben Nihat Hatipoğluna mesaj attım umarım okur..eğer sizde göndermek isterseniz adresi şu:

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir dahakine çocuklardan biri mutlaka hasta olacaktır o zaman siz de bu kadar ilgilenmeye masrafa ne gerek var yaa ölürse atarsın hem daha 3 tane var iyi olur evin masrafı azalır hem de dersiniz... Ben olsam derdim...

% 90 böyle ne yazık ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…