Bol eksiler kızlar
Tartıları özelden göndermeyi unutmayalım
️
Şaka mı-2 kg
Yüzde 2.7
Çok iyi vermişsin canımm
Süper
Aldığımı verdim kusum ama yemedim resmen . Önümüzdeki hafta daha net olur ama planlarım var önümüzdeki şubata kadar 60 görmem lazım . Sonra slikonlarımı aldırıp toplatacağım göğüsleriŞaka mısüpersin eve dönmek yaradı hemen toparladın
Ben her gün tartılıyorum dün daha eksiydim ama olsun yine de iyi geliyor bana-1.125
850 gr
Bir daha hafta arasında tartılmıcam. Hep söylediğim şeyi kendim yaptım. Hafta arası görmüştüm ben bu 74.70i. O yüzden şimdi daha çok eksilmeyi bekledim. Böyle beklentiye girince buruk sevinç oluyor. Sabit hissi geliyor. Olmaması lazım zaten geçen haftaya göre eksidesin. O yüzden bir daha pazartesiden önce tartılmıcam
Aynen haftaya gerçek ilerleme olur. Bu gidişle de olur zatenAldığımı verdim kusum ama yemedim resmen . Önümüzdeki hafta daha net olur ama planlarım var önümüzdeki şubata kadar 60 görmem lazım . Sonra slikonlarımı aldırıp toplatacağım göğüsleri
Ay bana yaramıyor ya. O süprizi yapmam lazım yoksa beklentiye giriyorumBen her gün tartılıyorum dün daha eksiydim ama olsun yine de iyi geliyor bana
Son anda yapılan şeyler ödem şişi canım. Hiç üzülme. Gerçek kilon olmayabilir. Motivasyonunu düşürme. Bu hafta gerçek sonucunu alırsınEki Görüntüle 3634810
Diyetisyen dönüşü tartıldım
Diyetisyen de 82.3 çıktım Bir gün kaçamak yapınca ben
Artı 1.100gr
Sabahı karbonhidratsız atlattım.Bu hafta Karbonhidratsız beslenmeyi unutmayalım kızlar hep aklınızda olsun. Yaparsak çok güzel kilo vericez. Yapmaya çalışalım. Meyveye de dikkat edelim günde 1-2 tane de sınırlı olsun. Akşama bırakmayalım
40 dk engersizi deneyeyim canım benimTheDandelion canım geçen tartının denge egzersizleri 1 gün tamamlanmış. Bugün içinde gönderebilir misin? 40 dk egzersizle 2 gün kapanır. Veya 6.000 adım + 20 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?