- 11 Şubat 2016
- 4.049
- 18.808
- 208
Ben senin kilo vereceğini biliyordumGünaydın canlar
Geçen haftaki kilom:94.25
Bu haftaki kilom:93.55
Kilo verme yüzdem :0.748
Artıda olmaktan çok korkuyordum
Haftasonunu dengede tutalım dedik canım. Bir de cumartesi pazar çok yoğun geçiyor benim güncellemeler çok gecikiyordu. Kızlar söyleyince de değiştirmiş olduk. Sana uyar mı bugünChocolita canım neden cumartesi gününden vazgeçildi?
Tebrikler çok güzel eksiGeçen hafta 68.30
Bu hafta 67.30
buna şükür
Ben bugün yarın adet olurum diyete aynı devam edeceğim dimi bu şişlik tartıda etkisini nezaman kaybeder ben ilk kez diyet yapıyorum. Bide yüzde hesaplarken 67.30umu baz alacağım
Tamamdır teşekkürlerTebrikler çok güzel eksi
Geçen haftaki kilo 68.30
Bu haftaki kilo 67.30
68.30 - 67.30 = 1
1 ÷ 68.30 × 100 = 1.464
Geçen haftaki kilona bölüyorsun
Haftada 1 kilo hiç yavaş değil aksine çok sağlam eksiTamamdır teşekkürleryavaş gidiyor gibi ama olsun hedefime ulaşacağım bende
Bu hafta artıyım canım memlekette olunca malum. +100glabellevie tartıyı unutmayalım canım
Sabitsin aslında. O kadar aradan sonra bu da iyidir. Hemen eksiye geçelimBu hafta artıyım canım memlekette olunca malum. +100g
@Chocolitacim çok yavaş veriyorum buda motivasyonumu çok düşürüyorBen senin kilo vereceğini biliyordum
Ayy öylemi diyorsunHaftada 1 kilo hiç yavaş değil aksine çok sağlam eksi
Önceki hafta çok az + gelmiştin. Şimdi dengeledin. O yüzden ağır ilerlediğini düşünüyorsun. Ama onlarda olacak. Vücudun yeni düzene alışmaya çalışıyor. Totalde 4'ünden beri 2 kilo verdin mi verdin@Chocolitacim çok yavaş veriyorum buda motivasyonumu çok düşürüyor
Öyle tabi. Keşke her hafta verebilsek o -1 kgAyy öylemi diyorsunilk defa diyetteyim oyüzden bilmiyorum sevindim ozaman devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?