Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Çok acıkırsan yoğurt olur bence canım. Cacık da yiyebilirsin salatalık da yiyesin varsa. Ama dayanır gibiysen boş ver
Keşke yapabilseydim ayak üstü ne bulduysam atıştırmalık yedim yeme atağıydi regl döneminde beklenen hareketler benim iradesizligim

Pembe Lotus cumartesi menüsü gelmedi canım
Cumartesi menüsü
Sabah omlet yeşillik peynir 1dilim tm buğday ekmeği

15:30fln diyet dışı oldum

17:00 son öğün gibi düşünerek sade türk kahvesi bitter çikolata

22:00 gibi diyet dışı
1saatten fazla yürüdüm ama birşeye yaratmamıştır

Yarın diyetisyene gidiyorum
Eksi görmezsem çok üzülecegim o kadar uğraşıyorum bı yerde tıkanıp kalıyorum beni yine geri atıyor
Kadın kimbilir içinden neler söylüyordur
Tartıyı 11olmadan atarım ins
Güzel eksiler göreceğimiz bir gün olsun inşallah

Yarın nasıl dayanıcaz Chocolita
Ben ekmek yemeden doymuyorum. Tam buğday ekmeği bile mi yemicez.
Tam buğday ekmeği yiyebiliriz canım ama en koyu renk ve yoğun olanı. Diğerleri yüzde yüz tam buğday olmuyormuş un katıldığı için rengi açılıyor. 1 dilimde kalırsak süper olur

Of ben yine 3gündür WC’ye çıkamıyorum hep tartı gününe geliyor ama merakla bekliyorum yarını. Ben geç kalkıyorum kızlar bide WC’ye çıkamasam bile diyetisyen uyanınca yarım saat sonra tartıl diyor artık 12yi bulursa şaşırmayın inşallahhhh en az 1 kilo vermişizdir

İnşallah çok güzel eksiler görürüz Uyanır uyanmaz tartı atarız. 3 den sonra gelen tartı için 1 uyarı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…