Çok hareket ettim o yüzden yoksa bu haftada artı olacaktımPazar kahvaltısıda ediliyor ya arminin dediği gibi. Neyse ki akşamı dengeledik. Adım da var
Çok iyi yaptınÇok hareket ettim o yüzden yoksa bu haftada artı olacaktım
Keşke yapabilseydim ayak üstü ne bulduysam atıştırmalık yedimÇok acıkırsan yoğurt olur bence canım. Cacık da yiyebilirsin salatalık da yiyesin varsa. Ama dayanır gibiysen boş ver
Cumartesi menüsüPembe Lotus cumartesi menüsü gelmedi canım
Tam buğday ekmeği yiyebiliriz canım ama en koyu renk ve yoğun olanı. Diğerleri yüzde yüz tam buğday olmuyormuş un katıldığı için rengi açılıyor. 1 dilimde kalırsak süper olur
Sorun olmaz canım haber vermen iyi oldu. Çok geçmiş olsun. Kolay geçer inşallahChocolita canım yarın benim 20 lik diş ameliyatım var. Sabah etkenden hastaneye gideceğim tartı biraz geç gelse sorun olur mu
İnşallah çok korkuyorum teşekkür ederimSorun olmaz canım haber vermen iyi oldu. Çok geçmiş olsun. Kolay geçer inşallah
Korkma ben çektirdim diş doktoruna ki benim diş kökleri ağaç kökleri gibi kalın . Ağrısız sorunsuz geçti . Senin de iyi geçer inşallahİnşallah çok korkuyorum teşekkür ederim
Kesinlikle canım meyve sınırlı yenmeliBen geçen yıl yaz mevsiminde karbonhidratı ve şekeri kestim ama o kadar çok meyve yedim ki 1 haftada hiç kilo veremedim. O yüzden meyveye dikkat edelim.
İnşallah çok güzel eksiler görürüzOf ben yine 3gündür WC’ye çıkamıyorum hep tartı gününe geliyorama merakla bekliyorum yarını. Ben geç kalkıyorum kızlar bide WC’ye çıkamasam bile diyetisyen uyanınca yarım saat sonra tartıl diyor artık 12yi bulursa şaşırmayın inşallahhhh en az 1 kilo vermişizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?