Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

1 Eylül Yıldızlar Ligi

TheDandelion (2.700)

Acquaa (1.660)

Eylülün ilk karşılaşması
Tebrikler canlarım harikasınız
Yine bir başka devler ligi oldu

️@TheDandelion 1 uyarı vardı silindii
M Mavistez -1.464 yüzdeyle listenin en yüksek 3. yüzdesini yaptın. Tebrik ederim canım

Son düzenleme:
Öyle tabi. Keşke her hafta verebilsek o -1 kg
Evet ya benim regl zamanım geldi iki gün içinde olmam lazım ozamanlarda tartılmak iyi değilmiş ona rağmen eksi 1 görünce sevindim valla. Hedefe yakınlaştıkça kilo verimi azalıyormuş birde duraksama oluyormuş bakalım benim ne zamana denk gelecek. Ben aslında 70.60la başladım 9ağustosta ilk 65i görmek istedim büyuzden hiç kaçamak yapmıyorum. Sonra 59a inmek için devam E artık onu gören 57yide görür diyip belki devam ederim sizinle daha çok motive oluyorum bakalım ne kadar zamanımı alacak

Yaparsın hızlı değilde sağlam vermeye odaklanmak lazım. Önceden çok hızlı kilo verdim hızla da geri aldım. Bir düzene yaymak gerekiyor. Sende kendi dengeni bulacaksın inşallah

Kahvaltım. Hepsini bir tabağa sığdıramadım
Kavun en son yendi
2 yemek kaşığı az yağlı lor peyniri
2 kibrit kutusu kadar tulum peyniri
2 minik kaşar
2 domates 1 salatalık
2 yumurta 1 tatlı kaşığı yulaflı
Bir de oğlum omletin yarısını bırakmış. Onu yedim. Şu çocuktan artanı yeme işine bir son vermem lazım. Koy dolaba dursun.
1 Çay kaşığı kadar un almış oldum oradan. Sıfır karbonhidrat demiştik aslında.
Akşam 1 ya da 1.5 dilim tavuk göğsü yerim.
Yine de güzel. Sıfıra yakın karbonhidrat olacak

Eklentiler

• 20250825_115036.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Benim için zor olacak listemde meyve ara öğün yok çok acikirsam öğlen çorba salata var

Aynen. Ben şu an ketosisteyim. 3 gün karb yemediğim için yağ yakımı başlattım. Dün o yüzden başım çok agrıdı. Gece 3 gibi salatalık ve zeytin yiyerek ilaç içtim. Bugün daha dincim yarın bozulacak mecburen bu. onda da tek öğün bozmayı düşünüyorum

Diyetisyenimle uzun uzun konuştuk gerçekten acikabilirsinde dedi bu hafta geç kahvaltı ara öğün olmadan idare edeceğim
Çok acikirsan çorba yoğurt olur akşam onları yemezsin dedi
Bide gün içinde içeceğim hibuskus çayı malzemeleri akşam alıp yarın basliyacagim
Sabah 1 tane karabuğday patlağı kahvaltıda Gluten meyve yok akşam protein kırmızı et tavuk balık hindi eti

Protein odaklı beslenme yapacaksın. Biraz açlık olur dediğin gibi ama sabredersen müthiş olur

Protein odaklı beslenme yapacaksın. Biraz açlık olur dediğin gibi ama sabredersen müthiş olur
Evet ins
Spor bugün de yapamiycam regl 3.gunun akşamı kesildi dünde yoktu bugün yine başladı bide bu çıktı bir gün duruyor ertesi gün başlıyor bacaklarım çok ağrıyor kahve içtim şimdi
Yarın yaparım resmini atarım

Hayatım ekmeği kestiğimde bende de bir kaç gün baş ağrısı oldu ama sonra çok güzel kilo verdim , dayan

Gözüm korkmuştu. Ama dayanabildim bugün.
İnşallah çok güzel eksiler görürüz Uyanır uyanmaz tartı atarız. 3 den sonra gelen tartı için 1 uyarı gelir
Geçen sefer 3e 10 kala atmıştım. Neredeyse unutacaktım

Tebrikler kızlar
Bu işlerden çok iyi anlıyorsun. Neden bozulacak peki.
Hayatım ekmeği kestiğimde bende de bir kaç gün baş ağrısı oldu ama sonra çok güzel kilo verdim , dayan
Biz oruçken ben susuzluktan başım ağrıyor sanırdım. Ekmeksizlikten miymiş acaba.

Yemeğe falan gidilecek. Ama halledicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…