Evet ya benim regl zamanım geldi iki gün içinde olmam lazım ozamanlarda tartılmak iyi değilmiş ona rağmen eksi 1 görünce sevindim valla. Hedefe yakınlaştıkça kilo verimi azalıyormuş birde duraksama oluyormuş bakalım benim ne zamana denk gelecek. Ben aslında 70.60la başladım 9ağustosta ilk 65i görmek istedim büyuzden hiç kaçamak yapmıyorum. Sonra 59a inmek için devam E artık onu gören 57yide görür diyip belki devam ederim sizinle daha çok motive oluyorum bakalım ne kadar zamanımı alacakÖyle tabi. Keşke her hafta verebilsek o -1 kg
YaparsınEvet ya benim regl zamanım geldi iki gün içinde olmam lazım ozamanlarda tartılmak iyi değilmiş ona rağmen eksi 1 görünce sevindim valla. Hedefe yakınlaştıkça kilo verimi azalıyormuş birde duraksama oluyormuş bakalım benim ne zamana denk gelecek. Ben aslında 70.60la başladım 9ağustosta ilk 65i görmek istedim büyuzden hiç kaçamak yapmıyorum. Sonra 59a inmek için devam E artık onu gören 57yide görür diyip belki devam ederim sizinle daha çok motive oluyorum bakalım ne kadar zamanımı alacak
Benim için zor olacak listemde meyve ara öğün yok çok acikirsam öğlen çorba salata varBu hafta Karbonhidratsız beslenmeyi unutmayalım kızlar hep aklınızda olsun. Yaparsak çok güzel kilo vericez. Yapmaya çalışalım. Meyveye de dikkat edelim günde 1-2 tane de sınırlı olsun. Akşama bırakmayalım
Aynen. Ben şu an ketosisteyim. 3 gün karb yemediğim için yağ yakımı başlattım. Dün o yüzden başım çok agrıdı. Gece 3 gibi salatalık ve zeytin yiyerek ilaç içtim. Bugün daha dincimBu hafta Karbonhidratsız beslenmeyi unutmayalım kızlar hep aklınızda olsun. Yaparsak çok güzel kilo vericez. Yapmaya çalışalım. Meyveye de dikkat edelim günde 1-2 tane de sınırlı olsun. Akşama bırakmayalım
Karbonhidrat olarak ne veriyorBenim için zor olacak listemde meyve ara öğün yok çok acikirsam öğlen çorba salata var
Akşam protein salata çorba yoğurtKarbonhidrat olarak ne veriyor
Protein odaklı beslenme yapacaksın. Biraz açlık olur dediğin gibi ama sabredersen müthiş olurDiyetisyenimle uzun uzun konuştuk gerçekten acikabilirsinde dedi bu hafta geç kahvaltı ara öğün olmadan idare edeceğim
Çok acikirsan çorba yoğurt olur akşam onları yemezsin dedi
Bide gün içinde içeceğim hibuskus çayı malzemeleri akşam alıp yarın basliyacagim
Sabah 1 tane karabuğday patlağı kahvaltıda Gluten meyve yok akşam protein kırmızı et tavuk balık hindi eti
Evet insProtein odaklı beslenme yapacaksın. Biraz açlık olur dediğin gibi ama sabredersen müthiş olur
Süper77 lere gidiyoruz
Hayatım ekmeği kestiğimde bende de bir kaç gün baş ağrısı oldu ama sonra çok güzel kilo verdim , dayanDiyetisyenimle uzun uzun konuştuk gerçekten acikabilirsinde dedi bu hafta geç kahvaltı ara öğün olmadan idare edeceğim
Çok acikirsan çorba yoğurt olur akşam onları yemezsin dedi
Bide gün içinde içeceğim hibuskus çayı malzemeleri akşam alıp yarın basliyacagim
Sabah 1 tane karabuğday patlağı kahvaltıda Gluten meyve yok akşam protein kırmızı et tavuk balık hindi eti
Gözüm korkmuştu. Ama dayanabildim bugün.Alışverişler yapıldı mı kızlarr
Yarın temiz sağlıklı karbonhidrat haftasına giriş yapıyoruz1 hafta boyunca buna göre beslenirsek haftaya tartılar coşacak
Ekmek, un, pilav, makarna gibi yiyecekler yok. Şekerli işlenmiş gıdalar, gazlı içecekler, hazır meyve suları, ice tea hepsi zararlı karbonhidrat. Paketli atıştırmalıklar.
Sağlıklı karbonhidrat yiyoruz. Her türlü sebze ve baklagil. Patates nohut vs. Şeker alacaksak meyve. Yulaf.
Geçen sefer 3e 10 kala atmıştım. Neredeyse unutacaktımİnşallah çok güzel eksiler görürüzUyanır uyanmaz tartı atarız. 3 den sonra gelen tartı için 1 uyarı gelir
Tebrikler kızlar
1 Eylül Yıldızlar Ligi
️ TheDandelion (2.700)
️
Acquaa (1.660)
Eylülün ilk karşılaşması
Tebrikler canlarım harikasınız
Yine bir başka devler ligi oldu
️@TheDandelion 1 uyarı vardı silindii
M Mavistez -1.464 yüzdeyle listenin en yüksek 3. yüzdesini yaptın. Tebrik ederim canım
Bu işlerden çok iyi anlıyorsun. Neden bozulacak peki.Aynen. Ben şu an ketosisteyim. 3 gün karb yemediğim için yağ yakımı başlattım. Dün o yüzden başım çok agrıdı. Gece 3 gibi salatalık ve zeytin yiyerek ilaç içtim. Bugün daha dincimyarın bozulacak mecburen bu. onda da tek öğün bozmayı düşünüyorum
Biz oruçken ben susuzluktan başım ağrıyor sanırdım. Ekmeksizlikten miymiş acaba.Hayatım ekmeği kestiğimde bende de bir kaç gün baş ağrısı oldu ama sonra çok güzel kilo verdim , dayan
Yemeğe falan gidilecek. Ama halledicemGözüm korkmuştu. Ama dayanabildim bugün.
Geçen sefer 3e 10 kala atmıştım. Neredeyse unutacaktım
Tebrikler kızlar
Bu işlerden çok iyi anlıyorsun. Neden bozulacak peki.
Biz oruçken ben susuzluktan başım ağrıyor sanırdım. Ekmeksizlikten miymiş acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?