Dünün menüsünü de alabilir miyim canımselam kızlar
Kahvaltı
İki yumurta beyazı
Bir salatalık
Yarım dilim tam buğday ekmek üzeri şekersiz fıstık ezmesi
Ara
Bir top dondurma
Akşam
Fırında Kıymalı patates
Çok az yedim aç kalktım masadan
Sitedeki parktaki spor aletlerinde 40dk pedal çevirdim bacaklarım yanıyor
Birazdan dibek kahve içerim
Bol su tabiki
Yeni challenge pazartesi canım. Hafta boyu sıfır karbonhidrat gidiyoruz. Keşke hepimiz uyabilsek. Ama bu kesin sonuç verecek gibi hissediyorum. Hafiflemiş gibiyimKızlar selam .okuyamadım .bugün dışarıdaydım diyet dışı bir gün oldu. Sushili şaraplı falan. 2 gün full dikkat edicem yarından itibaren
Sabah kahvaltı yok
Öğlen protein içeceği
Akşam sushi , tatlılar, mantı falan
doğumgünü olayı. Yarından itibaren sıkıyönetim
Bunarada yeni bir challengeyaptınız sanırım. Okuyacagım onu da
Chocolita
Harika. Benim için kolay.Yeni challenge pazartesi canım. Hafta boyu sıfır karbonhidrat gidiyoruz. Keşke hepimiz uyabilsek. Ama bu kesin sonuç verecek gibi hissediyorum. Hafiflemiş gibiyim
Şimdi bu hafta sıfır karbonhidrat, haftaya sabah serbest akşam sıfır karbonhidrat. İlk sayfada var canım. Ama bu hafta buna alışırsak haftaya da ful yapanlar çıkar. Güzel olur dediğin gibiHarika. Benim için kolay.Sebzelere de dikkat etmeliyiz. Tarım yerine bol et ve ot. Roka gibi .Yani ben öyle yaparım. O zaman rahat 2-3 kilo gider bazılarımızda. Ben artık zor iniyorum. Bu kiloyu korumak kolay ama ben biraz daha inmek istiyorum. En az 2 kilo kadar. Belki bu sayede haftaya inerim. İyi düşünmüşsünüz
Tatillerde zor yememek. Kasma canım bence de artı da gelsen ödem olur muhtemelen. 2 gün detoksla toparlarsın.Perşembe günü 4 günlük bir tatile çıkıyoruz. Sıfır karbonhidrat olamayacak. Kasmak da istemiyorum. Yarında yaparım. Ama gitmeden önce de iyi oldu ön hazırlık gibi. + gelmeyeyim de korusam yeter. Bakalım artık
Canım ben unutmuşum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?