Geç de olsa günaydın canım, evet dün yazamadım menümü kusara bakmayın.
Pilav miktarı ne kadarGeç de olsa günaydın canım, evet dün yazamadım menümü kusara bakmayın.
Kahvaltı; peynir, 1 yumurta, 4-5 zeytin, biber, 1 krep.
Kahve
Az meyve
Akşam; kuru fasülye ve pilav, 2 bardak ayran
50 squat
7.866 adım
Beyaz pilav sağlıksız karbonhidrat canımPilav miktarı ne kadarafiyet olsun
Ay regl gelirken sınanıyoruz resmen yaaaaBende resmen aranıyorum şu an her bulduğumu ağzıma atma isteği var. Regl geliyor. Direniyorum
Ben çikolata ve kola diye titriyorum onları yemeyince kendime gelemiyorurAy regl gelirken sınanıyoruz resmen yaaaa
Hahahah ben de tuzlu şeyleri çok istiyorum garip bi şekilde cips falanBen çikolata ve kola diye titriyorum onları yemeyince kendime gelemiyorur
Afiyet olsun fincanına bayıldımEki Görüntüle 3639714
Günün son kahvesi aşırı açlık hissediyorum sodanin içine limon sıkıp içeceğim
AA gerçekten mi ilk defa duydumHahahah ben de tuzlu şeyleri çok istiyorum garip bi şekilde cips falan
Squat yapıldı miiiisabah kahvaltı yok
Öğlen tavuklu patates yemeği
Yayla çorbası
Akşam
1 tane tavuk baget mi pirzola mı artık ne oluyorsa bu
Yanına mantar soteledim.
1 bardak ayran
Öğlen iş yerinde tavuk olduğunu bilmiyordum akşam da buzluktan çıkartmıştım evdeki tavuğu baya tavuklu bi gün oldu
Ah regl başımızın belasıBende resmen aranıyorum şu an her bulduğumu ağzıma atma isteği var. Regl geliyor. Direniyorum
Evet şiödi 20 tama yaptımSquat yapıldı miiii
Hiç iyi değil tatlı tıkıyo en azındanAA gerçekten mi ilk defa duydumoda iyi aslında
4-5 kaşık yarım tabak kadar. Ama karbonhidrat yasağını deliyor maalesef.Pilav miktarı ne kadarafiyet olsun
Sınanma dönemi.Bende resmen aranıyorum şu an her bulduğumu ağzıma atma isteği var. Regl geliyor. Direniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?