Somon yeBende balık çok seviyorum ama doğuda çok bulunmuyor az geliyor yani geçen gün alacaktım sadece somonla alabalık vardı . Şu an mevsimi değil dediler de sen bayağı tüketiyorsun o yüzden sordum
Bence genel beslenen, kalori hesaplayarak zayıflayan biri için sağlıklı sağlıksız ayrımı yapmak doğru aslında. Karbonhidrat alacaksan, seni yavaş acıktıran bol lifli tarım ürünlerinden aldığında hem karnın doyar, hem yavaş acıkırsın.yanında yeterli proteini de alırsan (gün içinde toplam yediğin kalori yine fazla olmayacak,) kas kaybı olmadan kilo da verirsin. Daha sürdürülebilir hatta. Yani yavaş ama mutlu kilo verirsinarmin83 seninde fikrini almak istiyorum. Sen çünkü baklagil dahil sıfır yaptın. Karbonhidrat alımını sağlıklı sağlıksız diye ayırmak doğru değil mi? Çünkü mercimeği nohutu vs kesmek herkese ağır gelmez mi. Oda iyi bir besin kaynağı. Beyaz ekmeği kesiyor zaten pilavı zararlıları kesiyor
Tamam canım. Çok güzel açıkladın teşekkür ederimBence genel beslenen, kalori hesaplayarak zayıflayan biri için sağlıklı sağlıksız ayrımı yapmak doğru aslında. Karbonhidrat alacaksan, seni yavaş acıktıran bol lifli tarım ürünlerinden aldığında hem karnın doyar, hem yavaş acıkırsın.yanında yeterli proteini de alırsan (gün içinde toplam yediğin kalori yine fazla olmayacak,) kas kaybı olmadan kilo da verirsin. Daha sürdürülebilir hatta. Yani yavaş ama mutlu kilo verirsin
Ben neden yapmıyorumsizin yaptığınız gibi yapınca biraz sürecim uzuyor.
Vücut önce yediğin karbonhidratları yakar. Sonra senin yağlarını yakmaya başlar ya hani. Ben hiç baklagil. Meyve tam buğday yemediğim için vücudum yağlarımı yakmak zorunda kalıyor direkt. Kas kaybı da pek olmuyor.(ama bir sürü takviye alıyorum, elektrolit vs.) Ama bazen işte insan bulgur, pilav özlüyor. Nadiren yiyorum. O yüzden ben de istediğim hızda kilo veremedim. Burda verdiğim 5 kilo da da çok inceldim. İş yerinde benden daha düşük kilolu birinden daha zayıf duruyorum.
Sonuç olarak yaptığınız doğru bence. Hem de sürdürülebilir. Kilo korumaya geçtiğimde ben artık sağlıklı sağlıksız ayrımı bile yapmayabilirim. Direkt sezgisel beslenmeye geçmeyi düşünüyorum
Okullar açıldı koşturmacan başladı dimiChocolita canım ben bir iki hafta izin almak istiyorum. Okulun düzensizliği beni çok yoruyor. Kafamı toparlayamıyorum. İnşallah her şey rayına oturunca döneceğim. Beni izinli yazabilir misin?
Bence beyaz ekmek yeterli , vücudun her şeye ihtiyacı var diye düşünüyorum.armin83 seninde fikrini almak istiyorum. Sen çünkü baklagil dahil sıfır yaptın. Karbonhidrat alımını sağlıklı sağlıksız diye ayırmak doğru değil mi? Çünkü mercimeği nohutu vs kesmek herkese ağır gelmez mi. Oda iyi bir besin kaynağı. Beyaz ekmeği kesiyor zaten pilavı zararlıları kesiyor
Yaa bende asla büyük balık yiyemiyorumSomon ye
Ben alabalık çok seviyorum çok hafif geliyor banaYaa bende asla büyük balık yiyemiyorum
Ton balığıni bile mercimek çorbası olmadan yiyemiyorum benim favori balık hamsi
Ton balığı çok civa içeriyormuş canım. Bazen bende yiyorum ama büyük balık hamsi daha sağlıklıYaa bende asla büyük balık yiyemiyorum
Ton balığıni bile mercimek çorbası olmadan yiyemiyorum benim favori balık hamsi
Kandilimiz mübarek olsun kızlar bana da dua edinMevlid kandilimiz mübarek olsun
Eline sağlık canımSALI
Chocolita
TheDandelion
A acqua
labellevie
yiitee
Pembe Lotus
armin83 çiğköfte miktar fazla
G gelgormuaf
@Mavistez
Bierfi
D u t
@espressoc
Dün daha çok uyum sağladık
Sağ ol çiçeğimEline sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?