Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bence genel beslenen, kalori hesaplayarak zayıflayan biri için sağlıklı sağlıksız ayrımı yapmak doğru aslında. Karbonhidrat alacaksan, seni yavaş acıktıran bol lifli tarım ürünlerinden aldığında hem karnın doyar, hem yavaş acıkırsın.yanında yeterli proteini de alırsan (gün içinde toplam yediğin kalori yine fazla olmayacak,) kas kaybı olmadan kilo da verirsin. Daha sürdürülebilir hatta. Yani yavaş ama mutlu kilo verirsin

Ben neden yapmıyorum sizin yaptığınız gibi yapınca biraz sürecim uzuyor.
Vücut önce yediğin karbonhidratları yakar. Sonra senin yağlarını yakmaya başlar ya hani. Ben hiç baklagil. Meyve tam buğday yemediğim için vücudum yağlarımı yakmak zorunda kalıyor direkt. Kas kaybı da pek olmuyor.(ama bir sürü takviye alıyorum, elektrolit vs.) Ama bazen işte insan bulgur, pilav özlüyor. Nadiren yiyorum. O yüzden ben de istediğim hızda kilo veremedim. Burda verdiğim 5 kilo da da çok inceldim. İş yerinde benden daha düşük kilolu birinden daha zayıf duruyorum.

Sonuç olarak yaptığınız doğru bence. Hem de sürdürülebilir. Kilo korumaya geçtiğimde ben artık sağlıklı sağlıksız ayrımı bile yapmayabilirim. Direkt sezgisel beslenmeye geçmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar
Dünkü menümü atamadım şimdi atiyorum
Kahvaltida
Bir tane haşlama yumurta iki dilim peynir beş tane zeytin iki tane biber domates ve salatalık yedim
Öğlen
Bir tane yeşil elma bir yemek kaşığı chia tohumu bir kâse yoğurt karıştırıp yedim
Akşam yemeği yemedim
Sadece bir bardak kiraz saplı çay içtim yanında bir tane hurma yedim
İki litre su içtim

Tamam canım. Çok güzel açıkladın teşekkür ederim

Bence beyaz ekmek yeterli , vücudun her şeye ihtiyacı var diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…