Diren başganımBende resmen aranıyorum şu an her bulduğumu ağzıma atma isteği var. Regl geliyor. Direniyorum
Geçmiş olsun canım. Bende de internet sorunu oldu birçok siteye giremedim anlamadım nedenGünaydınalıntı yapamıyorum son mesajları okuyamıyorum kızlar bir sorun var. Direkt ilk sayfa altında yazabildim.
Regl oldum. Dünden belliydi zaten
Gül görünce heyecanlandım dedim gülü kim almışşÇarşamba
Chocolita
TheDandelion
A acqua
labellevie
yiitee
Pembe Lotus
armin83
G gelgor
M Mavistez
Bierfi
D u t
@espressoc
2 hafta kalacak nasıl misafir onlarDoğum günümde 70 olmam zor. En iyi ihtimalle 72 olabilirim. Ama tam performansla. Beslenme programına tam uymam gerekiyor.
Önümüzdeki hafta paketli gıda çikolata vs tatlı şeyler yasak. Tam ihtiyacım olan
Ay bir de misafirler geliyor bu haftasonu. 2 hafta kalırlar. Ama elimden geleni yapıcam ya
Kv evinde kalıyorlar canım ama her gün bir arada oluyoruz. Bir gün bende bir gün görümcemde. Hep hazırlık hep yemek. Dikkat edeceğim ama yoksa toparlayamam2 hafta kalacak nasıl misafir onlaryurt dışından falan mı geliyorlar. Ya misafirin gelmesi beni bozmuyor mesela hiç. Çünkü bana geliyorlar. Porsiyonundan tut da ne pişireceğine sen karar veriyorsun. Çayla gelen atıştırmalıkları da yine porsiyon kontrollü ya da hiç yemezsin
Ama misafirliğe gitmek diyet yaparken zulüm. YemezSen ayıp oluyor falanmecbur o günler zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?