Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Selam kızlar

Sabah bir küçük kurabiye

Öğlen dünden kalan kabak cipsi bir kibrit kutusu beyaz peynir
Öğlen sonra çok acıktım bir dilim kek yedim

Akşam şinitzel salata
Adım 12.7 K

Su az

Squat ben şu anda yapamam , popom brezilyalılar gibi bende hemen etki ediyor ama söz 60 ları göreyim başlarım

Eklentiler

• IMG_8256.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 11
Benim bugün karışık geçti. Ne yaptım anlamadım. Şişkinlik de var.
Sabah 2 dilim ekmek yedim. Dilimler kalındı. Tam buğdayım bitmişti. Malesef dikkat edemedim. Kahvaltılık sos. Peynirler yine fazla kaçtı. Domates salatalık
Çay yanında yememem gereken bir şey de yedim
2 bardak süt
Kavun küçük kase
1 avuç ceviz
Akşam da fırında yağsız kabak biber pişirip yoğurtladım. 1 tabak o
Bugünden memnun değilim. Hareket de edemedim. Bi köşede depresyona girip çıkacakmış gibi bir gün

İyi geceler
Sabah
Sade türk kahvesi

11:40 mantarlı yumurta 5zeytin yeşillik iki kıl biber domates salatalık bı karabuğday patlağı

Sade türk kahvesi sade soda

Farkında olmadan çocuklara patlamış mısır koyarken ağzıma attım bı avuç kadar devam ettim tadını alinca bırakamadım

Akşam 18;00
Bı kase et sote 5 kaşık pirinç pilavı
( diyetisyenim haftada bir kez yiyebilirsin demişti bugün kullandım ) salata

Spor
30dk leslie
10 dk bölgesel hareket yaptım
30squat yapıldı
Akşam yemeği sonrası da disarda 30dk tempolu yürüyüş yaptım
espressoc

Günaydın kızlar ben dün gece biraz duygusal saatler geçirdim o yüzden buraya girip menüyü yazamadım şimdi yazayım . Zaten bozdum o ayrı

Kahvaltı yok

Ara öğün
1 Amerikano
10 kuru dut

Akşam yemeği
Kizarmis tavuk
1 dilim ekmek
1 ayran
Bolca salata

Chocolita

Doğum günümde 70 olmam zor. En iyi ihtimalle 72 olabilirim. Ama tam performansla. Beslenme programına tam uymam gerekiyor.
Önümüzdeki hafta paketli gıda çikolata vs tatlı şeyler yasak. Tam ihtiyacım olan
Ay bir de misafirler geliyor bu haftasonu. 2 hafta kalırlar. Ama elimden geleni yapıcam ya

2 hafta kalacak nasıl misafir onlar yurt dışından falan mı geliyorlar. Ya misafirin gelmesi beni bozmuyor mesela hiç. Çünkü bana geliyorlar. Porsiyonundan tut da ne pişireceğine sen karar veriyorsun. Çayla gelen atıştırmalıkları da yine porsiyon kontrollü ya da hiç yemezsin

Ama misafirliğe gitmek diyet yaparken zulüm. YemezSen ayıp oluyor falan mecbur o günler zor

Kv evinde kalıyorlar canım ama her gün bir arada oluyoruz. Bir gün bende bir gün görümcemde. Hep hazırlık hep yemek. Dikkat edeceğim ama yoksa toparlayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…