Bu Gül incecik hayali olan herkese gelsinGül görünce heyecanlandım dedim gülü kim almışşÇarşamba almış gülü ahaha
Bişey olmaz reglde günah yok napalim hormonlarımiz var bizimBugünün sonucu şimdiden
Regl 1 ben 0. Diyet dışıyım.
Tüm suç onun değildir tabi regl olup yemediğim günlerde oldu. Bu sefer çok zorlandım. Neyse.
Şu an rahatlamış gibiyim. Akşam bir şey yemicem. 600 kalori yakmam gerekiyor
Misafir varken diyet yapmak gerçekten zor oluyor doğum günün ne zaman şu an kaçsınDoğum günümde 70 olmam zor. En iyi ihtimalle 72 olabilirim. Ama tam performansla. Beslenme programına tam uymam gerekiyor.
Önümüzdeki hafta paketli gıda çikolata vs tatlı şeyler yasak. Tam ihtiyacım olan
Ay bir de misafirler geliyor bu haftasonu. 2 hafta kalırlar. Ama elimden geleni yapıcam ya
Allah yardımcın olsun böyle zamanlarda yememek mümkün değil o hazırlık aşamasında bile ağzına neler attığını insan çok fark etmiyor kiKv evinde kalıyorlar canım ama her gün bir arada oluyoruz. Bir gün bende bir gün görümcemde. Hep hazırlık hep yemek. Dikkat edeceğim ama yoksa toparlayamam
Afiyet olsun çok az yemişsin nasıl dayandin enişte yıl dönümünü mü unuttuSelam kızlar evlilik yıldönümü nedeniyle diyet dışı olacaktım ama bugün diyet dışı degılım.
İyi mi oldu kötü mü oldu biliyorum tabi ama trajik oldu
Sabah kahvaltı yok
Öğlen bir kaç kaşık erişte az çorba
Akşam yok.
Squat yapamıcam hiç modum yok.
Açlığa dayanamazsam kefir içerim bi bardak
O kadar değil şükür Allah’a ama bi yere Rez yaptırmamış. Gündüz yazdı nereye rez yaptırdın falan diye yaptırmadım dedim ben de. Akşam bakarız falan dedi bi kaç yer söyledi ama yapmamış. her sene ben yapıyorum, bıktım bu erillikten yani. geldik işten eve hadi gidelim bi yemek yiyelim diyor. Israr etti mutfağı falan topluyor ediyor ama çok sinirlendim artık Görev sanki ayar oldum gitmiyorum bi yere dedim.Afiyet olsun çok az yemişsin nasıl dayandin enişte yıl dönümünü mü unuttu
Evet. Yapmadıgımı farkedince 20 squat yaptım şu anBugün menusu mu bu ?
Ay bu benim başıma doğumgünümde gelmişti. Hiçbir yere rezv yaptırmanış. Eve geldi nereye gidelim yemeğe dedi. Ben de zor ulaşılan bir yere rezv yaptırdım o an. Arabayla kıyamet trafikO kadar değil şükür Allah’a ama bi yere Rez yaptırmamış. Gündüz yazdı nereye rez yaptırdın falan diye yaptırmadım dedim ben de. Akşam bakarız falan dedi bi kaç yer söyledi ama yapmamış. her sene ben yapıyorum, bıktım bu erillikten yani. geldik işten eve hadi gidelim bi yemek yiyelim diyor. Israr etti mutfağı falan topluyor ediyor ama çok sinirlendim artık Görev sanki ayar oldum gitmiyorum bi yere dedim.
Tamam canım afiyet olsunEvet. Yapmadıgımı farkedince 20 squat yaptım şu an
Valla iyi durumda değiliz açıkçası ben kaos yaratıp baltalamışım bugünüAy bu benim başıma doğumgünümde gelmişti. Hiçbir yere rezv yaptırmanış. Eve geldi nereye gidelim yemeğe dedi. Ben de zor ulaşılan bir yere rezv yaptırdım o an. Arabayla kıyamet trafikbanane yaptıraydı. neyse giderken zorlandı, söylendi trafiğe hatta bi ara bana yolda Trip falan yani.park yeri bulamadı, bi de ona söylendi. Ama hiç umurumda olmadı. Kendi doğumgünümde şöförlüğümü yapmış oldu deniz kenarı güzel , şık bir yerde yemeğimi yedim. oh miss. neyseki hediye almış. Böyle günlerde keyfinizi hiçbir şeyin kaçırmasına izin vermeyin.
Oh. Bir de manipüle etmiş ihaleyi sana yıkmışValla iyi durumda değiliz açıkçası ben kaos yaratıp baltalamışım bugünü
Anlamıyorlar asla Maaelsef
Kötü bir gece maalesef. Evet bana yıktı. Unutulmaz bi gün oldu gercekten bakalım atlatacak mıyız . Neyse daha fazla grubu sabote etmeyeyimOh. Bir de manipüle etmiş ihaleyi sana yıkmış
Tabiki geçici. Neler geçmediki. Her seferinde bu senin yemeğin de ,, kabul etme. Ya da hani dilinin ucuyla bakİyi geceler kızlar
Sabah
İki dilim buğday ekmeğine tost çay
Öğle
Dondurma
Akşam
Dünden kalan mercimek köftesi 4 tane iki tane tavuk kelebek pirzola ( küçüktü) 3-4 yemek kaşığı Rus salatası
Adım 6.4k
Şu miktarı 1.5lt
20 squat tamamlandı
Chocolita espressoc
Oğlum bu aralar yemek tıkmayı öğrendi elinde ne varsa ilk tadımı benim yapmamı istiyor yoksa yıkıyor ortalığı ne yapacağım ben geçici bir durum mu
Kaç yıllık evlisiniz . Ben her yıl kendim evde sürpriz hazırlıyorum güzel bir masa elbise falan erkekler bu konuda düşüncesiz biraz ya çok başarılı fikirleri yokO kadar değil şükür Allah’a ama bi yere Rez yaptırmamış. Gündüz yazdı nereye rez yaptırdın falan diye yaptırmadım dedim ben de. Akşam bakarız falan dedi bi kaç yer söyledi ama yapmamış. her sene ben yapıyorum, bıktım bu erillikten yani. geldik işten eve hadi gidelim bi yemek yiyelim diyor. Israr etti mutfağı falan topluyor ediyor ama çok sinirlendim artık Görev sanki ayar oldum gitmiyorum bi yere dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?