Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bişey olmaz reglde günah yok napalim hormonlarımiz var bizim

Misafir varken diyet yapmak gerçekten zor oluyor doğum günün ne zaman şu an kaçsın

Kv evinde kalıyorlar canım ama her gün bir arada oluyoruz. Bir gün bende bir gün görümcemde. Hep hazırlık hep yemek. Dikkat edeceğim ama yoksa toparlayamam
Allah yardımcın olsun böyle zamanlarda yememek mümkün değil o hazırlık aşamasında bile ağzına neler attığını insan çok fark etmiyor ki

Chocolita espressoc

Kahvaltı: omlet. Peynir falan klasik.
öğlen: 100 gram somon (susam ve çiyayla kaplanmış)

başka yok.
He Buna ek olarak 10 tane de yeşil zeytin yedim. Düşük kalori aldım yağ yemem lazım. Bir de zero içtim 1 bardak falan

Eklentiler

• 1000281601.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000281613.webp
    114,8 KB · Görüntüleme: 11
Selam kızlar evlilik yıldönümü nedeniyle diyet dışı olacaktım ama bugün diyet dışı degılım.
İyi mi oldu kötü mü oldu biliyorum tabi ama trajik oldu

Sabah kahvaltı yok
Öğlen bir kaç kaşık erişte az çorba
Akşam yok.
Squat yapamıcam hiç modum yok.
Açlığa dayanamazsam kefir içerim bi bardak

Bugün menusu mu bu ?

Afiyet olsun çok az yemişsin nasıl dayandin enişte yıl dönümünü mü unuttu

Hayırlı akşamlar hanımlar
Kahvaltı
Bir bardak yeşil çay içtim bir tane haşlanmış yumurta ve 5 tane zeytin 4 dilim peynir bolca yeşillik yedim
Öğlen yemeği yok
Akşam yemeğinde bir tane haşlanmış patates salatası yedim bir tabak mercimek çorbası içtim
Bir litre su içtim
20 squat yaptım

Afiyet olsun çok az yemişsin nasıl dayandin enişte yıl dönümünü mü unuttu
O kadar değil şükür Allah’a ama bi yere Rez yaptırmamış. Gündüz yazdı nereye rez yaptırdın falan diye yaptırmadım dedim ben de. Akşam bakarız falan dedi bi kaç yer söyledi ama yapmamış. her sene ben yapıyorum, bıktım bu erillikten yani. geldik işten eve hadi gidelim bi yemek yiyelim diyor. Israr etti mutfağı falan topluyor ediyor ama çok sinirlendim artık Görev sanki ayar oldum gitmiyorum bi yere dedim.

Ay bu benim başıma doğumgünümde gelmişti. Hiçbir yere rezv yaptırmanış. Eve geldi nereye gidelim yemeğe dedi. Ben de zor ulaşılan bir yere rezv yaptırdım o an. Arabayla kıyamet trafik banane yaptıraydı. neyse giderken zorlandı, söylendi trafiğe hatta bi ara bana yolda Trip falan yani.park yeri bulamadı, bi de ona söylendi. Ama hiç umurumda olmadı. Kendi doğumgünümde şöförlüğümü yapmış oldu deniz kenarı güzel , şık bir yerde yemeğimi yedim. oh miss. neyseki hediye almış. Böyle günlerde keyfinizi hiçbir şeyin kaçırmasına izin vermeyin.

Valla iyi durumda değiliz açıkçası ben kaos yaratıp baltalamışım bugünü
Anlamıyorlar asla Maaelsef

İyi geceler kızlar
Sabah
İki dilim buğday ekmeğine tost çay

Öğle
Dondurma

Akşam
Dünden kalan mercimek köftesi 4 tane iki tane tavuk kelebek pirzola ( küçüktü) 3-4 yemek kaşığı Rus salatası

Adım 6.4k
Şu miktarı 1.5lt
20 squat tamamlandı

Chocolita espressoc

Oğlum bu aralar yemek tıkmayı öğrendi elinde ne varsa ilk tadımı benim yapmamı istiyor yoksa yıkıyor ortalığı ne yapacağım ben geçici bir durum mu

Tabiki geçici. Neler geçmediki. Her seferinde bu senin yemeğin de ,, kabul etme. Ya da hani dilinin ucuyla bak

Karnım acıkmaya başladı. Canım deli gibi siyah zeytin, süzme peynir falan çekiyor cips gelse önüme onu da çeker ama almıyorum eve. sanırım biraz vücudumu şu anki beslenme biçimine alıştırdım. Zeytinim de bitmiş. Olsa bi 15 tane gömerdim. Ama yemiycem

Sizin canınız böyle durumlarda ilk ne çekiyor.

Kaç yıllık evlisiniz . Ben her yıl kendim evde sürpriz hazırlıyorum güzel bir masa elbise falan erkekler bu konuda düşüncesiz biraz ya çok başarılı fikirleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…