Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kaç yıllık evlisiniz . Ben her yıl kendim evde sürpriz hazırlıyorum güzel bir masa elbise falan erkekler bu konuda düşüncesiz biraz ya çok başarılı fikirleri yok
4. Sene
Hiç sevmiyorum öyle şeyleri maalesef ya o da bilir yani da kendini haklı görüyor çok garip.
Valla düşünen düşünüyor bir telefon açıp Rez yaptırmaktan nasıl aciz anlamıyorum..

Büyük bi bardak su iç ben öyle yapıyorum

Bişey olmaz reglde günah yok napalim hormonlarımiz var bizim
Her yerimiz hormon
Misafir varken diyet yapmak gerçekten zor oluyor doğum günün ne zaman şu an kaçsın
24 ünde. Geçen hafta 74 70 dim sanırım. Öyle miydim acaba tabloya bakmam lazım
Allah yardımcın olsun böyle zamanlarda yememek mümkün değil o hazırlık aşamasında bile ağzına neler attığını insan çok fark etmiyor ki
Ay sorma. Ama direnicem. Ben 2019 da 20 kilo verdiğim zamandı, yine bu aylarda yurt dışından gelmeye başladılar. Onlar geldi ben yine kilo almaya başladım. 2 aya yayılıyor gelip gitmeleri. Eşimin abileri hep yurt dışında. O yüzden şimdi dejavu olmak istemiyorum. 20 kilo geri alınır mı. Akan teri nasıl gözüm görmemiş. O yürüyüşler.
Nice yıllara canım
İnsan kendiliğinden düşünsün süpriz yapsın istiyor dimi. İlk zamanlar öyleydim. Zamanla beklentilerim değişti.
Sıkma canını. Armine katılıyorum bu konuda. 10. Yıldan bildiriyorum canımı sıktığım her şey yanıma kaldı. Stres sıkıntı ve kilo alımı olarak geri döndü. Artık bir şekilde anın tadını çıkarma zamanı. Krizi fırsata çevirme zamanı
Çok iyi yapmışsın ️ söylemek istemek lazım. Kendiliğinden düşünsün yapsın diye bekleyerek sadece zaman kaybediyoruz
Geçicidir canım. Sen ona veriyorsun ya oda sana vermek istiyor işte Ben yedim diyebilirsin
Kaç yıllık evlisiniz . Ben her yıl kendim evde sürpriz hazırlıyorum güzel bir masa elbise falan erkekler bu konuda düşüncesiz biraz ya çok başarılı fikirleri yok
Maşallah ah espii bilmem kaç yıldır sadece sarılarak bitiriyoruz bu kutlamayı. İlk yıllar o kadar hassastım ki bu konuda. Bir baktım ben unutmuşum yıl dönümümüzü. Üzerinden günler geçmiş aklıma geldi. Hayır eşime de kızamadım. Bazen gündemler o kadar farklı oluyor ki. Özellikle çocuktan sonra. Rabbim nasip etsin isteyen herkese.
Doğum günümü hatırlamazsa olay çıkarırım ona çok takıntılıyım. Şükür unutmadı şimdiye kadar

600 yaktım

espressoc ananemin evinde temizlik yaptık. Yine de diyet dışıyım. Squat yapıcam şimdi

Afiyet olsun. Kaç aylık oğlunuz

İyi geceler
Sabah
Sade türk kahvesi

11:45
Sahanda yumurta peynir 5 zeytin salatalık kıl biber yeşillik kara buğday patlağı

Aralarda sade türk kahvesi bitki çayı

Akşam 3 köfte salata bir karabuğday patlağı

20:00 da iki top dondurma

30 dk leslie 10dk bölgesel hareket yaptım
30squat yapıldı

74 ten 70 e 20 günde düşmek zor değil aslında yapabilirsen tek öğün yapsana ben öyle 10 günde 4 kilo verdm ama aralarda hiç bişey yememek lazım. Kilonsa çok yokmuş ya çok dert etme 2 3 kiloyu.
5. Yilimiza girdik hâlâ ilk günkü gibi kutluyorum ama eşim çok yoğun çalışıyor hiç hazırlık yapmıyor hediye çiçekle alır gelirdi ilk yillar artık çiçek alma dedim hediyeyi de ben istediğim bişey alıyor kendim seciyorum ben de ona ihtiyacı olan bişey alıyorum

Bende menü yazayım kızlar

Sabah tartıda + gördüm moralim bozuldu ya arada tartilmamak gerekmiş

Kahvaltı
1 SB kefir
2 YK yulaf
3 çilek
1 YK chia tohumu
1 YK yaban mersini
Hepsi smothie

Ara öğün
Türk kahvesi
1 YK kuru dut

Akşam yemeği
Fırın sebze
#lyogurt
Salata

40 dk koşu bandı yürüyüş
30 squat
30 gün fit uygulaması yapıldı

Chocolita

Nice yıllara inşallah canım. Aynen artık bütçeyi mantıklı kullanmak gerekiyor. Eşime bıraksam kim bilir ne alacak bana
Beslenmeyi de yapıcam inşallah tek öğünden bende fayda gördüm

Nice yıllara inşallah canım. Aynen artık bütçeyi mantıklı kullanmak gerekiyor. Eşime bıraksam kim bilir ne alacak bana
Beslenmeyi de yapıcam inşallah tek öğünden bende fayda gördüm
Evet ya zaten doğudayiz bitkiler yaşamıyor ki

Yapabilirsen ara öğünle hızlı verdiriyor ama ben bu ara dayanamıyorum kahvaltılı menüye geçtim

Evet ya zaten doğudayiz bitkiler yaşamıyor ki

Yapabilirsen ara öğünle hızlı verdiriyor ama ben bu ara dayanamıyorum kahvaltılı menüye geçtim
Hep söylediğim gibi her şeyi öğlen yiyip başka bir şey yememek benim favori kilo verme yöntemi. Öğlen 1-2. Ama bayağıdır yapamadım

Hep söylediğim gibi her şeyi öğlen yiyip başka bir şey yememek benim favori kilo verme yöntemi. Öğlen 1-2. Ama bayağıdır yapamadım
Ben geçen yıl bir dönem yaptım ama sadeece akşam yemeği ilk günler zor oldu ama alıştım hemen. En hızlı verdiren yöntem oydu acil bir durum olsa yaparım

Benim eşim artık her özel günde 1 çeyrek alıp geliyor. Açıkçası benim için de daha iyi. Hem yatırım oluyor hem hediye almış oluyor

Canım evet yani zorunluymuş gibi yemeğe çıkmak doğru gelmiyor. Bilmiyorum ya insanın değer algıları çok çok farklı. Çok kötü bi gece geçirdim maalesef baş ağrısından ölüyorum resmen. Belki de bu kadar büyütmeye gerek var mı diyorum ama yine de kalbim kırılıyor. İnsan kendini biraz kadın gibi hissetmek istiyor artık dişil enerji sıfır oldu yani. Herkül gibiyiz valla kadınlar olarak. Her şeyi yaparım ederim hallederim derken derken dişil enerjimi kaybettiğimi düşünüyorum. Ayyy ayyy bilmiyorum en iyi yanı dün öğlen yediğim erişte ile duruyorum o oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…