Geçmiş olsun canım. Bende korona oldum galiba. Tat koku gitti. Uyuyamadım bir türlüGünaydın bugün benim de boğazım ağrıyor
Hadi ya çok yaygınmış yine meret. Çok geçmiş olsun çokom . Bizi de bi anda tuttu. Hafta sonu kızlardı onlar biraz gözünü açtı bu sefer eşimle benGeçmiş olsun canım. Bende korona oldum galiba. Tat koku gitti. Uyuyamadım bir türlü
İnşallah korona değildir. Miraçtan uzak durmaya çalışıyorum. Habire kolonya var elimdeHadi ya çok yaygınmış yine meret. Çok geçmiş olsun çokom . Bizi de bi anda tuttu. Hafta sonu kızlardı onlar biraz gözünü açtı bu sefer eşimle ben
Günaydın bugün benim de boğazım ağrıyor
İnşallah geçmezİnşallah korona değildir. Miraçtan uzak durmaya çalışıyorum. Habire kolonya var elimde
Sağol canım kızlardan geçti banq daGeçmiş olsun canım
Benimde büyük kızım grip oldu öksürüğe çevirdi
Küçük kızım grip şimdi iştah sıfır zaten zayıf ateş yok çok şükür bol bol meyve veriyorum eline ins bana geçmez
Afiyet olsun
Size de geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım
Benimde büyük kızım grip oldu öksürüğe çevirdi
Küçük kızım grip şimdi iştah sıfır zaten zayıf ateş yok çok şükür bol bol meyve veriyorum eline ins bana geçmez
Sağol canım
Geçmiş olsun canım tekrardan covid mi acaba kiBende şimdi tat koku gitti malum
Canım çekse de anlamı yok. O yüzden doğal olarak yemiyorum. Krizi fırsata çevirdim
Sabah yine simit yedim ama sadece enerji vermesi için yedim. Özel çorba yapamadım. Yemek yapamadım ki.
Peynir ve domatesle yedim. Salatalık. 1 haşlanmış yumurta
Sağolsun komşum çorba getirmişti bugün onu içicem. Dün fotoğrafını attığım çorbanın kalanı. O kadar.
Sağol canım. Bence öyleGeçmiş olsun canım tekrardan covid mi acaba ki
Afiyet olsun canımMenümün son hali
Simit
Orta dilim peynir
Biraz kaşar peyniri
Domates
1 yumurta
Akşam yeşil çorba
Haşlanmış tavuk göğsü yarım
Tuzlu kraker çok az
Denge egzersizi 1. Gün
espressoc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?