- 7 Mayıs 2020
- 3.815
- 9.629
- 158
Takip ettim canım
Bende deneyeceğim kollarım içinTakip ettim canımbenim de kollarımın maşallahı var acaba zayıflar mı kollarım da
Güzel sonuçlar alacağız inşallah senin hedef kaç canınBende deneyeceğim kollarım için
İlk hedefim 80 i görmek o kadar yoruldum 2 aydır gram veremiyorum verip 3 4 kilo sonra hop yine başa dönüyorumGüzel sonuçlar alacağız inşallah senin hedef kaç canın
Ayy ne güzel keşke ben de 88e düşsem yaa daha sekizleri görmek nasip olmadı ben de tıkandım gerçekten bazen boşa uğraşıyormuşum gibi geliyo zaten ne zaman verdin ki ye gitsin diyo şeytanİlk hedefim 80 i görmek o kadar yoruldum 2 aydır gram veremiyorum verip 3 4 kilo sonra hop yine başa dönüyorum
Şuan 88 89 bantindayim
Sakın vazgeçme şöyle düşün ilk başlarda veremesek bile yoldayız ve çabalıyoruzAyy ne güzel keşke ben de 88e düşsem yaa daha sekizleri görmek nasip olmadı ben de tıkandım gerçekten bazen boşa uğraşıyormuşum gibi geliyo zaten ne zaman verdin ki ye gitsin diyo şeytan
Yok vazgeçmem inşallah ama gerçekten mutluluğu yemeklerde bulan insan için çok zor ya bu kafayı değiştirmek lazımSakın vazgeçme şöyle düşün ilk başlarda veremesek bile yoldayız ve çabalıyoruz
Benim ki sadece hastalık ve stres kaynaklıYok vazgeçmem inşallah ama gerçekten mutluluğu yemeklerde bulan insan için çok zor ya bu kafayı değiştirmek lazım
Değil aslında. 3 ayda 15 kilo verilebilir. Buna göre haftada 1 kilo vermen gerekir. -12 eder. Ödem de çıkarsa -15. Ama hiç fire vermeden. Gerçekçi olursak -10 kilo da gayet sağlam hedef bence. Strese de sokmaz seniBoy 161 hedefim yokyani yılbaşına kadar en az 79u görmek istiyorum sizce çok uçuk mu
Benim ki sadece hastalık ve stres kaynaklıYok vazgeçmem inşallah ama gerçekten mutluluğu yemeklerde bulan insan için çok zor ya bu kafayı değiştirmek lazım
3 ayda 10 kilo versem efsane olurDeğil aslında. 3 ayda 15 kilo verilebilir. Buna göre haftada 1 kilo vermen gerekir. -12 eder. Ödem de çıkarsa -15. Ama hiç fire vermeden. Gerçekçi olursak -10 kilo da gayet sağlam hedef bence. Strese de sokmaz seni
Ya bende böyle düşünüyorum böyle bi ,80 dussem çok iyi olcak ama çok az ilerliyorum buda morelimi çok bozuyorAyy ne güzel keşke ben de 88e düşsem yaa daha sekizleri görmek nasip olmadı ben de tıkandım gerçekten bazen boşa uğraşıyormuşum gibi geliyo zaten ne zaman verdin ki ye gitsin diyo şeytan
İnşallah nasip olsun canım. Hepimize dua edicemBenim ki sadece hastalık ve stres kaynaklı
Değişeceğiz kolay olmayacak ama vazgeçmek
3 ayda 10 kilo versem efsane olur
Rabb'im nasip et
Rabb'im razı olsun çiçeğimİnşallah nasip olsun canım. Hepimize dua edicemRabbim kolaylaştırsın. Tabi tedbir bizden takdir Allah'tan
Yavaş yavaş değişecek. Birden her şeyi kesip şok diyetler yapmaktansa kısıtlamalar çok şeyi değiştirir. Alıştıkça bir tık daha ayar verilebilirYok vazgeçmem inşallah ama gerçekten mutluluğu yemeklerde bulan insan için çok zor ya bu kafayı değiştirmek lazım
Yoluna girecek canım. Sabırlı olmak lazım. Bırakırsak zaten yıllardır içinde olduğumuz şeye yine devam etmiş oluyoruz. O filmi biliyoruz ama. Mutlu etmiyor biziYa bende böyle düşünüyorum böyle bi ,80 dussem çok iyi olcak ama çok az ilerliyorum buda morelimi çok bozuyor
Hiç gitmemesinden az az gitmesi daha iyiYa bende böyle düşünüyorum böyle bi ,80 dussem çok iyi olcak ama çok az ilerliyorum buda morelimi çok bozuyor
Estağfurullah hoş buldum.AA öyle mi görmedim bildirim gelmedi aslinda kontrol ettim hemen ekliyorum kusura bakma. Hos geldin
pazartesi menüsünü yazmıştım,tekrar etiketliyorum . Haftalık egzersiz hedefim 10.000 adım .asliogretmen pazartesi menüsü ve haftalık egzersiz yazar misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?