Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İlk hedefim 80 i görmek o kadar yoruldum 2 aydır gram veremiyorum verip 3 4 kilo sonra hop yine başa dönüyorum
Şuan 88 89 bantindayim
Ayy ne güzel keşke ben de 88e düşsem yaa daha sekizleri görmek nasip olmadı ben de tıkandım gerçekten bazen boşa uğraşıyormuşum gibi geliyo zaten ne zaman verdin ki ye gitsin diyo şeytan

Ayy ne güzel keşke ben de 88e düşsem yaa daha sekizleri görmek nasip olmadı ben de tıkandım gerçekten bazen boşa uğraşıyormuşum gibi geliyo zaten ne zaman verdin ki ye gitsin diyo şeytan
Sakın vazgeçme şöyle düşün ilk başlarda veremesek bile yoldayız ve çabalıyoruz

Boy 161 hedefim yok yani yılbaşına kadar en az 79u görmek istiyorum sizce çok uçuk mu
Değil aslında. 3 ayda 15 kilo verilebilir. Buna göre haftada 1 kilo vermen gerekir. -12 eder. Ödem de çıkarsa -15. Ama hiç fire vermeden. Gerçekçi olursak -10 kilo da gayet sağlam hedef bence. Strese de sokmaz seni

Yok vazgeçmem inşallah ama gerçekten mutluluğu yemeklerde bulan insan için çok zor ya bu kafayı değiştirmek lazım
Benim ki sadece hastalık ve stres kaynaklı
Değişeceğiz kolay olmayacak ama vazgeçmek
Değil aslında. 3 ayda 15 kilo verilebilir. Buna göre haftada 1 kilo vermen gerekir. -12 eder. Ödem de çıkarsa -15. Ama hiç fire vermeden. Gerçekçi olursak -10 kilo da gayet sağlam hedef bence. Strese de sokmaz seni
3 ayda 10 kilo versem efsane olur
Rabb'im nasip et

Ya bende böyle düşünüyorum böyle bi ,80 dussem çok iyi olcak ama çok az ilerliyorum buda morelimi çok bozuyor

Hayırlı akşamlar hanımlar
Kahvaltı üç dilim peynir bir tane salatalık 4 tane zeytin Bir bardak yeşil çay içtim
Ara öğün bir tane elma yedim
Öğlen
Muzlu chia tohumlu yoğurt yedim
Akşam iki tane köfte yanında iki yemek kaşığı erişte salatası yedim
19 dan sonra birşey yemedim
İki litre su içtim
10 tane bacak kaldırma hareketi yaptım
Chocolita
espressoc

Yok vazgeçmem inşallah ama gerçekten mutluluğu yemeklerde bulan insan için çok zor ya bu kafayı değiştirmek lazım
Yavaş yavaş değişecek. Birden her şeyi kesip şok diyetler yapmaktansa kısıtlamalar çok şeyi değiştirir. Alıştıkça bir tık daha ayar verilebilir
Ya bende böyle düşünüyorum böyle bi ,80 dussem çok iyi olcak ama çok az ilerliyorum buda morelimi çok bozuyor
Yoluna girecek canım. Sabırlı olmak lazım. Bırakırsak zaten yıllardır içinde olduğumuz şeye yine devam etmiş oluyoruz. O filmi biliyoruz ama. Mutlu etmiyor bizi

Hayırlı akşamlar hanımlar
Bugün iki öğün yaptım yarın tekrar 1 öğün yapıcam inşallah
Sabah limonlu su
9.0 tarçınlı kahve
11.0 ilk öğün
Saat 1 de okulda toplantı vardı gün tabağı gibi tabak hazırlamışlar ilk defa girdiğim bi ortamdı sadece 1 poğaça yedim üzülerek
Son öğün 18.00 poğaça yediğim için karbondan kısıp bulgur pilavı yemedim akşam
20 dk gwj(bacak hareketi de var karın da)
Boooool yürüyüş
2,5 lt su
Chocolita espressoc

Eklentiler

• IMG_1503.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_1508.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_1509.webp
    17 KB · Görüntüleme: 4
Hiç gitmemesinden az az gitmesi daha iyi yolumuz uzun sabır ve istikrar çok önemli.
Hepimiz zorlanıyoruz . Ama yapabiliriz yapıcaz

Zor bir süreçteyiz. Robot değiliz insanız sürecin zorluğu yetmezmiş gibi bi regl zamanları hormonların oyunu var
Kendi adıma konuşayım haftada sadece 100 gr verdiğim de oldu , 1 kg verdiğimde , 2 hafta üst üste veremediğim de oldu. Ama geç de olsa hedefime ulaştım . Evet arada oluyor diyet dışı elbette olacak . Ama dengeyi sağlamak öenmli . Yine yapacağım yapabilirim .tekrar sağlıklı olduğum kiloya gelebirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…