Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Yansinn erisin bitsinnn
Burda olmanin faydasını yaşıyorum şuan
şimdi Allah bilir ne yiyodum
1 aydır bende öyleyim çok güzel motive ediyor beni bura. En basiti yarın tartı günü olmasa sadece bugün 1 kilo almıştım . Saçma sapan şeyler istiyor canım ama kendimi tutuyorum

Bende aynıyım pembişim . Karnım şiş belim ağrıyor mutfağa giriyorum dolanıyom dolanıyom tartı var diye su içip çıkıyorum

1 aydır bende öyleyim çok güzel motive ediyor beni bura. En basiti yarın tartı günü olmasa sadece bugün 1 kilo almıştım . Saçma sapan şeyler istiyor canım ama kendimi tutuyorum
Yemeyi seven insanlar için hayat böyle maalesef sürü psikolojisi her zaman işe yarar yanluz olunca sanki herkes mutlu mesut zayif bi ben kıvranıyorum gibi bir his geliyo

Bende aynıyım pembişim . Karnım şiş belim ağrıyor mutfağa giriyorum dolanıyom dolanıyom tartı var diye su içip çıkıyorum
Gerginlik yedi beni gece kabusla uyandım korku
Rüyamda karanlık bir odada aynada çok korkunç bir suret ben şeytan diye yorumluyorun erkek ama beni korkutuyor ben ona bakarak nas suresini okuyorum ben okudukça kayboluyor
Süre bitiyor yeniden başlıyor arka arkaya okuyarak uyandım bugün bu rüyanın etkisindeydim hep

Ben burdan ürperdim valla ne kadar doğru bilmiyorum tabu mu gercej mi ama böyle rüyaların anlatılmamasi gerekirmiş. Suya anlat falan derler hatta hayır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…