- 1 Mayıs 2024
- 637
- 906
- 23
- 31
Her zamankinden fazla su içtiysen normaldir canım2 litre suyumu içtim.
Habire wc taşınmam normal mi ya
Sabah yarım diyet dışı bir yemek 200 kalori yok.
1 yumurta
Yarım simit
Domates
Akşam 1 mini poça. Gerçekten mini.
Yağsız makarna. Yoğurtla yedim.
13.879 adım
espressoc
İzinli olsam iyi olacak canım şöyle yapsam diyete devam edeyim ama spor ve yürüyüşü yapabildikce paylaşsam olur mu denge egzersizi elimden geldiğince yapmaya çalışırımCanım bu süre içinde izin almak ister misin? Önce değerlerimi yoluna koyucam sonra devam edicem dersen öyle de yapabiliriz. Çünkü tartı geldikçe onun denge egzersizi oluyor Aylık sonucun egzersizi bazı durumlarda uyarısı oluyor. Tabi ben bu şekilde motive oluyorum izne gerek yok dersen zaten beraberiz
Tam olarak bu evetUykusuz aksi nalet gibi
Sorma bende de genel bi motivasyon düşüklüğü ve her şeyden nefret etme durumu var özellikle kocamdan
Değerlerin çok düşükse zaten ne kadar çabalarsan çabala vücut yakmıyor canım . Önce doktorun dediği gibi kendine zaman tanı . Sonra sıkı bi diyete girersin . Yoksa yediğin her şeyi depolama eğiliminde oluyorsunDr um önce kendinizi toparlayın sonra yürüyüş yapmak kilo vermek düşünürsünüz dedi diplerde degerleriniz vücudunuza fırsat verin toparlansin porsiyonu küçültün ve suyu kesinlikle ihmal etmeyin dedi
Olur canım. Bu durumda izinli olmuyorsun?İzinli olsam iyi olacak canım şöyle yapsam diyete devam edeyim ama spor ve yürüyüşü yapabildikce paylaşsam olur mu denge egzersizi elimden geldiğince yapmaya çalışırım
Vay adım çok iyi berfimHerkese iyi akşamlar
Kahvaltı öncesi 1 tk çörek otu içip yürüyüşe gittim 1 saat yürüdüm
Sabah klasik diyet kahvaltımi yaptım
Arada kahve yanında küçük bir kase leblebi 2 hurma yedim
Akşam
Bol salata 3 4 kaşık manti yedim bol yoğurtlu
Şuan açım
Adimlarim ekte
Tamam öyle yapalım ben sadece diyet ile devam edeyim ve denge egzersizlerini yapayım diyeti bırakırsam bir daha başlamak zor olabilirOlur canım. Bu durumda izinli olmuyorsun?
Bu tedavi sürecinde diyet yapamazsan izin alabilirsin
Tamam canımTamam öyle yapalım ben sadece diyet ile devam edeyim ve denge egzersizlerini yapayım
Evet aslında açlığın verdiği hafiflik aşırı güzel bu hissi seviyorum bu hisse odaklanmak lazım 2 aydır çok bozuktu beslenme duzenim vucut haliyle strese girdi sağol chocommVay adım çok iyi berfimasma güzel yüzünü. Açlığı hafiflik olarak hisset. Zaman geçtikçe daha mutlu olacaksın canım
HarikasınAdım 12500 oldu market işini hallettim çok şükür
Açlık güzeldirEvet aslında açlığın verdiği hafiflik aşırı güzel bu hissi seviyorum bu hisse odaklanmak lazım 2 aydır çok bozuktu beslenme duzenim vucut haliyle strese girdi sağol chocomm
Ayyy ne kaa güzelTam olarak bu evet
a yooo kocam da kocam . Her şeyden nefret ama kocam canım ciğerim son zamanlarda bi hoş geliyor gözüme
Bunu fotoğraflı atar mısın canım son denge egzersizi yerine geçecekAdım 12500 oldu market işini hallettim çok şükür
Teşekkür ederim bugün kendimi iyi hissediyorum deyince (günlük 20 dk yürümek istiyorum demiştim eşime) oda bugün iyi hissediyorum diyorsan bugün yürüyebilirsin dediHarikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?