Benim hiç belli değil chocom benim hazım sorunları mahvetti bu haftaKimler tartıya hazır? Yarın ne bekliyorsunuz kızlar
Yalnız seni şu konuda tebrik ediyorum choco benim aralıklı oruç da hafta hafta neye dikkat etmem gerekiyorsa o şekilde ilerliyor senin hafta planlarinEvett yarın yeni beslenme programına da geçiyoruz.
Lif haftası
Egzersizespressoc sende canım
Eki Görüntüle 3659713
Çok geçmiş olsun şimdiden şifa diliyorumCanm ben birkaç gün izin istiyorum sizden. Yarın ameliyat olcam, safra kesesi ameliyatı olcam. Biraz toparlaninca devam edeyim.
Ah canım ben yarın artı çıkıcam bu o kadar belli ki
17 Ekim Yıldızlar Ligi
️ @Mavistez
️
️ norayildiz
(Liste yıldızları tartıyı özelden gönderir)
İnşallah tartı sizi çok mutlu eder
Hepimize iyi gelir inşallah miniğimYalnız seni şu konuda tebrik ediyorum choco benim aralıklı oruç da hafta hafta neye dikkat etmem gerekiyorsa o şekilde ilerliyor senin hafta planlarin
Canım çok çok geçmiş olsunCanm ben birkaç gün izin istiyorum sizden. Yarın ameliyat olcam, safra kesesi ameliyatı olcam. Biraz toparlaninca devam edeyim.
Oo listeler süper çokom eline sağlıkEvett yarın yeni beslenme programına da geçiyoruz.
Lif haftası
Egzersizespressoc sende canım
Eki Görüntüle 3659713
Kimler tartıya hazır? Yarın ne bekliyorsunuz kızlar
Benim en kızdığım nokta ne biliyor musun sadece arkadaş kahvaltı davetine bir parça diyet dışı yaptım ve başka hiç birsey kaçırmadım o kadar çok dikkat ediyorum kiCanım çok çok geçmiş olsun
Oo listeler süper çokom eline sağlık
ben artı gelirm sanırım . Bu hafta hep hamur işi gitti bende hiç uyamadım . Çok fazla diyet dışına çıktım . Ama yarın yeniden başlıyorum
Çok fazla stres yaparsan da kabızlık oluyor miniğim . Bir de bağırsakların yeni beslenme düzenine alışana kadar normal. Sabahları 1 bardak limonlu ılık suya 1 yemek kaşığı zeytin yağı kat aç karnına içBenim en kızdığım nokta ne biliyor musun sadece arkadaş kahvaltı davetine bir parça diyet dışı yaptım ve başka hiç birsey kaçırmadım o kadar çok dikkat ediyorum ki
Eğer bu sefer artı cikmazsam başka birseuler yapmam lazım galiba
Maydanoz demleyip içiyordum canım. Bana iyi geliyorduKızlar sabahları içtiğiniz sirkeden başka önerebileceğiniz bişey var mı detoks suyu gibi
Aa evde maydonoz vardı yarın bi deneyeyim sağol canımmmMaydanoz demleyip içiyordum canım. Bana iyi geliyordu
Bunu 1 haftadan fazla tüketmemek gerekiyor canım. Sabah akşam aç karnına bir bardak içiyordum. Limon da sıkabilirsin ya da içine 1 dilim atarsın. Her gün taze yapıyordum 2 bardaklıkAa evde maydonoz vardı yarın bi deneyeyim sağol canımmm
Sağol canım bilgilendirdiğin içinBunu 1 haftadan fazla tüketmemek gerekiyor canım. Sabah akşam aç karnına bir bardak içiyordum. Limon da sıkabilirsin ya da içine 1 dilim atarsın. Her gün taze yapıyordum 2 bardaklık
Stres zaten var son haftamda cocuklarimdan ve bazı dis etkenlerden dolayı çok stres oldumÇok fazla stres yaparsan da kabızlık oluyor miniğim . Bir de bağırsakların yeni beslenme düzenine alışana kadar normal. Sabahları 1 bardak limonlu ılık suya 1 yemek kaşığı zeytin yağı kat aç karnına iç
Kefir deme ya ne dersen de kefir deme..hiç mi hiç tiketemiyorim onu ben .kayisi cayindan fayda gördüm dün akşam içmeme rağmen çok teşekkür ederimEkeleye bilirsen gün içinde kefir iç mutlaka çok faydasını gördüm ben .Minik Duduklu Tencere
O zaman yoğurt ye canım günlük bi kaseStres zaten var son haftamda cocuklarimdan ve bazı dis etkenlerden dolayı çok stres oldum
Kefir deme ya ne dersen de kefir deme..hiç mi hiç tiketemiyorim onu ben .kayisi cayindan fayda gördüm dün akşam içmeme rağmen çok teşekkür ederim
Bence bu strese bağlıydı galiba dut ..çünkü ben çok zor gelirim bu duruma.O zaman yoğurt ye canım günlük bi kase
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?