Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kimler tartıya hazır? Yarın ne bekliyorsunuz kızlar
Benim hiç belli değil chocom benim hazım sorunları mahvetti bu hafta
Artı olmasında sabite razıyım öyle diyeyim ..çay anca etkisini göstermeye başladı belki yarına faydası olabilir

Canm ben birkaç gün izin istiyorum sizden. Yarın ameliyat olcam, safra kesesi ameliyatı olcam. Biraz toparlaninca devam edeyim.
Canım çok çok geçmiş olsun
Evett yarın yeni beslenme programına da geçiyoruz.

Lif haftası

Egzersiz espressoc sende canım

Eki Görüntüle 3659713
Oo listeler süper çokom eline sağlık
Kimler tartıya hazır? Yarın ne bekliyorsunuz kızlar
ben artı gelirm sanırım . Bu hafta hep hamur işi gitti bende hiç uyamadım . Çok fazla diyet dışına çıktım . Ama yarın yeniden başlıyorum

Benim en kızdığım nokta ne biliyor musun sadece arkadaş kahvaltı davetine bir parça diyet dışı yaptım ve başka hiç birsey kaçırmadım o kadar çok dikkat ediyorum ki

Eğer bu sefer artı cikmazsam başka birseuler yapmam lazım galiba

Çok fazla stres yaparsan da kabızlık oluyor miniğim . Bir de bağırsakların yeni beslenme düzenine alışana kadar normal. Sabahları 1 bardak limonlu ılık suya 1 yemek kaşığı zeytin yağı kat aç karnına iç

Bunu 1 haftadan fazla tüketmemek gerekiyor canım. Sabah akşam aç karnına bir bardak içiyordum. Limon da sıkabilirsin ya da içine 1 dilim atarsın. Her gün taze yapıyordum 2 bardaklık
Sağol canım bilgilendirdiğin için ya ben her şeyi içerm aslında da regl gelene kadar umut var diye istediğim gibi içemiyorum içsem de suçluluk hissediyorum ne bileyim aslında olmayacağını biliyorum da bi de olur da benim söktürücü şeyler içmemden dolayı düşer falan diye korkuyorum sanırım en iyisi bu süreçte ovülasyon dönemine kadar içmek ovulasyondan sonra da zarar vermeyecek şeyler içmek olacak

Stres zaten var son haftamda cocuklarimdan ve bazı dis etkenlerden dolayı çok stres oldum
Ekeleye bilirsen gün içinde kefir iç mutlaka çok faydasını gördüm ben . Minik Duduklu Tencere
Kefir deme ya ne dersen de kefir deme..hiç mi hiç tiketemiyorim onu ben .kayisi cayindan fayda gördüm dün akşam içmeme rağmen çok teşekkür ederim

O zaman yoğurt ye canım günlük bi kase

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…