Menünü çok beğendim, afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Tek öğün yaptım
İlk öğün sütlü kahve
2 kuru incir
10 Antep fıstığı
Akşam yemeği
Fırın balık
Etimekli meze
Bol salata
Spor yapamadım
Chocolita
Ekstra tuz yok
Teşekkür ederim ben artık anladım ki iki öğüne düzenim çok bozuluyor tek öğün daha zindeyimMenünü çok beğendim, afiyet olsun
Gözün aydın, çok sevindimKızlar ailem gelecek memleketten kavga gürültüyle getirmeyi başardm5 gün kalacaklar inşallah iyice cozutmam diyette
Teşekkür ederimAfiyet olsun senin menü de çok iyi
Tamam canım sen diyetisyenle ilerdiğin için özel bir durumun var, tartı gününe kadar tartılmanı yasaklamıştı. O yüzden cumartesi sabahından tartını bekliyorum. Yıldız seçimine dahil olamamış olsa da listeye geçerim.Chocolita ben yarın tartilamayacagim diyetisyen kontrolüm cumartesi zaten iki hafta çöp oldu gibi geliyor bana motivasyonum düşük listeme hiç uyamadim
Stresten çoğu şeyi unutuyorum kendimi telkin ediyorum bu hastalık değil stresten unutuyorsun diye anksiyete arada yokluyor
Bir ihtimal diyetisyenimle konuşup Kasım sonunda randevu alacağım buraya ağırlık veririm o süreçte en azından gr bile gitse kar olur o kadar yoruldum ki herşeyden
Yaa çok sevindim espim hadi gözün aydınKızlar ailem gelecek memleketten kavga gürültüyle getirmeyi başardm5 gün kalacaklar inşallah iyice cozutmam diyette
İyi geceler kızlar
Sabah
Sucuk kavurma bir iki çatal haşlanmış yumurta 2 tane 2 dilim ekmek salatalık domates 1 küp peynir biraz zeytin
Akşam
Tarhana çorbası 1 kase 1 YK yoğurt salata
Chocolita espressoc
Eş evde olunca temizlik falan yapılmıyormul bunu daha da iyi anladım. Bugün biraz karın antermanına girdim videosunu atacağım bu aralar sezeryan göbeğime takmış durumdayım karın egzersizlerine ağırlık vereceğim baya
Tam üstüne basmissin bu haftaki egzersizimiz buİyi geceler kızlar
Sabah
Sucuk kavurma bir iki çatal haşlanmış yumurta 2 tane 2 dilim ekmek salatalık domates 1 küp peynir biraz zeytin
Akşam
Tarhana çorbası 1 kase 1 YK yoğurt salata
Chocolita espressoc
Eş evde olunca temizlik falan yapılmıyormul bunu daha da iyi anladım. Bugün biraz karın antermanına girdim videosunu atacağım bu aralar sezeryan göbeğime takmış durumdayım karın egzersizlerine ağırlık vereceğim baya
Süpermiş indirdim ben bugün başlayacağım inşallahKızlar bu arada Oysho training diye bir uygulama var, ücretsiz çok güzel antrenman dersleri var. Yoga plates kardiyo her seviye dersler var. Yıllar önce yüklemiştim bir iki kullandım devam ettirmemiştim ama çok güzel tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?