- 8 Mart 2020
- 6.029
- 29.098
- 548
Yok canım izin almiyorum sadece tartimi yarın sabah atacağımTamam canım sen diyetisyenle ilerdiğin için özel bir durumun var, tartı gününe kadar tartılmanı yasaklamıştı. O yüzden cumartesi sabahından tartını bekliyorum. Yıldız seçimine dahil olamamış olsa da listeye geçerim.
Yani izin almıyorsan?
İnan ki bu çöp olmasını biz de yaşadık. Bu hafta + bekliyorum. Yalnız değilsin canım. Tek düze hiç fire vermeden ilerlemek çok kolay değil bizler için. Ki insanız olabilir. Olay düzeltmesini bilmekte. 2 haftada kilo alınmaz ödem aldık şiştik. Bu kadar. Vericez ve yağdan yakmaya devam edicez.
Yaa çok sevindim espim hadi gözün aydınher günün tadını çıkar
espressoc tam da bu egzersizi belirledi bu hafta fullersin
Sen halledersin dutum haftaya
Hallederiz pembişim üzülmeyelimSen halledersin dutum haftayaeksiye geçersin
Ben diyetisyende iki hafta önce tartilmadigim için diyetisyen anlamayacak ama ben bilecegim77.850 galiba kesin 79 olmusumdur
20 dk cardio yaptım30dk leslie+ 20 karın hareketini yaptım
Tam üstüne basmissin bu haftaki egzersizimiz bu
Tamam canım sen diyetisyenle ilerdiğin için özel bir durumun var, tartı gününe kadar tartılmanı yasaklamıştı. O yüzden cumartesi sabahından tartını bekliyorum. Yıldız seçimine dahil olamamış olsa da listeye geçerim.
Yani izin almıyorsan?
İnan ki bu çöp olmasını biz de yaşadık. Bu hafta + bekliyorum. Yalnız değilsin canım. Tek düze hiç fire vermeden ilerlemek çok kolay değil bizler için. Ki insanız olabilir. Olay düzeltmesini bilmekte. 2 haftada kilo alınmaz ödem aldık şiştik. Bu kadar. Vericez ve yağdan yakmaya devam edicez.
Yaa çok sevindim espim hadi gözün aydınher günün tadını çıkar
espressoc tam da bu egzersizi belirledi bu hafta fullersin
Yaaa çok sevindim senin adınaKızlar ailem gelecek memleketten kavga gürültüyle getirmeyi başardm5 gün kalacaklar inşallah iyice cozutmam diyette
Evet çok iyi, dün yaptım ter içinde kaldım normalde terlemem yazın bile.Süpermiş indirdim ben bugün başlayacağım inşallah
20 dk yaptım terledim karnımın etleri acıdıEvet çok iyi, dün yaptım ter içinde kaldım normalde terlemem yazın bile.
Edeceksin canım hiç moral bozma bak bana vermek yerine almışımGünaydın kızlar moraller bozuk acaba bu yola devam edebilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?