- 18 Aralık 2018
- 2.622
- 9.315
- 158
Kanka yapay zekanın hakkını vermissin🍽 Günlük Beslenme Özeti
•Sabah: Limonlu zencefilli su + tarçınlı, hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi
•Öğle: Yeşil çaylı kefir smoothie + 2 haşlanmış yumurta
•Ara: Küçük bir avuç yer fıstığı (~15 g)
•Akşam:
•~1 servis kaşığı makarna (yaklaşık 50 g pişmiş)
•2 servis kaşığı haşlanmış lahana, pul biber ve nar ekşisiyle
•1 kase yoğurt (~200 g)
Tahmini Günlük Kalori
Öğün Kalori Protein Yağ Karbonhidrat Kahve + yağ ~80 kcal 0 g 8 g 0 g Smoothie + yumurta ~250 kcal 17 g 10 g 15 g Yer fıstığı ~90 kcal 4 g 7 g 2 g Akşam yemeği ~280 kcal 12 g 8 g 35 g Toplam ~700 kcal 33 g 33 g 52 g
Aktivite
•23 dk HIIT cardio → ~210 kcal
•40 karın egzersizi → ~70 kcal
•12.250 adım → ~350 kcal
Toplam yakım: ~630 kcal
Gün Sonu Özeti
•Alınan kalori: ~700 kcal
•Harcanan kalori: ~630 kcal
•Net: Yaklaşık -500 kcal (hafif açık, ideal aralıkta)
Dibine kadar kullanırımKanka yapay zekanın hakkını vermissin
Bi de bugün çok yemişsin kalori açığın az dediKanka yapay zekanın hakkını vermissin
Ay hangisini kullanıyorsun chatgpt mi bende arada kullanıyorum ama sıkıyor bazenDibine kadar kullanırımaffetmem hiç diyetisyene gidemiyorsam o bana gelir .
Tek kötü tarafı protein eksik diyolan bi git etin kilosu kaç lira haberin var mı dedim var dedi
Her yediğini yazıyor musun bende Claude ye başlayacağım bakayım ne diyecekBi de bugün çok yemişsin kalori açığın az dedi
İyiyiz çiçeğim sen nasılsınKızlar nasılsınız? Misafirlerin gitti yarın sabah rutinlerime dönüyorum
Geçmiş olsun canım Allah kalıcı şifa versinKahvaltı 11.20
Haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
Tuvuk sote
Salata
1.5 lt su
Spor ve yürüyüş yapamadım
Ancak ev işlerini yavaş yavaş yapabildim
Kalbim o kadar hızlı atıyor ve bir anda yavaşlıyor ki
İlacımı kullanmaya başladım
Chocolita espressoc
Ben bir süre izinli olsam daha iyi olacak galiba
Dua eder dua beklerim inşallah kalbimin sakinkesmesi için
Çok şükür espim sen nasılsın?Kızlar nasılsınız? Misafirlerin gitti yarın sabah rutinlerime dönüyorum
Rabb'im razı olsun canımGeçmiş olsun canım Allah kalıcı şifa versintamamdır izinlisin o zaman. espressoc seninde bilgin olsun
Çok şükür espim sen nasılsın?
Allah kavuştursun
Bu hafta denge egzersizi vardı canım tek sen kaldın
Çünkü kaynananda sıkılıyorsun . Ondan insan kendini yemeğe veriyor , güzel zaman geçirilse yenmez bu kadar , her yer için geçerliBen de cuma baslamayo düşünüyorum kaynanamlara gidince bilmiyorum ya işin içinden çıkamıyorum boğazı tutmak da ne zor hoşbuldum kuzusen nasılsın
O adımlar halis mi başkanım ?Bugün kahvaltı yerine kıymalı patlıcan yemeği yedim küçük porsiyon. Yoksa atılacaktı
Arada ceviz helvası ve çay
1 atıştırmalık
Akşam patatesli karnabahar yemeği ve pilav
Adım 16000
espressoc
Ben yeni başladım bakalım sıkılana kadar devamAy hangisini kullanıyorsun chatgpt mi bende arada kullanıyorum ama sıkıyor bazen
Evet evet günün özetini ona yazıyorum sonra ordam kopyala yapıştır burayaHer yediğini yazıyor musun bende Claude ye başlayacağım bakayım ne diyecekben hep hızlı kilo vermek istiyorum planı ona göre yapıyorm ama uymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?