Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi geceler kızlar bugün herşey güzel gidiyordu
Taa ki öğlen kahvemi yapip oturdum başında bir saate yakın mutfağa bi girdim tencereye et koymustum pissin diye kömür olmus Duman yanık et kokusu ev unuttum tencereyi

Yeniden et koy pisir kızımın dişi cekilecekti doktora gittim 15 dk fazla bekledik o sıra beynimin içi susmuyor yine ocağı açık unutup çıktın tencere yaniyor evin yanacak diyo beynim dişi çekildi yavrum çok korktu

Sokağın başına gelince ohh çektim anksiyete tavan bi anlık birşeyde bile
Ve akşam yedim doyasıya birşey değil ufak paketli gıdalar bununla basedemiyorum

Menüm
12:00
Mantarlı yumurta yeşillik peynir kıl biber ceri domates bir dilim tm buğday ekmeği

Ara sade türk kahvesi yarım protein bar

18:00
Beş kaşık et kavurma salata bir dilim tm buğday ekmeği

Arada bı kaç diyet dışı ve ceviz yedim

30dk leslie 10dk bölgesel hareket yaptım
Denge egzersizin 2.gunu
espressoc

Merhabalar menümü atayım geç oldu ama olsundu

Sabah iki dilim peynir ve bir dilim ekmek yedim sadece
Sonra perdonelimin doğum günü için hazırlık yaptım kutlama yaptık minik dilim pasta yedim
Akşam da balık tükettim
Ekmeksiz ama porsiyonum çoktu

Yarın geziye gidicem spor yapacaktım ama regli ilk günüm dinlenmek zorunda kaldım maalesef

Chocolita espressoc

Geçmiş olsun lotusum. Anksiyete bende de var malesef. Bir şeye gerileyim etkisi 3 gün gidiyor. Yeni bir şey olmasa bile çarpıntım oluyor
İyi akşamlar kızlar ben bugün diyet dışıyim hastayım o yüzden hiç yemek yapamadım hep dışardan yedik
Geçmiş olsun canım. Bende dün diyet dışıydım. Kv ye gittik. Regl üstüne. Bu 2 gün çok hafif geçiricem

Az önce tartıldım 73.40 çıktım. +1 yani. Normalde hafta arası tartılmam. Bakalım 2 günlük acil dengeleme operasyonum nasıl sonuç verecek. Reglin tavrı ne olacak. Hepsi ve daha fazlası bu cuma topikte

Sağ ol canimm yavaştan yeni düzeni tutturacağız inşallah

Az önce tartıldım 73.40 çıktım. +1 yani. Normalde hafta arası tartılmam. Bakalım 2 günlük acil dengeleme operasyonum nasıl sonuç verecek. Reglin tavrı ne olacak. Hepsi ve daha fazlası bu cuma topikte
Ben ara tartilari biraktim
Gune balik yeme ile basladim
2 tane Boyle yedim

Bugun biraz daha spor ekleyecegim .
Dunden 2 tavuk but var onu ve salata olacak aksam yemegim.

Yarin aksami disarida yiyecegiz. Orda da et ve salata agirlikli olacak.

Eklentiler

• IMG-20251029-WA0002.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 4
Ben ara tartilari biraktim
Gune balik yeme ile basladim
2 tane Boyle yedim

Bugun biraz daha spor ekleyecegim .
Dunden 2 tavuk but var onu ve salata olacak aksam yemegim.

Yarin aksami disarida yiyecegiz. Orda da et ve salata agirlikli olacak.
Afiyet olsun Benim 2 gün her şeyi değiştirir sözlerim var ya dur bir deney yapayım dedim Mecbur tartıldım. Şu an +1 durumda bakalım ne değişiyor

Afiyet olsun Benim 2 gün her şeyi değiştirir sözlerim var ya dur bir deney yapayım dedim Mecbur tartıldım. Şu an +1 durumda bakalım ne değişiyor
Ne yapacaksin peki :)

Ben yine spor hocasindan plan aldim. Bu demekki kararliyim en Son 71 e dusurmustu Beni.
Sonrasini biliyorum zaten.
Yemek planida yapiyor . Durumumu anlattim ona gore guzel birsey bekliyorum.
Spor plani geldi ve simdiden cok sevdim. Daha baslamadim. Evde degilim 14 e kadar.
Aksam spor salonuna gidecegiz ailecek

Pazartesi sabah 12.00

Standart kahvaltı
2 dilim tb ekmek ile
Şekersiz çay

Aksam 18.00
3 parça fırında tavuk
2 dilim tb ekmek
Salata yoğurt

1.5 litre su
Egzersiz yok

Salı günü

Kahvaltı 12.30

Avakadolu kızarmış ekmek 2 dlm
Yarım dilim de peynir domates ile yedim .
Peynir
Domates
Yesil zeytin
Sekerrisz çay

Aksam 18.30

Balık salata
2 dilim tb ekmek

2 litre su, 4 bin adım

Chocolita espressoc

Egzersiz + düşük kalori. 2 gün yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…