- 8 Mart 2020
- 6.061
- 29.252
- 548
Çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar ben bugün diyet dışıyim hastayım o yüzden hiç yemek yapamadım hep dışardan yedik
Geçmiş olsun lotusum. Anksiyete bende de var malesef. Bir şeye gerileyim etkisi 3 gün gidiyor. Yeni bir şey olmasa bile çarpıntım oluyorİyi geceler kızlar bugün herşey güzel gidiyordu
Taa ki öğlen kahvemi yapip oturdum başında bir saate yakın mutfağa bi girdim tencereye et koymustum pissin diye kömür olmus Duman yanık et kokusu evunuttum tencereyi
Yeniden et koy pisir kızımın dişi cekilecekti doktora gittim 15 dk fazla bekledik o sıra beynimin içi susmuyor yine ocağı açık unutup çıktın tencere yaniyor evin yanacak diyo beynimdişi çekildi yavrum çok korktu
Sokağın başına gelince ohh çektim anksiyete tavan bi anlık birşeyde bile
Ve akşam yedim doyasıya birşey değil ufak paketli gıdalar bununla basedemiyorum
Geçmiş olsun canım. Bende dün diyet dışıydım. Kv ye gittik. Regl üstüne. Bu 2 gün çok hafif geçiricemİyi akşamlar kızlar ben bugün diyet dışıyim hastayım o yüzden hiç yemek yapamadım hep dışardan yedik
Az önce tartıldım 73.40 çıktım. +1 yani. Normalde hafta arası tartılmam. Bakalım 2 günlük acil dengeleme operasyonum nasıl sonuç verecek. Reglin tavrı ne olacak. Hepsi ve daha fazlası bu cuma topikte
Sağ ol çiçeğimÇok geçmiş olsun canım
Sağ ol canimmGeçmiş olsun lotusum. Anksiyete bende de var malesef. Bir şeye gerileyim etkisi 3 gün gidiyor. Yeni bir şey olmasa bile çarpıntım oluyor
Geçmiş olsun canım. Bende dün diyet dışıydım. Kv ye gittik. Regl üstüne. Bu 2 gün çok hafif geçiricem
Ben ara tartilari biraktimAz önce tartıldım 73.40 çıktım. +1 yani. Normalde hafta arası tartılmam. Bakalım 2 günlük acil dengeleme operasyonum nasıl sonuç verecek. Reglin tavrı ne olacak. Hepsi ve daha fazlası bu cuma topikte
Afiyet olsunBen ara tartilari biraktim
Gune balik yeme ile basladim
2 tane Boyle yedim
Bugun biraz daha spor ekleyecegim .
Dunden 2 tavuk but var onu ve salata olacak aksam yemegim.
Yarin aksami disarida yiyecegiz. Orda da et ve salata agirlikli olacak.
Ne yapacaksin peki :)Afiyet olsunBenim 2 gün her şeyi değiştirir sözlerim var ya dur bir deney yapayım dedim Mecbur tartıldım. Şu an +1 durumda bakalım ne değişiyor
Egzersiz + düşük kalori. 2 gün yapıcamNe yapacaksin peki :)
Ben yine spor hocasindan plan aldim. Bu demekki kararliyimen Son 71 e dusurmustu Beni.
Sonrasini biliyorum zaten.
Yemek planida yapiyor . Durumumu anlattim ona gore guzel birsey bekliyorum.
Spor plani geldi ve simdiden cok sevdim. Daha baslamadim. Evde degilim 14 e kadar.
Aksam spor salonuna gidecegiz ailecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?