Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi akşamlar herkese
Dünkü menüm
Sabah 9:00
1 fincan kahve

Öğlen 13:00
1 kase maş fasulyesi yemeği
1 bardak komposto
1 dilim çavdar ekmeği

Akşam 18:00
1 adet çiğ börek
1 kase yoğurt

Su 1 lt

Spor yapamadım ama 3 saat temizlik yaptım kan ter içinde

Bugünkü menü
Sabah 9:00
Bir fincan kahve

Öğlen 13:00
1 kase nohutlu sebze çorbası
1 dilim çavdar ekmeği

Akşam 17:00
1 fincan sütlü kahve

Ara meyve

Su 1 lt
Spor yok
Chocolita

Bugün disarda olduğumuz için günü geç kapattım maalesef

Kahvaltı 12.30
Bir kase tarhana çorbası
1.5 dilim ekmek
Peynir domates
2 kasik kiymali yumurta
Yesil zeytin

Kahvaltı sonrası 1 sade kahve

Aksam 19.00
Fırında sebze ve köfte
Bol salata
2.5 dilim tb ekmek
2 dilim tursu
1 bardak ayran

2 litre su
Bugün bol yürüyüş şeklinde geçti en az 6 bin adım attım (bu sizin için az olabilir ama benim için disar çıkınca yaptığım bir rakam)

Chocolita espressoc

Bı hafta çok istediğim gibi olmadı. Sadece dün spor yapabildim inşallah tartıda güzel sonuç alırım

6000 adım hiç az değil canım. Bugün yürüdüm yürüdüm artık yoruldum daha 6000 olmadı mı diye baktım 5000 deydim. 1 saat yürüyüş demek. Yarasın

Aldim basina bela.
Oglan ile kizin odalarini degistirdim. Elbise dolaplari kaldi,birde kizin ivir zivir,boncugu vs. Onun odasi dandini.
Sonra tuttum salonu degistirdim
Sporumu yapmam lazim. Aksam yemegini az daha sindireyim diye bekliyorum. Salona gidecektim ama olmadi. Neyseki ev icin plan da yapti hoca

İyi akşamlar
Bugün tek öğün yaptım. 17 de yedim.
Çiğ köfte dürüm ince lavaşa.
1.5 bardak ayran
Yarım lahmacun ve yağsız salata
11.000 adım

Oo güzel kalori yakmışsındır bugün

Merhabalar bugün gezideydim çok yoruldum yokun üstğne yürümek yordu ve yürüyüşüm doğa yürüyüşü oldu .

Sabah bişi yemeden çıktık
Öğlen bir poğaça ve çay yaptım
Sonra yolda kahve ile devam ettim
Ara öğün grissini yedim birkaç tane
Akşam mercimek çorbası ve ızgara tavuk yedim
Ara öğün fındık tükettim çok acıkır gibi oldum

Bir de ara ara soğuk çay da tükettim tabi
Chocolita
espressoc

Eklentiler

• IMG_2964.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 3
6000 adım hiç az değil canım. Bugün yürüdüm yürüdüm artık yoruldum daha 6000 olmadı mı diye baktım 5000 deydim. 1 saat yürüyüş demek. Yarasın
Tesekkurcederim choco:)))
Birde ben aralıklı öğünde hata yapıyorum bence .bundan sonra az ama 3 ogun düşünüyorum..
2 öğünde çok yiyorum

Sağol canım
Kalbimin çarpıntısı daha yoğunlaştı bu ara sol gözüm sürekli segriyor bi haftadır hep stres ve anksiyete kendimi sürekli telkinliyorum papatya çayı fayda etmiyor alıştım galiba aktardan melisa çay alacağım ilk fırsatta

Menum

Sabah 11:30
Mantarlı yumurta yeşillik iki kıl biber çeri domates peynir bir dilim tm buğday ekmeği

Ara 15:30
Sade türk kahvesi diyet dışı

Akşam fırında kabak bı küçük patetes biber az yagla pişirdim yogurtladim bı kaç tanede ceviz yedim az salatayla

Yapay zeka sordum 1500 kalori almışım ins artı olarak dönmez

Denge egzersizin 3.gunu 30dk yaptım
Dışarda bol yuruyuslu bir gün oldu

espressoc

Canım 3 gün bildirim gelmedi 1 uyarı var.
11.340 adımın ekran görüntüsünü alırsam Aylık denge egzersizine (8000) sayacağım

Selaaam ben de yeniyim buralarda73 kiloyla başladım güncel; 68,85 kg Spor ve diyete başlayalı 2 hafta olacak cuma günü. Her sabah spor salonuna koşuyorum min 45 dk ya da 2 saatimi sporda geçiriyorum eve gelince hafif bir şeyler yiyorum. Akşam 6 gibi de porsiyonumu azaltarak besleniyorum akşam ara öğün de kahve hurma, incir veya kuruyemiş tüketiyorum. Buarada hedef kilom 55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…