- 14 Haziran 2023
- 7.686
- 7.211
- 128
6000 adım hiç az değil canım. Bugün yürüdüm yürüdüm artık yoruldum daha 6000 olmadı mı diye baktım 5000 deydim. 1 saat yürüyüş demek. YarasınBugün disarda olduğumuz için günü geç kapattım maalesef
Kahvaltı 12.30
Bir kase tarhana çorbası
1.5 dilim ekmek
Peynir domates
2 kasik kiymali yumurta
Yesil zeytin
Kahvaltı sonrası 1 sade kahve
Aksam 19.00
Fırında sebze ve köfte
Bol salata
2.5 dilim tb ekmek
2 dilim tursu
1 bardak ayran
2 litre su
Bugün bol yürüyüş şeklinde geçti en az 6 bin adım attım (bu sizin için az olabilir ama benim için disar çıkınca yaptığım bir rakam)
Chocolita espressoc
İnşallah canım. Bu haftayı bende çok merak ediyorumBı hafta çok istediğim gibi olmadı. Sadece dün spor yapabildim inşallah tartıda güzel sonuç alırım
Oo güzel kalori yakmışsındır bugünAldim basina bela.
Oglan ile kizin odalarini degistirdim. Elbise dolaplari kaldi,birde kizin ivir zivir,boncugu vs. Onun odasi dandini.
Sonra tuttum salonu degistirdim
Sporumu yapmam lazim. Aksam yemegini az daha sindireyim diye bekliyorum. Salona gidecektim ama olmadi. Neyseki ev icin plan da yapti hoca
Genel olarak diyete uydum aslında da işteİnşallah canım. Bu haftayı bende çok merak ediyorum
Tesekkurcederim choco:)))6000 adım hiç az değil canım. Bugün yürüdüm yürüdüm artık yoruldum daha 6000 olmadı mı diye baktım 5000 deydim. 1 saat yürüyüş demek. Yarasın
Sağol canımGeçmiş olsun lotusum. Anksiyete bende de var malesef. Bir şeye gerileyim etkisi 3 gün gidiyor. Yeni bir şey olmasa bile çarpıntım oluyor
Geçmiş olsun canım. Bende dün diyet dışıydım. Kv ye gittik. Regl üstüne. Bu 2 gün çok hafif geçiricem
Canım 3 gün bildirim gelmedi 1 uyarı var.Günaydın
24 Ekim Menü ve Spor Bildirimi
08.00 tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost, 1 domates, 1 salkım üzüm
13.00 eti lifalif bar
18.00 2 kase kıymalı tarhana çorbası, bol salata ve yoğurt
6515 adım
50 dk pilates
25 Ekim
12.00 1 domates, 6 top peynir, 3 biber, 5 zeytin, 1 yumurta, 1 dilim ekmek
14.30 şekersiz kahve
19.30 Edirne ciğeri, domates, soğan (Edirne’ye geldim ailemle. Çok iyi geldi.)
20.00 1 mandalina, 1 elma
2,5 litre su
11.340 adımChocolita espressoc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?