Selamm hoş geldinizSelaaam ben de yeniyim buralarda73 kiloyla başladım güncel; 68,85 kg Spor ve diyete başlayalı 2 hafta olacak cuma günü. Her sabah spor salonuna koşuyorum min 45 dk ya da 2 saatimi sporda geçiriyorum eve gelince hafif bir şeyler yiyorum. Akşam 6 gibi de porsiyonumu azaltarak besleniyorum akşam ara öğün de kahve hurma, incir veya kuruyemiş tüketiyorum. Buarada hedef kilom 55
Bir ara benimde gözüm çol seyriyordu.hatta doktora gidecektim haftalarca gecmedi . stresten oluyor lotus .biraz sakin kalmaya çalışSağol canım
Kalbimin çarpıntısı daha yoğunlaştı bu arasol gözüm sürekli segriyor bi haftadır hep stres ve anksiyete kendimi sürekli telkinliyorum papatya çayı fayda etmiyor alıştım galiba aktardan melisa çay alacağım ilk fırsatta
Yıllar önce yine oldu stresten biliyorum ama o dönemde hastane hastane gezdim göz çevresine iğneli emg mi deniyor bilmiyorum yapıldı hiç bir şey çıkmadı bı süre sonra geçmişti bu sefer ki daha yoğun oluyorBir ara benimde gözüm çol seyriyordu.hatta doktora gidecektim haftalarca gecmedi . stresten oluyor lotus .biraz sakin kalmaya çalış
Benimde sunnet öncesi romatizma ağrılarım pik uapmisti hep stresten oluyor lotus hepYıllar önce yine oldu stresten biliyorum ama o dönemde hastane hastane gezdim göz çevresine iğneli emg mi deniyor bilmiyorum yapıldı hiç bir şey çıkmadı bı süre sonra geçmişti bu sefer ki daha yoğun oluyor
Düğün süreci beni yordu strese soktu iki hafta kaldı
Bunu anneme kardesime soyledigimde ne var stres yapacak diyorlar ama bana fazla geliyor düşünmekten kendimi alamıyorumBenimde sunnet öncesi romatizma ağrılarım pik uapmisti hep stresten oluyor lotus hep
Biraz gevşemeye çalış imkanın varsa masaja git .olmadı bile birine kuru kupa tuttur çok iyi gelir bak
Kız kocana cignettir sırtını yada yat yere çocuklara de çıkın sirtimda gezinin çok iyi geliyorBunu anneme kardesime soyledigimde ne var stres yapacak diyorlar ama bana fazla geliyor düşünmekten kendimi alamıyorum
Kuru kupa işini yapan yok bilmiyorum
İki hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Çocukları alıp aktara gideceğim bugün melisa çay iyi geliyor onu deneyeyim
Canım ben çok hastayı yatak döşek yatiyorum yapamaidm kaç gündürDenge Egzersizi Hatırlatma
Pembe Lotus ️
@Drdentist️
@yiitee kalan 1
espressoc kalan 1
@asliogretmen kalan 3 (Aylık denge egzersizi)
Oy çok geçmiş olsun canım. Bugün yapma tabi ki iyileşince yaparsın. Bende de kırıklık var. Hasta mı olucam acabaCanım ben çok hastayı yatak döşek yatiyorum yapamaidm kaç gündüryapabilirsen bugün yaparim
Canım ben çok hastayı yatak döşek yatiyorum yapamaidm kaç gündüryapabilirsen bugün yaparim
Çok geçmiş olsun kızlar. Dikkat edin kendinizeOy çok geçmiş olsun canım. Bugün yapma tabi ki iyileşince yaparsın. Bende de kırıklık var. Hasta mı olucam acaba
Çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canım bende salgına yakalandım ,3 4 gündür hiç iyi değilim m
Teşekkür ederim canım.Tamam canım çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım, sana da çok geçmiş olsun.Geçmiş olsun canım bende salgına yakalandım ,3 4 gündür hiç iyi değilim m
Ya inşallah olmazsın benim vücudum çok ağrıyordu dedim herhalde yorgunluktandır ama eğer hastalıktanmışOy çok geçmiş olsun canım. Bugün yapma tabi ki iyileşince yaparsın. Bende de kırıklık var. Hasta mı olucam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?