Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Selamm hoş geldiniz ilk hafta ödemde atarız yağdan da gidince sağlam eksi olmuş. Maşallah daim olsun. Hedef güzelmiş boy kaçtı?

Bir ara benimde gözüm çol seyriyordu.hatta doktora gidecektim haftalarca gecmedi . stresten oluyor lotus .biraz sakin kalmaya çalış

Bir ara benimde gözüm çol seyriyordu.hatta doktora gidecektim haftalarca gecmedi . stresten oluyor lotus .biraz sakin kalmaya çalış
Yıllar önce yine oldu stresten biliyorum ama o dönemde hastane hastane gezdim göz çevresine iğneli emg mi deniyor bilmiyorum yapıldı hiç bir şey çıkmadı bı süre sonra geçmişti bu sefer ki daha yoğun oluyor
Düğün süreci beni yordu strese soktu iki hafta kaldı

Benimde sunnet öncesi romatizma ağrılarım pik uapmisti hep stresten oluyor lotus hep

Biraz gevşemeye çalış imkanın varsa masaja git .olmadı bile birine kuru kupa tuttur çok iyi gelir bak

biraz içince aklıma geldi günaydın
Bugün dinleme günü yapacağım ikizleri doyurdum kahve yaninda üç ceviz yedim
Spor yapmayacağım biraz yatacağım gecede sürekli uyanıyorum uykumda etkilendi

Benimde sunnet öncesi romatizma ağrılarım pik uapmisti hep stresten oluyor lotus hep

Biraz gevşemeye çalış imkanın varsa masaja git .olmadı bile birine kuru kupa tuttur çok iyi gelir bak
Bunu anneme kardesime soyledigimde ne var stres yapacak diyorlar ama bana fazla geliyor düşünmekten kendimi alamıyorum
Kuru kupa işini yapan yok bilmiyorum
İki hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Çocukları alıp aktara gideceğim bugün melisa çay iyi geliyor onu deneyeyim

Kız kocana cignettir sırtını yada yat yere çocuklara de çıkın sirtimda gezinin çok iyi geliyor

Kaptanım ben izin almak istiyorum Chocolita hastayım dün gece burnum tıkalıydı ne yaptıysam açılmadı uyuyamadım. Diyete de dikkat edemiyorum. espressoc canım senin de bilgin olsun.
Geçmiş olsun canım bende salgına yakalandım ,3 4 gündür hiç iyi değilim m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…