- 8 Nisan 2017
- 57.756
- 312.766
- 698
Olur neden olmasın.Haftaya kapışalım mı minik, ben hiç ünlü birisiyle yarışmaya girmedim de , nasıl bir duygu merak ediyorumMinik Duduklu Tencere
Tamamdır canım
Ay yitee maşallah2sini yaptım
Eki Görüntüle 3671283
Ayağına sağlık canım 40 dk olmalıydı ama geçerli bir mazeret varsa bugün 20 dk daha beklerim veya 6000 adım. Ama yoksa kızlara haksızlık olmasın. Gönül koyma
Hoş geldin delficmGünaydın
Ankara'ya döndüm.
Dün diyetisyenimle online görüşmemi yaptım, bu kış kararlı olduğumu, artık bu fazla kilolarımdan kurtulmak ve eski sağlığıma kavuşmak istediğimi söyledim.
Sırtımda 30 kg artı bir kiloyla yoruldum gerçekten. Dizlerim, belim, sırtım ağrıyor, yazıktır vücuduma işkence ediyorum böyle.
Bu kış diyeti devam ettirecek, egzersizi hayatıma daha çok dahil edeceğim inşallah.
Çalıştığım yıllarda servisle işe giderken sabah yürüyen emeklilere imrenirdim, "keşke vaktim olsa, sabah da yürüyebilsem" derdim; ama işyerine yetişme telaşından kış aylarında öğlearasında yemek sonrası 30 dak yürüyüş vaktim olurdu.
Çok şükür bu sene sağlıkla emekli oldum. Artık sağlığıma daha bir dikkat edebileceğim, 50'li yaşların başında olduğum için de elimi daha çabuk tutmam gereken yaşlardayım. Menopoza girince metabolizma iyice yavaşladığından perimenopozda iken şu kilolar gitsin inşallah
Diyetisyenim insülin direnci konusunda bilgili ve çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırmış bir kişi. Bu süreçte en büyük destekçim oldu, sağolsun.
Bu grupta olmaktan çok mutlu idim; fakat diyet sürecinde tartı ile tartılmam yasak, beslenme uzmanım haftalık mezura ölçümleri ile beni takip ediyor.
Diyetisyenim, tartı sonuçlarının tartılarda farklı etkenlere bağlı olarak değişkenlik gösterebildiğini söylüyor. Mezura ölçümleri ile bedensel incelme ve yağdan kilo kaybetmeyi hedefliyor.
Bir de ben tartıda olumsuz sonuç oldu mu psikolojik olarak olumsuz etkileniyorum. Onun da farkında.
Chocolita canım kaptanım, haftalık zayıflama grubuna dahil olmadan (tartı sonucu bildiremiyorum); ama her gün yediklerimi paylaşarak gruba tekrar dahil olabilir miyim?
Nasıl yapalım chocom? Sizleri de çoook özledim. Burada sizlerle olmak ve paylaşım yapmak da çok iyi geliyordu. Özledim hepinizi.
Yapmadım choco bugün yapsam olur mu ? Yada gün içinde yapmadığım için ne uygulaniyorsa her türlü ceza ya razıyım.Ayağına sağlık canım 40 dk olmalıydı ama geçerli bir mazeret varsa bugün 20 dk daha beklerim veya 6000 adım. Ama yoksa kızlara haksızlık olmasın. Gönül koyma
Minik Duduklu Tencere seninde son egzersiz gelmedi dün zumba yapacağım demiştin
Günaydın
Kahvemi içtim mutlaka sporumu yapacağım bu hafta rakibim çok dişli
Çocuklarin kahvaltısini bitirmesini bekliyorum sonra spor
Minik kaldir totonu yap sporunuYapmadım choco bugün yapsam olur mu ? Yada gün içinde yapmadığım için ne uygulaniyorsa her türlü ceza ya razıyım.
Spor yapmayı unuttum zaten o da 40 dk mis en iyisi ben yuruyeyimMinik kaldir totonu yap sporunu
Çocuklar büyük olsa valla yürürdumSpor yapmayı unuttum zaten o da 40 dk mis en iyisi ben yuruyeyim
Mazeret varsa hastalık yolculuk veya özel başka olur miniğim. Yoksa 1 uyarı gelir onu da büyük ihtimal sildirirsinYapmadım choco bugün yapsam olur mu ? Yada gün içinde yapmadığım için ne uygulaniyorsa her türlü ceza ya razıyım.
Seninde rahatlayacağın zamanlar gelecek canım. Şimdi bile spora vakit ayırıyorsun maşallahÇocuklar büyük olsa valla yürürdumMiss gibi temiz havada
Hoşbuldum canım, çok teşekkür ederimHoş geldin delficmtabi listeye girmeden de menü yazabilirsin. İstediğin zaman gel. Yürüyüşe vakit bulmana çok sevindim. İnsana psikolojik olarak da çok iyi geliyor çünkü
Bi ara 18bine tamamlasammı diye düşündüm. Sonra vazgeçtim. Ben istemeden çok yürüyorum. İşe git. Çocukları okula bırak al. Eve git derken yürüyorum. Birde okul çantaları oluyor elimde. Birde bazen işten dönerken markete uğramam gerekiyor. Sabah 7de başlıyorum akşam 8e kadar hiç oturmuyorum. İster istemez yürüyorum.Ay yitee maşallah
Sende miligram miligram ölç.Herşeyi gr gr ölçen gadinişim zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?