- 1 Eylül 2021
- 5.486
- 20.643
- 298
Havasi suyu yolu ektiliyor çok takilma bi haftaya . Ben de iki kg almistim güyaGünaydın kızlar ben memleketteyim farklı tartiyla tartıldım bu kadar almam mumkun değil ve reglimi ilk günü şok oldumChocolita Eki Görüntüle 3674036
Reglide etkiliyordur ama bu kadar olacağını sanmıyorum. Herzamanki tartın olmayınca farklı sonuç çıkabiliyorGünaydın kızlar ben memleketteyim farklı tartiyla tartıldım bu kadar almam mumkun değil ve reglimi ilk günü şok oldumChocolita Eki Görüntüle 3674036
Ay hayalimdeki kilodasınGünaydın kızlar
Geçen hafta 66.90 bu hafta 66.30
Fark 600 Gram yüzde 1.1
Keşke bende bu kiloyu görsemGünaydın kızlar
Geçen hafta 66.90 bu hafta 66.30
Fark 600 Gram yüzde 1.1
Hahaha bende aynısı dedim hayalimdeki kiloKeşke bende bu kiloyu görsemen son 66 yi ilk cocuguma 7 aylık hamileyken görmüştüm ve daha düşemedim o kilolara :/
56ile hamile kalmıştım aldım verdim aldım verdim ama 72 den asagisina düşmedim hic bir zamanHahaha bende aynısı dedim hayalimdeki kilo
Şuan 72ye de gayet okeyim ben56ile hamile kalmıştım aldım verdim aldım verdim ama 72 den asagisina düşmedim hic bir zaman
Bir zamanlar 48 kilo olduğumu unutmuşum bile. Yiyip yiyip tek gram almayanlardandım hey gidi günler56ile hamile kalmıştım aldım verdim aldım verdim ama 72 den asagisina düşmedim hic bir zaman
Ben en son 74 e kadar düştüm 4-5 sene once sonra hiç aşağı düşmeden alarak 97 yi gördümŞuan 72ye de gayet okeyim ben
Son dakikaya kadar bekliycen yaniBen en son 74 e kadar düştüm 4-5 sene once sonra hiç aşağı düşmeden alarak 97 yi gördüm
Hala tartilmadim kendimi hazırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?