Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

89 u ucundan görürdüm diyordum olmadı. Eşime de dedim 89 u gördüğüm an daha da bırakmam inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız..
Ama baya yaklaşmışsın kararlı olursa haftaya görürsün bence. Amin inşallah

Ama baya yaklaşmışsın kararlı olursa haftaya görürsün bence. Amin inşallah
Ahhh ahh choco bilir bir zamanlar onun topige geldiğimde 86 kilodan düşmeye çalışıyordum o kadar zayıfken şimdi o kilolara düşmeye çalışıyorum..benim hiç sabit kilom olmadı yiaaahhh

Ahhh ahh choco bilir bir zamanlar onun topige geldiğimde 86 kilodan düşmeye çalışıyordum o kadar zayıfken şimdi o kilolara düşmeye çalışıyorum..benim hiç sabit kilom olmadı yiaaahhh
Ayy bilirim o duyguyu bir zamanlar 70 olduğumda ahlayıp vahlıyordum şimdi o kiloya düşmek için aç geziyorum. Bu dünyaya erkek olarak gelmek gerekte neyse onlar kilo alsa bile kadınlardaki gibi sırıtmıyor

Merhaba
Yeni üye kabul ediyormusunuz ?
2939239 cu kez diyete başladım
Kabul ederseniz aranıza katılayım ufaktan

Keşke bende bu kiloyu görsem en son 66 yi ilk cocuguma 7 aylık hamileyken görmüştüm ve daha düşemedim o kilolara :/
Ben de daha hamilelik öncesi kiloma dönemedim . Ama Ocak ayinda 77 kg ile basladim . Yani yol uzun ama güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…