Sana bir kötü haberim varEvet canım. Ama iyiyim şükür sıkıntı olmadı. Bende hemen düşündüm kalori yakmış olabilir miyim diye
Olsun canım sende üzülme. Önce sağlık biliyorsun. Belki bu iğne ödem yapacak ama daha büyük sıkıntıların ortadan kalkacak inşallah. Kilo artışı kısmı da iştah açıcı etkisi yüzünden olabilir. Bunun önünü de biraz alabilirsin. Dediğin gibi Yüzme çok iyi gelir sana. Bu dönemde izin almak istemiyorsun anladığım kadarıylaSana bir kötü haberim varChocolita
Dün kadın hastalıkları uzmanıma gittim. Regl dönemim çok uzun sürüyordu, 20 günü geçiyordu bazen ve düzensizdi. Onun için Cumartesi günü iğne yapacak. 1 ay regl olmuyormuşum o zaman. Duruma göre sonraki aylar da aynı iğneden yapılacak ve regl olmayacağım. Regl tarihlerini kestiremediğimiz için yazın bu yöntem uygulanacak.
İğne olduğum yaz döneminde yan etki olarak kilo artışı ve ödem de bekleniyor. Tartı sonuçlarıma olumsuz yansıyabilir maalesef. Şiş şiş dolaşacağım.
Elimden geldiğince yüzme ile telafi etmeye çalışacağım.
Hormonlu spiral, mirena uygulanmasına rağmen çoğu kişide olduğu gibi reglim kesilmedi, miktar olarak azaldı biraz.
Tam Menopoz öncesi dönemde değilmişim henüz, adet düzensizlikleri menopoz öncesi başlangıç emareleri gibi.
Teşekkür ederim canım.Olsun canım sende üzülme. Önce sağlık biliyorsun. Belki bu iğne ödem yapacak ama daha büyük sıkıntıların ortadan kalkacak inşallah. Kilo artışı kısmı da iştah açıcı etkisi yüzünden olabilir. Bunun önünü de biraz alabilirsin. Dediğin gibi Yüzme çok iyi gelir sana. Bu dönemde izin almak istemiyorsun anladığım kadarıyla
Erken kapatmissinGünü kapadım kızlar
Muhtemelen adımım 20.000 küsürü geçer günceller atarım akşam
Çok verimli bir gün oluyor benim için
Chocolita
Yaparsın bence iradeli bir bayansinErken kapatmissin
Bende bugun oyle yapsam mi ,yapmasam mi diye dusunuyorum.
Nasıl zaman buluyonuz ben kendime zaman ayiramaz oldum ev iş yemek 4 yaşında oğlum (aşıri yaramaz ve iştahlı...)6 yaşında kızım anaokulu öğrencisi e bir yandan ağrılarımGünü kapadım kızlar
Muhtemelen adımım 20.000 küsürü geçer günceller atarım akşam
Çok verimli bir gün oluyor benim için
Chocolita
Gününüzü planlamadıgınız içindirNasıl zaman buluyonuz ben kendime zaman ayiramaz oldum ev iş yemek 4 yaşında oğlum (aşıri yaramaz ve iştahlı...)6 yaşında kızım anaokulu öğrencisi e bir yandan ağrılarımağlamak geliyor içimden
HarikasınGününüzü planlamadıgınız içindirbende 4 tane cocuk biri 8. Sınıf biri 4.sınıf digeri 3. Sınıf en küçügüm 5 yasında sabah 10 11 Arası benim yemegim tatlım hazır olur ( sabah namazdan sonra uyumam genelde ) cocukların beslenme hazırlıgı okul hazırlıgı evi süpürür cıkarım oglanın parkı vs eve 2 ye dogru geliriz günlük sil süpür kayın babamın yemegi temizligi vs biraz oyun biraz kendine vakit ayırma 5.45 dede gider kızlarımı alır gelirim yemek ödev faslı eşim 9 gibi gelir onun yemek çay pasta faslı cocukları uyut ortalıgı toparla gün bitiyor
İstersen başlangıç kilonu güncellerim canım. Ama yeni tartının yüzdesini yine bir önceki tartıya göre almamız gerekir.Teşekkür ederim canım.
Şu an izin almak istemiyorum. Duruma göre bir yol izleyeyim diyorumChocolita
Ayvalık'a giderken Xiaomi tartımı götüreceğim. O tartı diğer tartımdan 200 gr kadar fazla tartar genelde. Ben o tartıda da tartılıp Cumartesi günü seninle paylaşırım. O tartı ile sıfırdan başlasak olur mu?
Meğer sana yarış lazımmış senin bagını buldum
Vallahi yaris lazimmisİstersen başlangıç kilonu güncellerim canım. Ama yeni tartının yüzdesini yine bir önceki tartıya göre almamız gerekir.
İzin alıp dönme süresi 1 aya yakın uzarsa ve döndüğünde + gelinirse o zaman sıfırdan başlangıç yapıyorum
Meğer sana yarış lazımmış senin bagını buldummaşallah süper
Masallah daha ne olsun
Aynı tartıyla tartılmak daha iyi tabi canım ama bir iki kerelik bir şeyse sıkıntı değilChocolita farkli tarti olmasi sorun mu?
Mesela biz yarin eve gidiyoruz aksama dogru.
Cumartesi evde kendi tartim ile tartilacagim.
Sali hastanedeki odamizdaki tarti ile tartilip paylasim yaptim
Bir kerelik denk geldiAynı tartıyla tartılmak daha iyi tabi canım ama bir iki kerelik bir şeyse sıkıntı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?