Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Evet canım. Ama iyiyim şükür sıkıntı olmadı. Bende hemen düşündüm kalori yakmış olabilir miyim diye
Sana bir kötü haberim var Chocolita
Dün kadın hastalıkları uzmanıma gittim. Regl dönemim çok uzun sürüyordu, 20 günü geçiyordu bazen ve düzensizdi. Onun için Cumartesi günü iğne yapacak. 1 ay regl olmuyormuşum o zaman. Duruma göre sonraki aylar da aynı iğneden yapılacak ve regl olmayacağım. Regl tarihlerini kestiremediğimiz için yazın bu yöntem uygulanacak.
İğne olduğum yaz döneminde yan etki olarak kilo artışı ve ödem de bekleniyor. Tartı sonuçlarıma olumsuz yansıyabilir maalesef. Şiş şiş dolaşacağım.
Elimden geldiğince yüzme ile telafi etmeye çalışacağım.
Hormonlu spiral, mirena uygulanmasına rağmen çoğu kişide olduğu gibi reglim kesilmedi, miktar olarak azaldı biraz.
Tam Menopoz öncesi dönemde değilmişim henüz, adet düzensizlikleri menopoz öncesi başlangıç emareleri gibi.

Olsun canım sende üzülme. Önce sağlık biliyorsun. Belki bu iğne ödem yapacak ama daha büyük sıkıntıların ortadan kalkacak inşallah. Kilo artışı kısmı da iştah açıcı etkisi yüzünden olabilir. Bunun önünü de biraz alabilirsin. Dediğin gibi Yüzme çok iyi gelir sana. Bu dönemde izin almak istemiyorsun anladığım kadarıyla

Teşekkür ederim canım.
Şu an izin almak istemiyorum. Duruma göre bir yol izleyeyim diyorum Chocolita
Ayvalık'a giderken Xiaomi tartımı götüreceğim. O tartı diğer tartımdan 200 gr kadar fazla tartar genelde. Ben o tartıda da tartılıp Cumartesi günü seninle paylaşırım. O tartı ile sıfırdan başlasak olur mu?

Günü kapadım kızlar
Muhtemelen adımım 20.000 küsürü geçer günceller atarım akşam
Çok verimli bir gün oluyor benim için
Chocolita

Eklentiler

• 1000080854.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000080859.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000080860.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 10
Bugünkü menüm sabah kahvaltısı 2yumurta ....bir kase kele paça çorbası ....yeşillik limonlu su 1lt
Öğle yemeği fırından tavuk bir kase cacık bolca yeşillik 1 lt limonlu su akşama kadar 1 lt su daha içerim umarım spor yürüyüş sıfır benim küçük bucurler dursa yürüyüşe çıkacağım bakalım

Günü kapadım kızlar
Muhtemelen adımım 20.000 küsürü geçer günceller atarım akşam
Çok verimli bir gün oluyor benim için
Chocolita
Nasıl zaman buluyonuz ben kendime zaman ayiramaz oldum ev iş yemek 4 yaşında oğlum (aşıri yaramaz ve iştahlı...)6 yaşında kızım anaokulu öğrencisi e bir yandan ağrılarım ağlamak geliyor içimden

Gününüzü planlamadıgınız içindir bende 4 tane cocuk biri 8. Sınıf biri 4.sınıf digeri 3. Sınıf en küçügüm 5 yasında sabah 10 11 Arası benim yemegim tatlım hazır olur ( sabah namazdan sonra uyumam genelde ) cocukların beslenme hazırlıgı okul hazırlıgı evi süpürür cıkarım oglanın parkı vs eve 2 ye dogru geliriz günlük sil süpür kayın babamın yemegi temizligi vs biraz oyun biraz kendine vakit ayırma 5.45 dede gider kızlarımı alır gelirim yemek ödev faslı eşim 9 gibi gelir onun yemek çay pasta faslı cocukları uyut ortalıgı toparla gün bitiyor

Harikasın

İstersen başlangıç kilonu güncellerim canım. Ama yeni tartının yüzdesini yine bir önceki tartıya göre almamız gerekir.
İzin alıp dönme süresi 1 aya yakın uzarsa ve döndüğünde + gelinirse o zaman sıfırdan başlangıç yapıyorum
20.472 adım Arrietty_ bugun benden bu kadar canlar Chocolita
Meğer sana yarış lazımmış senin bagını buldum maşallah süper

Kahvaltım

Akşamı yine çekmeyi unuttum
1 kase tavuklu çorba
Tavuğu bol. Çorbalı tavuk diyebiliriz
Çiğ badem yedim
Onu abartmış olabilirim.
Yarım bardak kefir içtim

Bugün biraz şiş gibiyim. Memnun değilim bugünden. Bakarsanız çok kalori almadım ama

Eklentiler

• 1000027382.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 6
Vallahi yaris lazimmis

Eklentiler

• 20250515_082900.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…