Kesinlikle doğru tespitKızlar çok güldüm buna
Tamam canım. Aynıysa sıkıntı yok. Bende hep akşam yemeklerimi çekmeyi unutuyorumChocolita kahvaltıyı çekmeyi unuttum tabaklar aynı diye dünkünü attım bilgin olsun kaptanım sonra dolandırıcılık yapıyo demesinler
Tamam canım. Aynıysa sıkıntı yok. Bende hep akşam yemeklerimi çekmeyi unutuyorum
Chocolita kahvaltıyı çekmeyi unuttum tabaklar aynı diye dünkünü attım bilgin olsun kaptanım sonra dolandırıcılık yapıyo demesinler
Ayağına sağlıkEki Görüntüle 3592105 kizlar valla şimdi yaptım bu spor Leslie yerinde koşu ne derseniz yaptım bu kadar benden çocuklar uyudu diye telefonu aldım onlardan tadını çıkarayım
Tartinmak için çok sabırsızlanıyorum ama yarın olmaz ctesi yi bekliyorum bir günde bir gün 50 Gr vererek belki birinci olurumCumartesi uygun olmayanlar,Arrietty_ sende saat farkı vardı sanırım,
tartısını cumadan yani yarın atabilir. Tekrar hatırlatmak istedim. Çünkü Cumartesi haftasonu yoğunluğu bazılarımız tartısını geç atabiliyor. 15:00 den sonra gelen tartı için 1 uyarı gelir. 15:00 dememizin sebebi de uyarının önüne geçmek için. Yoksa tartı atmak için çok geç bir saat. Uyku şişliğini attıktan sonra hemen göndermek gerek
Valla öyle bende cumartesiyi beklicem. 1 gün 1 gündür. Öğleden önce bir yere çıkmam zatenTartinmak için çok sabırsızlanıyorum ama yarın olmaz ctesi yi bekliyorum bir günde bir gün 50 Gr vererek belki birinci olurum
Evet saat farki var.Cumartesi uygun olmayanlar,Arrietty_ sende saat farkı vardı sanırım,
tartısını cumadan yani yarın atabilir. Tekrar hatırlatmak istedim. Çünkü Cumartesi haftasonu yoğunluğu bazılarımız tartısını geç atabiliyor. 15:00 den sonra gelen tartı için 1 uyarı gelir. 15:00 dememizin sebebi de uyarının önüne geçmek için. Yoksa tartı atmak için çok geç bir saat. Uyku şişliğini attıktan sonra hemen göndermek gerek
Eki Görüntüle 3592098 ben bu yarıştan cekilsem mi adimlarim çok az ya
Tamam canım. Aynıysa sıkıntı yok. Bende hep akşam yemeklerimi çekmeyi unutuyorum
Daha motive edici oluyor doyduktan sonra da aa evet bak gerçekten güzel menü yemişim . Yada bugün çok olmuş diyebiliyorumOna bakılırsa ben hiç çekmiyorum artık yediklerimi çekip atma alışkanlığı yapayım bakalım ne oluyor
Ondan onceki gün de diyet disi gunuydu sankiKızlar Ben dün diyet disi saniyorum kendimi onun için ayrıntı yazmayayım adım 8.7 K
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?