Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Arricim eline sağlık ama tablo yapmak zorunda değilsin. Sadece sonuçları yazabilirsin. Ben o yüzden herkes toplamını alsın demiştim. Sen sadece toplamları yazacaktın. Böyle yapmak istersen yine sen bilirsin tabi canım. Ben uğraşma diye söyledim. Bu şekilde excel topluyor değil mi zaten o zaman kimsenin Toplam almasına gerek kalmaz.

17 Mayıs,Cumartesi günü
Bu haftaki tartıda artı gelme cezamın 1. gününü tamamladım. Chocolita Arrietty_
Adımlarım:7532

Kahvaltım şöyle idi:

Akşamüzeri 1 fincan cafe latte içtim.
Akşam yemeğinde ise,
1 kase yayla çorbası, 2 etli biber dolması, 1 dilim ekmek ve 1 kase yoğurt yedim.
Su:1,5 lt. oldu.
İyi akşamlar.

17 Mayıs Yıldızlar Ligi Şampiyonu

labellevie (0.500)

Tebrikler canım güzel bir eksi
2 gün dokunulmazlık hakkın var

24 Mayıs Yıldızlar Ligi
️ Ben (-2.597)

yiitee (-1.880)

Haftanın yıldızları, haftaya da rakip olduk. Tebrik ederim yitecim

Bu hafta herkes Yıldız aslında. Yüzdeler yıkılıyor

Haftalık Sonuçlar
delfinia 3 gün 6.000 adım veya 20 dk egzersiz (dizinden sıkıntı varsa yapma canım)
Acquaa Öncelikle hoş geldin
İzin alalı 10 gün olmuş. O yüzden yeni başlangıç yapmadım. Son tartıya göre de + geldiğin için bu egzersizi senden de beklerim

Aylık Sonuçlar
HuMIsma -5.15
Ben -2.15
D u t -2.00

Humısmaaaa çok güzel be maşallah sana
Biz de fena değiliz ama dimi D u t

Chocolita ve Dut emeğinize sağlık yol arkadaşlarim aslında Herkes çok iyiydi herkesin azmine emeğine sağlık benim aşırı ödem vardı kilolarim ilk ordan gitti fark edilir derecede inşallah böyle gider eski kiloma ulaşırım

@HuMlsma kızzz maşallah
Tabi çokom süperiz inşallah böyle devam eder de gider kilocuklar

Bugünkü menüm sabah kahvaltısı 10:30 da
Yoğundu günüm o yüzden baya etkili aciktirmayacak şeyler yedim kelle paça çorbası başta pekmez 2 YK zeytin yağlı sebze kızartması 3 bardak çay 2 dilim ekmek tereyağli bal yedim
Ara öğün varsayarsak bir bardak sut
Öğle yemeği tavuk dürüm kendim yaptım içi alınmış yarım ekmek 2 bardak ayran
Akşam misafirliğe gittim onu hiç yazmıyorum bile baya felekten Bir gün geçirmişim

Chocolita merhaba Canım, bugün hastaneye giderken, dönerken yürümüşüm, cezamın 1. gününü tamamladım çok şükür. İğnemi oldum bakalım, hormonları baskılayacak ve regl olmamı engelleyecek.
Evvelinde 20 günü geçen adet dönemleri çok yormuştu beni. İnşallah biraz daha iyi olur bu süreçte.
Çok teşekkür ederim ince düşüncen için. Leslie ile filan tamamlarım inşallah kalan 2 cezamı.Sevgiler.

Haftalık Sonuçlar
Acquaa Öncelikle hoş geldin
İzin alalı 10 gün olmuş. O yüzden yeni başlangıç yapmadım. Son tartıya göre de + geldiğin için bu egzersizi senden de beklerim
Tamam canım yapar atarım bu adım yarışına katılım zorunlu mu ben katılmak istemiyorum. Eski sistem devam etmek istiyorum olur mu?

Çok geçmiş olsun düzenli maydanoz suyu iç şişkinliği alır çok iyi geliyor

İyi geceler hanımlar
Sabah
2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı tahin pekmez( demirim baya düşük çıktı o yüzden pekmez yiyorum ) 1 kare peynir üç dilim sucuk domatesli havuçlu limonlu salata

Akşam
2 kepçe erişteli mercimek yemeği 2 kaşık bulgur pilavı

Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi

Şu miktarı 1.5 lt
Adım 7k
Chocolita

Bugün cezamın 1 gününü halletmiş oluyorum. Kan değerlerim bayağı düşük çıkmış özellikle de demirim bayağı düşmüş. Onun için takviye alıyorum inşallah kilo almam. Bu arada bayrama kadar kendime hedef belirledim. En az 4 kilo vereceğim. Kocam abur cubur almış yememek için gittim olmayana elbiselerimin hepsini denedim deneyince motivasyonum arttı o yüzden Abur cubursuz devam kocalar kapatılsın

Eklentiler

• 1000031044.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 3
Sabah 3 yemek kaşığı yağsız lor peyniri
5-6 adet çeri domates

Badem, fındık, ceviz. 1 küçük kase
Komşum tatlı getirdi. Ondan yemiş oldum

Akşam tarhana çorbası
Adımım çok az hava yağmurlu olduğu için evdeydim

Iyi geceler

Kahvaltiya annemdeydim

2 haslanmis yumurta
Yaninda tere,yesil sogan
Serce parmagim kadar simit
Icine bal

Ogle
Tavuk kanat (yarisi)
Salata

Aksam
Pita ekmeginde ton salata

Daha sonra Erik biraz da karpuz yedim

Su 1L
Adim 9817

Chocolita

Eklentiler

• Screenshot_20250517_224611_Mi Fitness.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 3
  • 20250517_144615.webp
    39 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…