Yüzme öneriyor doktor, deniz kenarına gidince acısını çıkaracağım inşallah.Tamam canim eklemem obur sefere
Fakat adimlarin iyi yinede.
Arricim eline sağlık ama tablo yapmak zorunda değilsin. Sadece sonuçları yazabilirsin. Ben o yüzden herkes toplamını alsın demiştim. Sen sadece toplamları yazacaktın. Böyle yapmak istersen yine sen bilirsin tabi canım. Ben uğraşma diye söyledim. Bu şekilde excel topluyor değil mi zaten o zaman kimsenin Toplam almasına gerek kalmaz.
Tebrik ederim kızlar harikasınızADIM YARISI SONUCU
ILK 3
1. @Ruh-u Revann 74.947 adim
2. @TheDandelion 57.821
3.Arrietty_ 52.590
Tebrikler kizlar
Chocolita ve Dut emeğinize sağlık yol arkadaşlarim aslında Herkes çok iyiydi herkesin azmine emeğine sağlık benim aşırı ödem vardı kilolarim ilk ordan gitti fark edilir derecede inşallah böyle gider eski kiloma ulaşırımHaftalık Sonuçlar
delfinia 3 gün 6.000 adım veya 20 dk egzersiz (dizinden sıkıntı varsa yapma canım)
Acquaa Öncelikle hoş geldin
İzin alalı 10 gün olmuş. O yüzden yeni başlangıç yapmadım. Son tartıya göre de + geldiğin için bu egzersizi senden de beklerim
Aylık Sonuçlar
HuMIsma -5.15
Ben -2.15
D u t -2.00
Humısmaaaa çok güzel be maşallah sana
Biz de fena değiliz ama dimiD u t
@HuMlsma kızzz maşallahHaftalık Sonuçlar
delfinia 3 gün 6.000 adım veya 20 dk egzersiz (dizinden sıkıntı varsa yapma canım)
İzin alalı 10 gün olmuş. O yüzden yeni başlangıç yapmadım. Son tartıya göre de + geldiğin için bu egzersizi senden de beklerim
Aylık Sonuçlar
HuMIsma -5.15
Ben -2.15
D u t -2.00
@Dut_Sende çok iyisin emeğine sağlık beraber başardık ben buna inanıyorum tek başıma yapamazdim birlikten kuvvet doğar@HuMlsma kızzz maşallah
Tabi çokom süperiz inşallah böyle devam eder de gider kilocuklar
Kesinlikle katılıyorum canım@Dut_Sende çok iyisin emeğine sağlık beraber başardık ben buna inanıyorum tek başıma yapamazdim birlikten kuvvet doğar
Haftalık Sonuçlar
Aylık Sonuçlar
HuMIsma -5.15
Ben -2.15
D u t -2.00
Tamam canım yapar atarım bu adım yarışına katılım zorunlu mu ben katılmak istemiyorum. Eski sistem devam etmek istiyorum olur mu?Haftalık Sonuçlar
Çok geçmiş olsun düzenli maydanoz suyu iç şişkinliği alır çok iyi geliyorChocolita merhaba Canım, bugün hastaneye giderken, dönerken yürümüşüm, cezamın 1. gününü tamamladım çok şükür. İğnemi oldum bakalım, hormonları baskılayacak ve regl olmamı engelleyecek.
Evvelinde 20 günü geçen adet dönemleri çok yormuştu beni. İnşallah biraz daha iyi olur bu süreçte.
Çok teşekkür ederim ince düşüncen için.Leslie ile filan tamamlarım inşallah kalan 2 cezamı.Sevgiler.
Fena değil dimi. Keşke her gün yürüyebilseydim daha iyi olurduTamam canim eklemem obur sefere
Fakat adimlarin iyi yinede.
Katılmak isteyen katılıyor canımTamam canım yapar atarım bu adım yarışına katılım zorunlu mu ben katılmak istemiyorum. Eski sistem devam etmek istiyorum olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?