Tebrikler17 Mayıs Yıldızlar Ligi Şampiyonu
labellevie (0.500)
Eki Görüntüle 3593001
Tebrikler canım güzel bir eksi️
2 gün dokunulmazlık hakkın var
24 Mayıs Yıldızlar Ligi
️ Ben (-2.597) ️
️ yiitee (-1.880) ️
Haftanın yıldızları, haftaya da rakip olduk. Tebrik ederim yitecim
Bu hafta herkes Yıldız aslında. Yüzdeler yıkılıyor
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun düzenli maydanoz suyu iç şişkinliği alır çok iyi geliyor
Afiyet olsun canım. İkidir sorcam unutuyorum. Sen kelle paça yediğinde niye üzgün utanan emojiler koyuyorsun bakalım. Gayet de mükemmel bir çorbaBugünkü menüm sabah kahvaltısı 10:30 da
Yoğundu günüm o yüzden baya etkili aciktirmayacak şeyler yedim kelle paça çorbası baştapekmez 2 YK zeytin yağlı sebze kızartması 3 bardak çay 2 dilim ekmek tereyağli bal yedim
Ara öğün varsayarsak bir bardak sut
Öğle yemeği tavuk dürüm kendim yaptım içi alınmış yarım ekmek 2 bardak ayran
Akşam misafirliğe gittim onu hiç yazmıyorum bilebaya felekten Bir gün geçirmişim
Geçmiş olsun aquacım. Abur cubur da kan değerlerini düşürüyor biliyor musun çok iyi yapmışsınİyi geceler hanımlar
Sabah
2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı tahin pekmez( demirim baya düşük çıktı o yüzden pekmez yiyorum) 1 kare peynir üç dilim sucuk domatesli havuçlu limonlu salata
Akşam
2 kepçe erişteli mercimek yemeği 2 kaşık bulgur pilavı
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi
Şu miktarı 1.5 lt
Adım 7k
Chocolita
Bugün cezamın 1 gününü halletmiş oluyorum. Kan değerlerim bayağı düşük çıkmış özellikle de demirim bayağı düşmüş. Onun için takviye alıyorum inşallah kilo almam. Bu arada bayrama kadar kendime hedef belirledim. En az 4 kilo vereceğim. Kocam abur cubur almış yememek için gittim olmayana elbiselerimin hepsini denedim deneyince motivasyonum arttı o yüzden Abur cubursuz devam kocalar kapatılsın
Unutmuşum canım, ya sabah alel acele tartılıp kahvaltıdan sonra attım, akşama da misafirim vardı. Maşallah senin kayınvalide de sürekli sende.Çok güzel canım
Labelim yarım kilo 1 hafta için gayet güzel
Özelden atman gerekiyordu da neyse artık. Grup yıldızıydın
Her cumartesi gelirUnutmuşum canım, ya sabah alel acele tartılıp kahvaltıdan sonra attım, akşama da misafirim vardı. Maşallah senin kayınvalide de sürekli sende.
Geçmiş olsun aquacım. Abur cubur da kan değerlerini düşürüyor biliyor musun çok iyi yapmışsın
Benim eşimde yine almış getirmiş. Yemedikçe alışıyorsun
Bence de eski listeye devam etmek daha mantıklı. Satın alınca peki sürekli iletişim halinde oluyor musunuz? Onun etkisi de oluyordur belkiSağ ol canım bilmiyordum her gün yeni bir bilgialışkanlıklar 21 gün sonra oturuyormuş. Bundan bir sene önce bir diyetisyenden liste almıştım onu yapacağım kadın bayağı kilo verdiriyor. Bugün sordum tekrardan online diyetini 4000 lira dedi. O yüzden eski verdiği liste ile ne kadar vereceğim çok merak ediyorum
Valla düzenli yapabilirsek çok güzel olur. Nedense Bölgesel egzersiz için şöyle bir fikre kapılıyorum, çok kilom var. Önce kardiyoyla bir 10 kg kabasını atayım, bir kıvama gelince Bölgesel devam edeyim. Çünkü kasların, sıkılaşmanın bu bedendeyken görünmeyeceğini düşünüyorum. Özellikle karın bölgeminKizlar kizlar
Cok basit ve evde yapilacak harika iki egzersiz onerim var
Birincisi Wall sit
Eki Görüntüle 3593042
Kac saniye duvara yasli oturur gibi durabiliyorsunuz diye tüm hafta boyunca günde iki defa denemeye ne dersiniz?
Bir öbürü ise sit ups
Eki Görüntüle 3593043
Faydasi ise
karın kaslarını, kalça fleksörlerini ve belinizi hedefleyen bir çekirdek kas egzersizidir.
Tüm hafta bu iki egzersizi gunluk hayatimiza sıkıstira biliriz bende.
Biri yeree biri duvarfa. Daha rahat egzersiz olamaz
Bir yıldır aralıksız kelle paça çorbası içiyorum ve ben asla kırmızı et ürünleri tuketemiyorum aramız bozuk kendileriyleAfiyet olsun canım. İkidir sorcam unutuyorum. Sen kelle paça yediğinde niye üzgün utanan emojiler koyuyorsun bakalım. Gayet de mükemmel bir çorba
Geçmiş olsun aquacım. Abur cubur da kan değerlerini düşürüyor biliyor musun çok iyi yapmışsın
Benim eşimde yine almış getirmiş. Yemedikçe alışıyorsun
Kahvaltıda da ağır gelirBir yıldır aralıksız kelle paça çorbası içiyorum ve ben asla kırmızı et ürünleri tuketemiyorum aramız bozuk kendileriyleSabah kahvaltısında kayınpederim icmedigimi bildiği için başımda duruyor ben bitirenceye denk
Bilgiler için teşekkürler delfimArrietty_ Chocolita
Duvara oturma, ağırlığın çoğunu dizlerinize verir. 6 Mevcut bir diz yaralanmanız veya rahatsızlığınız varsa, duvar oturmasını doktorunuz, fizyoterapistiniz veya kişisel antrenörünüzle görüşün. Dörtlülerde yanma hissi hissedebilirsiniz, ancak dizinizde veya diz kapağınızda ağrı varsa, egzersizi bırakın.
Duvar oturma egzersizlerinden en iyi şekilde yararlanmak ve yaralanmaları önlemek için aşağıdaki hatalardan kaçının.
Uyluklar Yere Paralel Değil
Her iki kalça ve dizde 90 derecelik bir bükülme ile duvar oturma pozisyonunu tutun. İlk başta, güç kazanana kadar uyluklarınızı 45 derecelik veya daha az bir açıyla tutmanız gerekebilir. Ancak uyluklarınız 90 dereceden daha yüksek bir açıda olacak şekilde daha aşağıya inmeyin.
Dizler Ayak Bileklerinin Ötesine Uzanıyor
Duvar oturması sırasında dizlerinizin ayak bileklerinizin ötesine uzanmasına asla izin vermeyin. Alt bacaklarınız yere paralel olmalı ve dizleriniz doğrudan ayak bileklerinizin üzerinde olmalıdır. Dizleriniz ayak bileklerinizin ötesine uzanırsa, dört başlı kaslarınız yerine baldırlarınızı kullanacaksınız.
Ayak parmaklarında ağırlık
Duvar oturması sırasında ağırlık ayak parmaklarınızda değil topuklarınızda olmalıdır. Topuklarınız yerde olmalıdır.
Bitirmek İçin Yukarı Kaymaktansa Aşağı Kaymak
Her duvar oturma tekrarının sonunda topuklarınıza doğru itmeniz ve duvara doğru geri kaymanız gerekir. Bunun yerine vücudunuzun yere doğru gitmesine izin verirseniz, dizlerinizi zorlarsınız.
Duvar Oturmaları İçin Güvenlik ve Önlemler
Duvara oturma, ağırlığın çoğunu dizlerinize verir. Mevcut bir diz yaralanmanız veya rahatsızlığınız varsa, duvar oturmasını doktorunuz, fizyoterapistiniz veya kişisel antrenörünüzle görüşün. Dörtlülerde yanma hissi hissedebilirsiniz, ancak dizinizde veya diz kapağınızda ağrı varsa, egzersizi bırakın.
Bence de eski listeye devam etmek daha mantıklı. Satın alınca peki sürekli iletişim halinde oluyor musunuz? Onun etkisi de oluyordur belki
İki kirik iki çatlak kazadan dolayı fıtık bunlar iyileşti kelle paça çorbasından mı bilinme bi kayma var onuda iylesse kelle paçayı hayatımdan çıkarmam artıkKahvaltıda da ağır gelirkemiklerine faydası olması için ısrar ediyordur oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?