Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cumartesi 87.1
Bugün 87.6
+500
Üzgünüm kaptanım aslında bu hafta hergün spor yaptım yürüyüş yaptım ama olmadı maalesef
Jou Jou Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
IMG_20250524_111122_edit_191734468423346.webp

Cumartesi 74.9
Bugun 73.6
Fark -1300 ❣️
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk

50 gunde 9700 gitti cok sukur ❣️
ya inanılmaz iyi gidiyorsun gerçekten her hafta hayranlıkla izliyorum seni
yanıltmadınnnnn
Bildirimimi yapayım

Geçen hafta: 66,20
Bugün: 64,85
Fark: 1,35
Yüzde: 2,04 🥳

Eki Görüntüle 3595733
çooook iyi çoook 😍😍
Günaydın kızlar cumartesi tartı bildirimi yapiyim .
Bugün 83.60kg
Dün yediğim bitter çikolata beni tırmaladı🙈
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Eki Görüntüle 3595735
haftaya takipteyim bakalım ne kadarı gidecek 😈😈
Tekrar Günaydın 🌸

Bildirimimi yapayım.

Kaçamaksız, güzel beslendiğim, güzel yürüdüğüm bir haftaydı ama adet ödemi maalesef. Ancak tartıda artı olsam da muhakkak yağdan gitmiştir diye düşünüyorum. Ama grubu kötü etkiliyor ona üzüldüm. Kusura bakmayın kızlar ve kaptancığım.

Geçen Cumartesi: 67.8
Bu Cumartesi: 68.3
Fark +500
Yüzde: 0,737

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
beslenmen fıstık gibi, su tutmuştur vücut, haftaya fazla fazla gider geçen hafta bana da öyle oldu hatırlarsan 💜
Ya ben de öyle şeylere dikkat etmeye çalışıyorum cuma günü. Şişkinlik yapacak bişi yemeyeyim, sporu doğru zamanda yapayım falan diye. Bu hafta ödem attırıcı sular da içtim. Bi kolumu kesmediğim kaldı yine de artı 😂😂

Bence ekle canım, baksana diyetisyen bile verdi :) Dukan yazayım listene deyince bi gülme geldi bana ama tuttum kendimi 🤭
hahahahahah ya bayılıyorum sana ya 😂😂😂
Tebrikler kaptan🤩 Jou Jou da bildirim yapaydı kimi tutduğumu açıklayacam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
bence sen Jou Jou yu tutuyosun 😂😂
Wc bekledimm olmadıı acımdanda öldümm mecbur tartıldım böyle dün 68.5 tim demekki o civarlardayim🤣🤣

94bassuk 94bassuk Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eki Görüntüle 3595754
tebrik ederim fıstığımmm
Selam kızlar ❤️

17.05 92.00
24.05 91.00

-1 kilo

Salı günü 94 çıkması morali bozmuştu, bugün böyle olmasına çok sevindim 🥹

harikasın harika 🌸
Günaydın kızlarrrr 2 gun önce tartilmistim moralim baya bozulmuştu ama çok şükür bugün öyle olmadı yaaa
Gecen hafta 99.8
Bugun 99.5
Fark-300 gr cok çok az ama eksi çok şükür
Yarın filan regl olacağım regl bitimine yakın 2 hu ayran çorbası detoksu yapacağım inşallah
Bu arada hazırlıkta olmaktan vazgeçtim 🤣🤣 takımlara alabilirsin boncugum Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa 94bassuk 94bassuk canimm senin eksi daha çok olurdu muhtemelen erken tartildigin için öyle bizi tamamen boşlama haa gel arada bu hazırlık döneminde 🥰
ya kendine bukadar çok yüklenme güzel kuşum 🌸 gayet iyi gidiyorsun, tebrik ederim. ben aynen wc öncesi olması erken olması yine de eksi geldim sonuçta 🥹🩷
Çok güzel bir duygu değil mi abla kardeş olmak :KK36:
benim de 3 kardeşim var en büyük ablayım, hepsi evladım gibi bişey ya abla olmak dünyadaki en sevdiğim şeylerden biri 😍
muhteşem bir eksi de burda var 🌸
Geçen hafta : 65
Bugün: 64.4Eki Görüntüle 3595773
Jou Jou kaptanım olmadı maalesef:KK61:
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
harikasııın, ha 600 ha 800 🌸🌸 tebrik ederim
Geçen hafta 67.75
Bugün 67.20
- 550 Gr
tebriklerr, çok güzel bir eksi🌸
Jou Jou canım kusura bakma bu hafta değişik bir hafta oldu. Ne girebildim ne bakabildim. Daha yeni yeni toparlaniyorum. Kilo bildirimimi yapayım. Doktor acil kilo vermem gerektigini söyledi. Artık keyfi değil sagljk için vermem lazım.
Buraya da artık asilmam lazım. Okulların sonuna geldik biraz etkinlikli geçiyor artık dersler.
Bildirimimi utanarak yapıyorum
Geçen hafta 77.30
Bu hafta 77.50
Fark +200
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
yoğun dönemler böyle oluyor yaa okulların son haftası, normaldir geçmişler olsun bekliyoruz buralaraaa
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa kızlar hello. Bugün 80ler ligginin kıyısından dönmüş durumdayım 😂 Allah'tan 100 Gr kala durmuş 🤣

Geçen hafta 79.4
Bu hafta 79.9
Fark +600

Yine hazırlıkta olayım. Bu sıra yoğunum, anlatırım sonra 🤞🩷🍀
güzel haberlerle bekliyoruzzzzzzz
Gunaydinlar
GEcen hafta 70.7
Bu hafta 70.5
Fark -200
Bi dusemedim 70 den 60 lara
En son 5 sene once gormustum 70 i
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Jou Jou
Eki Görüntüle 3595812
en son 5 sene önce gördüğün bi kiloo ise önce omzuna bi öpücük kondur yani sonra söylen kendine aaaa 😁
Geçen hafta 75.9
Bugün 76.0
Fark +100 g

Baskülun fotosunu almamıştım biraz sonra alırım diye şimdi dışarıdayım eve geçince fotoğraf atabilirim

Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
dışarı çıkacak diye hızlı tartı kurbanlarından biri de sen olmuşsun 😂😂 geçmiş olsun bukadarcık olurr
Ya sende yağ kalmamış zaten kuzum. Süper bir eksi bu senin için :nazar: :KK200:
canımmm var benim kalan yağlar basen be bacakta üst vücudumda bişey kalmadı evet amaaa basen bacak duruyor daha 😂😂
Limon nane salatalık yeşil çay ve şeklinde yaptim
okurken bile yordu ama maalesef böyle iğrenç şeyler atıyor ödemi 😂😂
Geçen hafta 76.2
Bugün 76.1
Fark-100
En azından artı gitmiş
yine de iyiiii, tebrik ediyorum 🌸🩷
Geçen cumartesi 67,05
Bugün 66,65
-400 grm
Bu hafta cokguzeldi salı ve çarşamba birazcık kaçamak oldu daha fazla gidebilirdi
Ellssa Ellssa Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307
gayettt iyi bi sonuç tebrik ederim arada kaçamaklar hakkımız sonuçta 🌸

Kızlar merhaba
Tartının resmini cekmeyı unuttum evden bır hışımla çıktım kırsa yetişmek için
Geçen hafta 65,4
Bu hafta 66,2
Fark : +800 gram

Üzgünüm ama gece yemelerıne son veremıyorum
Bu hafta ara vermek istıyorum
Kendı kendıme deneyecegım
İyi yarışlar söze😘

Günaydın kızlarrrr 2 gun önce tartilmistim moralim baya bozulmuştu ama çok şükür bugün öyle olmadı yaaa
Gecen hafta 99.8
Bugun 99.5
Fark-300 gr cok çok az ama eksi çok şükür
Yarın filan regl olacağım regl bitimine yakın 2 hu ayran çorbası detoksu yapacağım inşallah
Bu arada hazırlıkta olmaktan vazgeçtim 🤣🤣 takımlara alabilirsin boncugum Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa 94bassuk 94bassuk canimm senin eksi daha çok olurdu muhtemelen erken tartildigin için öyle bizi tamamen boşlama haa gel arada bu hazırlık döneminde
Bak ne güzel gelmiş işte sen demirbaşlardan birisin bu grubun yalnız bırakma bizi zaten🥰
Boncuk2307 Boncuk2307 canım eğer mümkün ise bende gruplara girmek istiyorum
Sen de aynı şekilde çiçeğim hep burda olun istediğiniz kiloya düşene kadar :KK36:
Geçen hafta 79,200
Bugün 81,800
Fark +2,600
Eki Görüntüle 3595829

Beni hazırlıktan da çıkarın kızlar😘
Ablaaaa nedeeeen yapıyorsun sen bu işi 79 a kadar düştün, bırakacak mısın???

yanıltmadınnnnn

çooook iyi çoook 😍😍

beslenmen fıstık gibi, su tutmuştur vücut, haftaya fazla fazla gider geçen hafta bana da öyle oldu hatırlarsan 💜

tebrik ederim fıstığımmm

harikasın harika 🌸

ya kendine bukadar çok yüklenme güzel kuşum 🌸 gayet iyi gidiyorsun, tebrik ederim. ben aynen wc öncesi olması erken olması yine de eksi geldim sonuçta 🥹🩷

benim de 3 kardeşim var en büyük ablayım, hepsi evladım gibi bişey ya abla olmak dünyadaki en sevdiğim şeylerden biri 😍

yoğun dönemler böyle oluyor yaa okulların son haftası, normaldir geçmişler olsun bekliyoruz buralaraaa

en son 5 sene önce gördüğün bi kiloo ise önce omzuna bi öpücük kondur yani sonra söylen kendine aaaa 😁

dışarı çıkacak diye hızlı tartı kurbanlarından biri de sen olmuşsun 😂😂 geçmiş olsun bukadarcık olurr

canımmm var benim kalan yağlar basen be bacakta üst vücudumda bişey kalmadı evet amaaa basen bacak duruyor daha 😂😂

Birde madensuyu ekleyecektim evde yoktu😂 her yerim yağlanmış kız zavallı hep ödemin üzerine atıyoruz da yağ yakan şeyler lazım bana var mı tarifler

Herkese bol eksiler kızlar🌼
Kilo verenleri tebrik ederim💙
Benim gibi veremeyenler de pes etmek yok önümüzdeki maçlara bakacağız 😘😘
Aktif olamıyorum diye listede olmasam mı acaba dedim o zaman da kesin daha çok artıya geçerim 🤔 o yüzden elimden geldiği kadar bu hafta aktif olmaya çalışacam🌼🌼🌼 94bassuk 94bassuk kaptanım özür dilerim bu hafta pek katkım olamadı maalesef 😔

yanıltmadınnnnn

çooook iyi çoook 😍😍

tebrik ederim fıstığımmm

harikasın harika 🌸

Tesekkurler bebeğimm sende hiç fena degilsi 🤌😘

Back
X