Benle kız kardeşim de sezeryanla doğum yaptık bende olmadı onda oldu ama yaktimı bilmiyorum sorayım öğrenip dönerim sanaKızlar aramızda keloit yaktıran oldu mu?
Bir ay sonra randevu verdiler de sezeryan bölgemde çıktı onun için birazcık korkuyorum ağrısı çok oluyor mu
Benle kız kardeşim de sezeryanla doğum yaptık bende olmadı onda oldu ama yaktimı bilmiyorum sorayım öğrenip dönerim sana
Çok sağol inşallah canımMerak etme canım bizim sülale de kekemelik meşhurdur. Bununla ilgili terapi alanda çok oldu. Çok şükür kekemelikleri çok heyecanlanmadıkları süreci belli olmuyor. Seninkisi sadece harflerse en kısa zamanda üstesinden gelirsiniz.
Geçmiş olsun canım korkma. Rabbim dermansız dert vermesin şifa olsunKızlar aramızda keloit yaktıran oldu mu?
Bir ay sonra randevu verdiler de sezeryan bölgemde çıktı onun için birazcık korkuyorum ağrısı çok oluyor mu
Lazerle yapıyorlar 3 seans sürmüş birden bitmiyor doktordan doktora değişir herhalde anestezi veriyorlar öyleKızlar aramızda keloit yaktıran oldu mu?
Hayatım teyzem bana yeşil çay da yasak dedi
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Markette alırken henüz sert olur olgunlaşmamış, onu öyle yiyemezsin. Evet bütün halde yıkayıp koyuyorum. Alıp yıkayıp bir meyve sepetinde bekletirsen hem olgunlaşması uzun sürer hem çürümeye başlar kararır. Kese kâğıdına da koyabilirsin poşete de, ama kâğıt daha sağlıklı. Ben çok alıyorum 10-15 tane, evde varken de uygun ve güzel bulursam alıyorum yine. O yüzden kutuya koyuyorum. Salataya doğrayabilirsin, yada ezip üzerine limon sıkıp yiyebilirsin. Çocuklar çok seviyor. Bu sene fiyatı da çok uygun ve çok her yerde.Neden karton kutu peki? Böyle bütün halde mi koyuyorsun.
Gündüz çok yoğun geçiyor yazamadım. Duruş çok önemli, telefon herkesi çok etkiliyor boyun fıtığının en büyük sebebi. Henüz çok geç olmadan boyun egzersizleri yapmak sırt kaslarını çalıştırmak gerek. Randevu bulamayınca talep oluştur diyor biri iptal edince mesaj geliyor. Orada doktor sadece muayene ediyor, egzersiz ve ilaç veriyor, gerekirse fizik tedavi yazıyor, her gün gidip tedavi görebiliyorsun. Onun dışında özel fizyoterapistler var. Annemi geçen yıl hem devlete götürdüm hem özel fizyoterapiye.Bu arada kızlar siz de hiç boyun hörgücü çıktı mı? İlk kez başıma geliyor benim. Duruş bozukluğundan olabilir labelin dediği gibi. Telefonu göz hizasında tutmak gerekiyormuş. Göğüs ve sırt egzersizleri.
Kizlar yanlış yazmışım 167Kızlar bugün kan verdim B12 düşükmus 197 pg/mL imiş ilaç verdi aldım kolajen dil altı falan hiç vermedi
Kendi değerime baktım 397 miş, benim de çok yüksek değil. b12 sprey olarak sayılıyor dil altına sıkılıyor ondan bahsettiler galiba. Kolajen ben de kullanmıyorum.Kızlar bugün kan verdim B12 düşükmus 197 pg/mL imiş ilaç verdi aldım kolajen dil altı falan hiç vermedi
Kızlar bugün kan verdim B12 düşükmus 197 pg/mL imiş ilaç verdi aldım kolajen dil altı falan hiç vermedi
Sprey var ama dil altina hap kulanan varmışKendi değerime baktım 397 miş, benim de çok yüksek değil. b12 sprey olarak sayılıyor dil altına sıkılıyor ondan bahsettiler galiba. Kolajen ben de kullanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?