Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Iyi aksamlar
Saatim evde kaldi. O yuzden adim paylasamicam.
Hastaneye döndük.

Bugun yediklerim

Ilk ogun
6 cilek
1 yk fistik ezmesi
140gr yogurt

Son ogun
100gr tavuk kanadi
200gr Dana kuyrugu

Su 1 L

Chocolita
Dana kuyruğu hiç yemedim. Görmedim de. Acaba vardı da ben bilmediğim için mi görmedim. Çok yağlı mı?
Beslenme iyi olmuş canım. Pilav bana yaramıyor. Yediğim gün şişiyorum
Yediğinde yanmış afiyet olsun

Galiba pöc de deniliyor.
Hmm cok yagli mi sorunusu bilemedim. Kuzu pirzola gibi dusunuyorum. Ozaman yagli ama eti bol :))

Ben telefona adim sayar yukledim simdi. Bosa gitmesin adimlarim

Avokadoyu nasıl yiyorsun canım ne şekilde yapıyorsun?
Aldığım avokadoları bir kese kağıdı yada karton bir kutuya koyup içine 1 elma yada limon koyuyorum olgunlaşsın diye. Yumuşayan avokadoyu soyup limon sıkıyorum ve eziyorum. O şekilde kahvaltıda yiyoruz. Salataya da doğruyorum. Metro markette çok güzel oluyor, fiyatı da uygun.

Neden karton kutu peki? Böyle bütün halde mi koyuyorsun.

Boyun fıtığı çıktı 1 haftadır sürekli onunla ilgileniyorum. Çok zor bir şey herkes dikkat etsin boynuna, telefona bilgisayara çok bakmayın ve dik durmaya çalışın.
Bende eşinin boyun fıtığı çıktı sandım. Eşim evde deyince öyle düşündüm. Tekrar geçmiş olsun canım. Ne yapman gerekiyormuş şimdi? Annem bir dönem boyunluk takmıştı. Ağrısı dinmişti

Bu arada kızlar siz de hiç boyun hörgücü çıktı mı? İlk kez başıma geliyor benim. Duruş bozukluğundan olabilir labelin dediği gibi. Telefonu göz hizasında tutmak gerekiyormuş. Göğüs ve sırt egzersizleri.

Ben bir yıldır takıyorum geçmiyor ağrı inan daha kötü oluyor üstüne boyun düzleşmesi yaptı bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…