Sırt korsesi al çok iyi gelirBu arada kızlar siz de hiç boyun hörgücü çıktı mı? İlk kez başıma geliyor benim. Duruş bozukluğundan olabilir labelin dediği gibi. Telefonu göz hizasında tutmak gerekiyormuş. Göğüs ve sırt egzersizleri.
İyiyim canım.Sağol delficim iyiyim şükür şişkoyum sadece. Sen nasılsın nasıl gidiyor emeklilik?
Şuna benziyorBoyun düzleşmesi olabilir mi çokom?
Ay iste brnde bundan cikmis. Agrilarim o yuzden. Biran once fizyoterapist e gitmem lazimŞuna benziyor
E nabızda fiziksel tıp ve rehabilitasyon yazıyor aynı şey herhalde. Randevu yok tabiAy iste brnde bundan cikmis. Agrilarim o yuzden. Biran once fizyoterapist e gitmem lazim
Çok açıklayıcı oldu hahahaha düzleşme belirtilerine bak netten sende var mı görmüş olursunŞuna benziyor
26mayıs pazartesi
Sabah: 1b.çay, 4zeytin, 1h.yumurta,1d.ekmek
Öğle: 1/4k.çorba, 1parça tavuk, 5yk pilav
Akşam: 1k.çorba, 1d.ekmek
Su 3lt
Spor 7633adım şimdilik. Ama az sonra leslie düşünüyorum.
Arrietty_ Chocolita
Eki Görüntüle 3596790
Ben az da olsa yiyorum şişiriyordur birazcık. Dün 6binin 1 tanesini yaptım. Bugün 2.si geliyor. 4bini yaptım bile.Beslenme iyi olmuş canım. Pilav bana yaramıyor. Yediğim gün şişiyorum
Olur gider inşallahÇok duygusalım şu an. Oğlum dil terapisi alıyor yıllardır. Bugün eve geldik dedi ki ş' leri hallettim. R leri geliştirmem lazım. Harfleri yapmam lazım. Okumam güzel olacak
Duzelir chocom.Çok duygusalım şu an. Oğlum dil terapisi alıyor yıllardır. Bugün eve geldik dedi ki ş' leri hallettim. R leri geliştirmem lazım. Harfleri yapmam lazım. Okumam güzel olacak
Ne güzel maşallah kaç yaşına kadar aldı? Darısı başımızaDuzelir chocom.
Benim kizda aliyordu. Suan hic belli degil bazi harfler ile sorun yasadigi.
Geçmiş olsun canımBoyun fıtığı çıktı 1 haftadır sürekli onunla ilgileniyorum. Çok zor bir şey herkes dikkat etsin boynuna, telefona bilgisayara çok bakmayın ve dik durmaya çalışın.
E nabızda fiziksel tıp ve rehabilitasyon yazıyor aynı şey herhalde. Randevu yok tabi
Çok duygusalım şu an. Oğlum dil terapisi alıyor yıllardır. Bugün eve geldik dedi ki ş' leri hallettim. R leri geliştirmem lazım. Harfleri yapmam lazım. Okumam güzel olacak
SizChocolita nın eski paylaşımlarını biliyor musunuz? İnanılmaz bir kurgu yeteneği var, esprili, yaptığı her şeye çok emek veriyor ve yaratıcı. Kurabiye yarışmasına bile farklı bir yenilik getiriyor.
Bizimki 3yasindan beri kres e dil pedagogu geliyordu ayda 2 defa. Bire bir gorusuyordu 1 saat.Ne güzel maşallah kaç yaşına kadar aldı? Darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?