Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Merhabalar
30 Mayıs,Cuma günü,
Chocolita
Kahvaltım,

yanında 2 dilim ekmek ve reçel,tereyağı ile,

Büyük fincanda sade Türk kahvesi,

arada kefir içtim.
Akşam yemeğinde, kıymalı kabak yemeği,cacık ve domatesli makarna yedim.
Su:1,5 lt.
Adımlarım az,2245.

Tartıda bayram tatili yapsak keşke
Böyle bir talep var mı kızlar

Bayramda ziyaretler olacak evde duramayacağız belki. Ama sorun değil akşam bir kere menü yazarım derseniz bana uyar. Ben çünkü bayramda da diyetime devam edeceğim. Bayram çünkü 1 gün değil ki. Bir salarsam bitti. Ufak tefek taşkınlık olabilir ona da diyet dışı cezası artık yok biliyorsunuz. En fazla tartı cezası gelir. Çoğunluk ne isterse öyle yapalım

Merhaba Chocolita
Bayramda tatil olsa dememiş idim canım, sadece bayramın olduğu hafta tartı bildiriminde bulunmasak demiştim. Bayramda da menü bildiriminde bulunuruz.
Ben şahsen bayramın denk geldiği Cumartesi günü tatil olursa sevinirim. Burada komşuluk ve bayram ziyaretleri çok olur, açıkçası ben de tatlı tüketeceğim. Şöyle düşünüyorum tatlımı yerim, yürüyüşümü de yaparım.
Siz bilirsiniz. Grup olarak tatil olmasın derseniz ben o hafta izin alırım.

Tamam canım. İsteyen izin alabilir diyelim

Yok onları ben kendim ekledim. Geçen bayram öyle yapmıştık çünkü menüden izinli olmuştuk. O 9 gündü gidenler de olmuştu
Özelden mesaj yazdım canım, sağlıkla ilgili, doktorum iğne yaptı, hormonlarımı baskılayacak,3 ay regl olmayacağım. Suni menopoz etkisi yapacak iğne, 3 ay ayda 1 yapılacak. Geçtiğimiz aylarda regl dönemim 20şer gün sürüyordu, çok düzensiz.
Şişlik, ödem, bulantı, yorgunluk da yapıyor.
Zaten stres var, hormonlar baskılandı, bayramda tatlı yemezsem iyice strese gireceğim
Daha henüz izne ayrılmayacağım, ben izne ayrılmaya karar verince yazarım. Burada yazmak iyi oluyor. Bayram haftası izinli sayarsanız sevinirim Chocolita

Son düzenleme:

Eklentiler

• Screenshot_20250530_235402_Pedometer.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 8
29 Mayıs perşembe günü menüm
Kahvaltı; 2 dilim yumurtalı ekmek, 4/5 zeytin, peynir, avokado

1 salatalık

Akşam; dışarıda döner yedim,

Kahve

30 Mayıs Cuma

Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 5/6 zeytin, avokado, bal ve 2 dilim ekmek

Akşam; çorba ve yoğurt

Biraz meyve abartmış olabilirim

Adımlarımı toplu olarak atacağım. Chocolita

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…