Böyle bir talep var mı kızlarTartıda bayram tatili yapsak keşke
MerhabaBöyle bir talep var mı kızlar
Bayramda ziyaretler olacak evde duramayacağız belki. Ama sorun değil akşam bir kere menü yazarım derseniz bana uyar. Ben çünkü bayramda da diyetime devam edeceğim. Bayram çünkü 1 gün değil ki. Bir salarsam bitti. Ufak tefek taşkınlık olabilir ona da diyet dışı cezası artık yok biliyorsunuz. En fazla tartı cezası gelir. Çoğunluk ne isterse öyle yapalım
Tamam canım. İsteyen izin alabilir diyelimMerhabaChocolita
Ben şahsen bayramın denk geldiği Cumartesi günü tatil olursa sevinirim. Burada komşuluk ve bayram ziyaretleri çok olur, açıkçası ben de tatlı tüketeceğim. Şöyle düşünüyorum tatlımı yerim, yürüyüşümü de yaparım.
Siz bilirsiniz. Grup olarak tatil olmasın derseniz ben o hafta izin alırım.
Yok onları ben kendim ekledim. Geçen bayram öyle yapmıştık çünkü menüden izinli olmuştuk. O 9 gündü gidenler de olmuştuBeni izinli not edebilirsin şimdiden canımChocolita
Özelden mesaj yazdım canım, sağlıkla ilgili, doktorum iğne yaptı, hormonlarımı baskılayacak,3 ay regl olmayacağım. Suni menopoz etkisi yapacak iğne, 3 ay ayda 1 yapılacak. Geçtiğimiz aylarda regl dönemim 20şer gün sürüyordu, çok düzensiz.Yok onları ben kendim ekledim. Geçen bayram öyle yapmıştık çünkü menüden izinli olmuştuk. O 9 gündü gidenler de olmuştu
Geliyo simdi :)
Sence ligi alır mısınGeliyo simdi :)
Ilk ogun 13.30
Kiymali yumurta
Son ögün 18.30
Asya usulu lahanali tavuk
1tortilla icine ekledim
Su 2 L
Spor
1 saat yuruyus
10dk kondisyon bisikleti
Chocolita
Tamamdir. Tarti ozelden
SanmiyorumSence ligi alır mısın
29 Mayıs perşembe günü menüm
Tebrikler canım tartının inadı kırılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?