Şu mesajıDili dolandı kadının ilk günden
İyi akşamlar, çok geçmiş olsun.İyi akşamlar kızlar bugün sabaha karşı karın ağrısı şişkinlik ile bi uyandım daha yeni rahatliyorum daha öncede olmuştu muhtemelen gaz sıkışması bağırsak alakalı takviye aldım artık bağırsaklarınıza sahip çıkın kızlar ay ne pahalı bu probiyotikler tüm gün sıcak şu torbası battaniye ile geçti nerdeyse hava da baya kötüydü hiç çıkmadık çocuklarla, eşim bi market eczaneye gitti geldi mide bulantım da vardı doğru düzgün bişey yiyemedim güya kahvaltıya yumurta falan ketojenik beslenecektim olmadı
Ben de hiç sevmiyorum ama protein olarak listede var çeşitlilik için onun yerine 1 parça tavuk yada 1 haşlanmış yumurta yiyebilirsiniz. Ben yarın başlıyorum inşallah. Şimdi yürümeye gidiyorum, diyeti çok katı yapmıyorum ama geçen hafta sürekli yürüdüm sanki veremiyorum ya. Çok moralim bozuk.ya ben salam sosis vs tületmiyorum başlı başına sıkıntı benim için bakayım bi siteye teşekkür ederim
İyi akşamlar kızlar bugün sabaha karşı karın ağrısı şişkinlik ile bi uyandım daha yeni rahatliyorum daha öncede olmuştu muhtemelen gaz sıkışması bağırsak alakalı takviye aldım artık bağırsaklarınıza sahip çıkın kızlar ay ne pahalı bu probiyotikler tüm gün sıcak şu torbası battaniye ile geçti nerdeyse hava da baya kötüydü hiç çıkmadık çocuklarla, eşim bi market eczaneye gitti geldi mide bulantım da vardı doğru düzgün bişey yiyemedim güya kahvaltıya yumurta falan ketojenik beslenecektim olmadı
Saol canimİyi akşamlar, çok geçmiş olsun.
Hadi bakalım bende yarın daha iyi olursam bi baslangiç yapacağım bol eksilerin olsun canımBen de hiç sevmiyorum ama protein olarak listede var çeşitlilik için onun yerine 1 parça tavuk yada 1 haşlanmış yumurta yiyebilirsiniz. Ben yarın başlıyorum inşallah. Şimdi yürümeye gidiyorum, diyeti çok katı yapmıyorum ama geçen hafta sürekli yürüdüm sanki veremiyorum ya. Çok moralim bozuk.
Turşu iyi mi geliyo bagırsaklara canım hic dusunmemistim denerim mantikli salatada daGecmis olsun,
Tursu da ekle menulerine.
Tuzlu odem yapiyor dersen, normal salata yaparken icine dogra, salataya ekstradan tuz koymazsin. Ben oyle yapiyorum genelde.
Benim sipalar sezaryen bebesi oldugu icin onlara da yedirmeye calisiyorum
Saol canim@Fit mutlu anne canım geçmiş olsun bu arada
Selam canim hosgeldinSelam kızlar ben geldim, izinden döndüm iş başı ve diyet başı yapiyorum yarınsabah tartilacagim inşallah çok artı gelmem
Çok geçmiş olsun.İyi akşamlar kızlar bugün sabaha karşı karın ağrısı şişkinlik ile bi uyandım daha yeni rahatliyorum daha öncede olmuştu muhtemelen gaz sıkışması bağırsak alakalı takviye aldım artık bağırsaklarınıza sahip çıkın kızlar ay ne pahalı bu probiyotikler tüm gün sıcak şu torbası battaniye ile geçti nerdeyse hava da baya kötüydü hiç çıkmadık çocuklarla, eşim bi market eczaneye gitti geldi mide bulantım da vardı doğru düzgün bişey yiyemedim güya kahvaltıya yumurta falan ketojenik beslenecektim olmadı
saol canımÇok geçmiş olsun.
Hoş buldum canımSaol canim
Selam canim hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?