Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayırlısı olsun. Umarım iyi sonuç alırsın. Ben de bugün klomene başladım. Aynı zamana denk gelecek sanırım aşılamamız. Herkese iyi şanslar diliyorum..

tek çizgi senağlama
idrar testi,(istisnalar hariç) adetin 10 gün kadar geçince kesin sonuç verir.yoksa doktorlar boşuna 12. günü gel kanda bakalım demiyor.yoksa al bi test varsa gel yoksa gelme falan derlerdi.boşuna üzüosun kendine canım.kan testi yaptır canım...

:ecrin_bebek:
canım tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın

slm kızlarrr
bende hazıran ayında asılama yaptırcam,bugun femara die yumrta gelısmesı ıcın ılaça basladım 3. gunu reglım pazar aksamı oldum rgl.
5 ay klomen kullandım hsg cektrdım dr 2 tupun tıkalı tup bebge kayt ol dedı.okadar sınır oldumkı dr tavrına sonra dr degstım hsg mı begenmedı dıjıtal mak.tekrar cektı sag tıkalı ama sol acık cıktı:))gecen ay hıcbsy kullanmadım ama olmadı bu ay asılam yapıcak dr buyuk ıhtımal.salı gunu gıtcem tekrar dr
kızlar asılamada olasık ne yuksekmı?? dr %15 %20 dedı her 2. yumurta %5 arttırıo sansı dedı normal yoldan bır kademe yuksek asılamanın sansı dedı

slm kızlar bende mayısta ilk aşılamamı yaptırdım ama olmadı işte bu ay tekrar deneyecegiz 14de klomen kullanmaya başladım inş hepimizin hakkında hayırlısı olur

slm kızlar bende buay klomenle aşılamaya başlamıştım ama iptal oldu bana yardımcı olursanız sevinirim yumurtam öle ble 20.7 gibi büyüdü ama rahim kalınlığı ince kaldı dedi ve bana aşılama yapmadı çatlatma iğneside vermedi ölece kendi haline bıraktı ben 18mmken iğne veriyorum büyürse kist olur dedi ya size yapılırken kalınlğa bukadar dikkat ediomu doktorlarınız? ben çok üzgünüm şuanda buayım boşa gitti:sinifsinif:

Hayırlısı olsun. Umarım iyi sonuç alırsın. Ben de bugün klomene başladım. Aynı zamana denk gelecek sanırım aşılamamız. Herkese iyi şanslar diliyorum..

evet aynı zamanda denk gelıcek canım bende bugün başlıcam klomene bakalım hakkımızda hayırlısı olur inş.

Geçmiş olsun canım.Üzülme herşeyde bir hayır vardır.
Rahim durumu da önemli tabii.Döllenme gerçekleşse bile rahime tutunamadığı zaman olmaz.
İçin rahat olsun bence.Doktor gerekli görmese iptal etmezdi canım.
İnşallah bir sonraki ay güldürür yüzünü Rabbim.

İyiki değiştirmişsin doktorunu.:)))
Bence şans her zaman vardır.Moralimizi bozmadan devam etmeliyiz.

canım tedavin hayırlı olsun umarım pozitif sonucu alırsın
dr um bana şansın ortalama%15 olduğunu ama bu şansı eşinin spermleri belirleyecek dedi benim eşimin spermleri sorunu bu nedenle şansım %8 lere düşebilir dedi ben genede bu düşük yüzdeye rağmen şansımı denicem bu ay adet olayım bende başlıcam hayırlısıyla rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

slm canım 2 ay önce bende çatlatma iğnesi klomen tedavisi görürken dr um ilk günden rahim kalınlığını ölçmeye başlıyodu çok önemli olduğunu söylüyodu bende de 9. günde bile çok inceydi östrojen içeren haplar verdi onları içtim çatlatma iğnesi yapılacağı güne kadar kalınlaşmıştı baya her halde senin dr önce bakmayı unutmuş olsun bir dahaki aya sende dikkat edersin ben hep soruyodum dr ne oldu kalınlaşmış mı diye ayrıca her şerde bi hayır vardır kendini üzme sizde sorun neydi bakarsın doğal yoldan geliverir bebişin

eminmisiniz idrarda çıkmayacağına ? ben yıkıldım çünkü. sabah ağlamaktan gözlerim şişti. kimse anlamasın diye bütün gün şapka yada gözlük taktım. adette olmadım hala acaba gitsemmi doktora. umut insanı mahfediyor yaa... :sinifsinif:

canım adet gecikmesi olmadan doğru sonuç vermiyo bence eğer imkanın varsa kan testi yaptır çünkü o belirsizlik insanı çok yoruyor umarım pozitif sonuç alırsın

canım idrar testinden sonuç alabilmek için en az 1 haftalık gecikme gerekio.sen kan testi yaptırmalısın.bence boşuna üzülüosun.sil göz yaşlarını olumunekankayizsmile

ben de 5 haziranda aşılama oldum şuan beklemedeyim benim 2. aşılamamda 56 milyon sperm vardı bu sefer ben aşılama günümden iki gün önce eşime keçi boynuzu kürünü içirmeye başladım aşılama günü sabahı dahi içirdim ve sonucu söylediklerinde çok şaşırmıştım 297 milyon sperm ve hareketlilik %90 olmuştu.

hayırlısı olsun canım inşallah aşılaman tutar değerleriniz maaşallah süper sonucunu bizede haber verirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…