merhaba kızlar bende bu ay aşılama olcam inş.bugün doktora gittim aslında bi daha ki aya yaptırmayı düşünüyoduk ama doktor dedi beklemeye gerek yok bugün reglımın 5.günüydü zaten hemen muayene etti aşılama için herşey normal dedi klomen verdi inş hayırlı olur.Rabbim hepimizi bebişlerine kavuştursun inş.
idrar testi,(istisnalar hariç) adetin 10 gün kadar geçince kesin sonuç verir.yoksa doktorlar boşuna 12. günü gel kanda bakalım demiyor.yoksa al bi test varsa gel yoksa gelme falan derlerdi.boşuna üzüosun kendine canım.kan testi yaptır canım...tek çizgi senağlama
merhaba kızlar bende bu ay aşılama olcam inş.bugün doktora gittim aslında bi daha ki aya yaptırmayı düşünüyoduk ama doktor dedi beklemeye gerek yok bugün reglımın 5.günüydü zaten hemen muayene etti aşılama için herşey normal dedi klomen verdi inş hayırlı olur.Rabbim hepimizi bebişlerine kavuştursun inş.
tek çizgi senağlama
Hayırlısı olsun. Umarım iyi sonuç alırsın. Ben de bugün klomene başladım. Aynı zamana denk gelecek sanırım aşılamamız. Herkese iyi şanslar diliyorum..
:ecrin_bebek:
canım tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın
slm kızlar bende buay klomenle aşılamaya başlamıştım ama iptal oldu bana yardımcı olursanız sevinirim yumurtam öle ble 20.7 gibi büyüdü ama rahim kalınlığı ince kaldı dedi ve bana aşılama yapmadı çatlatma iğneside vermedi ölece kendi haline bıraktı ben 18mmken iğne veriyorum büyürse kist olur dedi ya size yapılırken kalınlğa bukadar dikkat ediomu doktorlarınız? ben çok üzgünüm şuanda buayım boşa gitti:sinifsinif:
slm kızlar bende mayısta ilk aşılamamı yaptırdım ama olmadı işte bu ay tekrar deneyecegiz 14de klomen kullanmaya başladım inş hepimizin hakkında hayırlısı olur
slm kızlarrr
bende hazıran ayında asılama yaptırcam,bugun femara die yumrta gelısmesı ıcın ılaça basladım 3. gunu reglım pazar aksamı oldum rgl.
5 ay klomen kullandım hsg cektrdım dr 2 tupun tıkalı tup bebge kayt ol dedı.okadar sınır oldumkı dr tavrına sonra dr degstım hsg mı begenmedı dıjıtal mak.tekrar cektı sag tıkalı ama sol acık cıktı:))gecen ay hıcbsy kullanmadım ama olmadı bu ay asılam yapıcak dr buyuk ıhtımal.salı gunu gıtcem tekrar dr
kızlar asılamada olasık ne yuksekmı?? dr %15 %20 dedı her 2. yumurta %5 arttırıo sansı dedı normal yoldan bır kademe yuksek asılamanın sansı dedı
slm kızlarrr
bende hazıran ayında asılama yaptırcam,bugun femara die yumrta gelısmesı ıcın ılaça basladım 3. gunu reglım pazar aksamı oldum rgl.
5 ay klomen kullandım hsg cektrdım dr 2 tupun tıkalı tup bebge kayt ol dedı.okadar sınır oldumkı dr tavrına sonra dr degstım hsg mı begenmedı dıjıtal mak.tekrar cektı sag tıkalı ama sol acık cıktı:))gecen ay hıcbsy kullanmadım ama olmadı bu ay asılam yapıcak dr buyuk ıhtımal.salı gunu gıtcem tekrar dr
kızlar asılamada olasık ne yuksekmı?? dr %15 %20 dedı her 2. yumurta %5 arttırıo sansı dedı normal yoldan bır kademe yuksek asılamanın sansı dedı
slm kızlar bende buay klomenle aşılamaya başlamıştım ama iptal oldu bana yardımcı olursanız sevinirim yumurtam öle ble 20.7 gibi büyüdü ama rahim kalınlığı ince kaldı dedi ve bana aşılama yapmadı çatlatma iğneside vermedi ölece kendi haline bıraktı ben 18mmken iğne veriyorum büyürse kist olur dedi ya size yapılırken kalınlğa bukadar dikkat ediomu doktorlarınız? ben çok üzgünüm şuanda buayım boşa gitti:sinifsinif:
slm kızlar bende mayısta ilk aşılamamı yaptırdım ama olmadı işte bu ay tekrar deneyecegiz 14de klomen kullanmaya başladım inş hepimizin hakkında hayırlısı olur
eminmisiniz idrarda çıkmayacağına ? ben yıkıldım çünkü. sabah ağlamaktan gözlerim şişti. kimse anlamasın diye bütün gün şapka yada gözlük taktım. adette olmadım hala acaba gitsemmi doktora. umut insanı mahfediyor yaa... :sinifsinif:
canım idrar testinden sonuç alabilmek için en az 1 haftalık gecikme gerekio.sen kan testi yaptırmalısın.bence boşuna üzülüosun.sil göz yaşlarını olumunekankayizsmileeminmisiniz idrarda çıkmayacağına ? ben yıkıldım çünkü. sabah ağlamaktan gözlerim şişti. kimse anlamasın diye bütün gün şapka yada gözlük taktım. adette olmadım hala acaba gitsemmi doktora. umut insanı mahfediyor yaa... :sinifsinif:
senin eşinin sperm değerleri nasıl canım? benim eşimin ileri hızlı hareketi sadece %5 ve 52 milyon sperm var aslında aşılama için yeterli değilmiş bizim değerler ama ben yinede bir kez olsun denicem eşime çeşit çeşit kürler uyguluyorum bakarsın değerleri artar
ben de 5 haziranda aşılama oldum şuan beklemedeyim benim 2. aşılamamda 56 milyon sperm vardı bu sefer ben aşılama günümden iki gün önce eşime keçi boynuzu kürünü içirmeye başladım aşılama günü sabahı dahi içirdim ve sonucu söylediklerinde çok şaşırmıştım 297 milyon sperm ve hareketlilik %90 olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?