Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok üzgünüm ama sonuç negatif. buraya hamileyim yazmayı çok isterdim ama neyazıkki... inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız. bir daha ki ay tekrar deniycekmişiz bu sefer iğneyle. artık pek umudum yok ama yapçaz bakalım. hayatın hiç adil olmadığını bir kez daha gördüm. size bol şans...

seni çok ii anlıyorum.öfkenide inan çok uzun zaman oldu bu yollardan geçeli.ama bu şekilde düşünme.
ben bu kadar sabrettiğim için yakın bi zamanda bebeğime kavuşacağımı düşünüyorum.bugün aşılamamda 4. günüm.kasıklarım ağrıyo.özelliklede sağ.umutsuzum ama yapacak bişey yok bunda da vardır bi hayır dieceğiz...

5 yıldır evliyim, 4 senedir bekliyorum, daha ne kadar bekliycem. 30 yaşındayım. en az 3 çoçuk istiyodum. bu gidişle biri bile olmıycak. :gitme: seninki tutar inşallah.

5 yıldır evliyim, 4 senedir bekliyorum, daha ne kadar bekliycem. 30 yaşındayım. en az 3 çoçuk istiyodum. bu gidişle biri bile olmıycak. :gitme: seninki tutar inşallah.
bnde 6 senelik evliyim.benden sonra evlenenler 2. çocuğu yapıyolar.ama verende alalh vermeyende...ötesi yok.bizimde olacak bir gün vakti saati var ama isyan etme.gerçekten sabret bizlerinde olacak ve gülücez bu hallerimize inş.

canını sıkmak istemem ama benimda sağ kasığım ağrıyodu. tek yumurtam gelişmişti oda sağ taraftaydı. bugün doktora sordum kist oluşmuş olabilir dedi. inşallah sende öyle bir sorun oluşmamıştır.

kistleşmiş olabilir dieceğine baksaymış ya.ne geri zekalı doktorlar var.zannetmiyorum öyle bişey olsun çünkü aşılama sonrasında birçok kişide bu kasık ağrısı olmuş.biz evham yapıyoruz kendimize.çok dinliyoruz kendimizi.1 haftam kaldı iyi kötü çıkacak bakalım...

Benim aşılamamın da 10. günü bugün. Ama hiçbir belirti yok Bu sefer çatlasam da günü gelmeden test yapmayacağım kaydirigubbakcemile3

Amin, Rabbim hayırlısını versin. Ben 14.günü yaptırayım diyorum garanti olsun diye. Aşılama yapılan yerdeki hemşire adetin bir hafta geçerse gel dedi ama geçerse o kadar bekleyemiycem herhalde. Kasıklarımda ağrı olmadı. Yalnız benim adetten önce sol böbreğim hafif ağrır, bugün de ağrıdı birazcık. En kötüsü bir şey olacak diye hareket edememek. Kilolu olmadığım halde hareketsizlikten karnım kat kat olmaya başladı (

bn hareketliyim hemde çok.sadece ağır iş yapmıyorum okadar.şişlik dediğin gbi çok kötü.bn şimdiden 6 aylık hamile gbi oldum.kendi göbeğim vardı ama bu tam afedersin şeyimin üstünde büyük bi karın .bari içi dolu olsada boşa gitmese...

Aminnn :ecrin_bebek: Herhalde ilaçlar yapıyor böyle. İnşaallah karnımız dolu olmasa da bu şişler sürekli kalmaz. Her ay bu göbeğin üstüne eklenirse şu animasyoncuların falan giydiği meyve kıyafetleri gibi olacağım hihoyyyt

arkadaşlar merhaba. biz de 1 yıldır bebek istiyoruz fakat olmuyor. bütün testlerimi yaptırdım fakat hiçbir sorun çıkmadı ne bende ne de eşimde. ama artık gerildim sebepsiz yere beklemekten. aşılamayı denemek istiyoruz ama tam olarak nedir ne değildir nasıl olur bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşım. Aşılama tam olarak erkeğin spermlerinin kendisi tarafından değil de bir enjektör ve incecik bir hortum (hortum da denmez gerçi ama kelime bulamadım kaydirigubbakcemile3 ) yardımıyla kadının rahmine gönderilmesi. ıki türlüsü var, birinde spermler hiçbir işleme tabi tutulmadan doğrudan enjekte ediliyor. Diğerinde yıkama denen işlemle kaliteli olanları ayrılarak veriliyor. Sonra 15-20 dk. yatıp normal hayatına dönüyorsun. Cerrahi bir işlem değil, muayeneden çok da bir farkı yok. Doktorun gerekli görürse sana yumurta geliştirici ilaçlar da verebilir. Gayet basit yani. Amaç, rahime kadar olan mesafeyi ortadan kaldırıp döllenmeyi kolaylaştırmak.

çok teşekkür ederim. doktora gidicez ve gitmek için geç kalmak istemiyorum ilaç kullanmam gerekirse diye. zamanlama da önemli biliyorsunuz. bir gün yüzünden 1 ay daha sarkmasın

Bugün dayanamadım, test yaptım. Aşılamanın 13.günüydü.
ıdrar pozitif çıktı. ılk defa çift çizgi gördüm!
Gittim kan testi yaptırdım. Negatif!!!
Allah'ım sabırlar ver!!! :Saruboceq:

Bugün dayanamadım, test yaptım. Aşılamanın 13.günüydü.
İdrar pozitif çıktı. İlk defa çift çizgi gördüm!
Gittim kan testi yaptırdım. Negatif!!!
Allah'ım sabırlar ver!!! :Saruboceq:

hay allah canım çok üzüldüm neden böyle oldu ki aslında ben şu idrar testlerine hiç güvenmiyorum insanı yanıltıyorlar rabbim inşallah doğal yoldan gönderir meleğini moralini bozma ne olur ....

hayırlısı olsun canım üzülme benim dr um iğnelerle yumurta büyütüp aşılama yapıldığında şansın daha da arttığını söylemişti ben iğneden biraz çekindiğim için klomenle yumişleri büyütsek olmaz mı demiştim olmaz demişti bakarsın iğnelerle olan aşılaman sana şans getirir herşey gönlünce olsun canım

olsun canım üzülme herşeyde bir hayır vardır aşılamada çogul gebelik ve kist riskine karşı olabildiğince az ama kaliteli yumurta olması iyi senin çok fazla yumurtan olmuş
seni çok iyi anlıyorum bende aşılama yaptıracaktım kist nedeniyle iptal oldu çalışanlar için tedavi süreci çok xzor kimseye duyurmak istemiyosun ama amirinden izin alman lazım her seferinde başka başka şeyler uyduruyordum beni kesin hastalık hastası biri diye düşünüyolardır ama allahtan öğretmenin 1 temmuz itibariyle özgürüm allah kısmet ederse bu ay izin derdim olmadan rahat rahat aşılamamı yaptırıcam inşallah pozitif sonuçu isteyen herkes görür çok zor çektiklerimiz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…