seni çok ii anlıyorum.öfkenide inan çok uzun zaman oldu bu yollardan geçeli.ama bu şekilde düşünme.çok üzgünüm ama sonuç negatif. buraya hamileyim yazmayı çok isterdim ama neyazıkki... inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız. bir daha ki ay tekrar deniycekmişiz bu sefer iğneyle. artık pek umudum yok ama yapçaz bakalım. hayatın hiç adil olmadığını bir kez daha gördüm. size bol şans...
seni çok ii anlıyorum.öfkenide inan çok uzun zaman oldu bu yollardan geçeli.ama bu şekilde düşünme.
ben bu kadar sabrettiğim için yakın bi zamanda bebeğime kavuşacağımı düşünüyorum.bugün aşılamamda 4. günüm.kasıklarım ağrıyo.özelliklede sağ.umutsuzum ama yapacak bişey yok bunda da vardır bi hayır dieceğiz...
bnde 6 senelik evliyim.benden sonra evlenenler 2. çocuğu yapıyolar.ama verende alalh vermeyende...ötesi yok.bizimde olacak bir gün vakti saati var ama isyan etme.gerçekten sabret bizlerinde olacak ve gülücez bu hallerimize inş.5 yıldır evliyim, 4 senedir bekliyorum, daha ne kadar bekliycem. 30 yaşındayım. en az 3 çoçuk istiyodum. bu gidişle biri bile olmıycak. :gitme: seninki tutar inşallah.
allah tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağın almayı nasip etsin.böyle şeyleri duymaya çok ihtiyacım var.peki sendede kasık ağrısı oldumu.o ağrılar benim bütün hevesimi öldürüo çünkü...
kistleşmiş olabilir dieceğine baksaymış ya.ne geri zekalı doktorlar var.zannetmiyorum öyle bişey olsun çünkü aşılama sonrasında birçok kişide bu kasık ağrısı olmuş.biz evham yapıyoruz kendimize.çok dinliyoruz kendimizi.1 haftam kaldı iyi kötü çıkacak bakalım...canını sıkmak istemem ama benimda sağ kasığım ağrıyodu. tek yumurtam gelişmişti oda sağ taraftaydı. bugün doktora sordum kist oluşmuş olabilir dedi. inşallah sende öyle bir sorun oluşmamıştır.
Benim aşılamamın da 10. günü bugün. Ama hiçbir belirti yokBu sefer çatlasam da günü gelmeden test yapmayacağım kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
takılma belirtilere.benim ablam mesela adet olacak gbi kasıkları ağrımış çok.geldim gelcek gbiydi.diş yaptıcağı için dr.u ısrarla bak öyle yapalım demiş. o da sırf dr.u ısrar ettiği için yapıo test ve çift çizgiyi görmüş. o yüzden çok takılma bence.
kasıkların ağrıdı mı hiç aşılamadan sonra?benim aşılamadan 2 gün sonra batmalar başladı sağ tarafım.şimdi tam orta yerde gelip giden bi ağrı.allahım hayırlı etsin.
kaçıncı gününde test yapacaksın?bana 12. günde gel bakalım dediler
bn hareketliyim hemde çok.sadece ağır iş yapmıyorum okadar.şişlik dediğin gbi çok kötü.bn şimdiden 6 aylık hamile gbi oldum.kendi göbeğim vardı ama bu tam afedersin şeyimin üstünde büyük bi karın .bari içi dolu olsada boşa gitmese...Amin, Rabbim hayırlısını versin. Ben 14.günü yaptırayım diyorum garanti olsun diye. Aşılama yapılan yerdeki hemşire adetin bir hafta geçerse gel dedi ama geçerse o kadar bekleyemiycem herhalde. Kasıklarımda ağrı olmadı. Yalnız benim adetten önce sol böbreğim hafif ağrır, bugün de ağrıdı birazcık. En kötüsü bir şey olacak diye hareket edememek. Kilolu olmadığım halde hareketsizlikten karnım kat kat olmaya başladı(
bn hareketliyim hemde çok.sadece ağır iş yapmıyorum okadar.şişlik dediğin gbi çok kötü.bn şimdiden 6 aylık hamile gbi oldum.kendi göbeğim vardı ama bu tam afedersin şeyimin üstünde büyük bi karın .bari içi dolu olsada boşa gitmese...
Bugün dayanamadım, test yaptım. Aşılamanın 13.günüydü.
İdrar pozitif çıktı. İlk defa çift çizgi gördüm!
Gittim kan testi yaptırdım. Negatif!!!
Allah'ım sabırlar ver!!! :Saruboceq:
çok üzgünüm ama sonuç negatif. buraya hamileyim yazmayı çok isterdim ama neyazıkki... inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız. bir daha ki ay tekrar deniycekmişiz bu sefer iğneyle. artık pek umudum yok ama yapçaz bakalım. hayatın hiç adil olmadığını bir kez daha gördüm. size bol şans...
Merhaba Arkadaşlar,
ben de 3 yıllık evliyim ve henüz çocuk sahibi değilim. Adetlerim çok düzensiz nerdeyse 2 ayda bir adet görüyorum.tüpümün teki tıkalı,Yumurtalarım olgunlaşmıyor, kilom var ve de eşimin de sperm ileri hareketi neredeyse sıfır.
Biz de doktora gittik ve aşılama için uygun olduğumuzu söyledi doktor. bu arada tedaviyi konya da görüyoruz. ama ben konya merkezde değilim.neyse geçen mayıs ayında adetin 2. günü gittik ve tedavi sürecim başladı. Göbekten iğne ile (progeron) yumurta olgunlaştırma işlemi başladı.kilom da olduğu için doktor 125 den başladı dozu. neyse sonra düşürdü biraz. ama ben de yumurtalar erkenden olgunlaştı (nerdeyse 5 kez iğneden sonra) aşılama tarihim bile belli olmuştum.yumurta çatlatma iğnesini yapıp aşılama olacaktı. fakat ben de nerdeyse 20 nin üzerinde yumurta olgunlaştı ve çatlamaya başladı (çatlatma iğnesi olmadan).ve doktor ad geçen ay ki sirküsü iptal ettiğini söyledi. inanın o kadar üzüldüm ki. o kadar adapte etmiştim kendimi. o kadar da masraf ettik ama aşılamaya kadar gelemedik bile. ben de moralmen çöktüm tabi. aşılama olup tutmasa bir derece ama. o kadar doktora gidip işten izin alıp, sıkıntı çektikten sonra tedavinin iptal olması çok canımı sıktı. bir de olgunlaşan yumurtaların kistleşme durumu söz konusu dedi. doğum kontrol hapı verdi. haftaya haplarım bitecek. tekrar adeti ne zaman göreceğim belli değil. haziranda adet olunca gene gideceğim doktora tekrar deneyecek bakalım aşılama tedavisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?