Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İyiki değiştirmişsin doktorunu.:)))
Bence şans her zaman vardır.Moralimizi bozmadan devam etmeliyiz.
evet cnm cok dogru yaptım hatta keske en basında degsseydım 5 ayımı bosa harcamazdım en azından olsun bundada vardır bır hayır dıorum

eskr ederım cnm saoll..bu ay dahada cok ıstıorum 6 aydr tedavı goruyorum ama sankı bu ay dahada cok ıstıorum...cnm sımdıden hayırlı olsun senınde tedavın inşş guzel sonuclar alıcaz

teşekkür ederim canım inşallah hepimizin ki tutar cuma günü kan testi yaptırıcam sonucu yazarım hepimizin yüzü güler inşallah

şu kür nası bişiy, pek inanmam böyle şeylere ama bulunsun bir kenarda. bu arada gene ümitlendirdiniz beni, eğer doktora gittiğimde bişey çıkmassa vay halinize guclubacismile

canım benimde tüplerimde sorun vardı.ama önce ameliyat dediler.ve oldum.sonrasında 6 ay doğal yolla bekledim,olmadı.şimdi tedavideyim.dün yaptılar aşılamamı.ama bence klomen falan boşver.ii bir merkezde iğneli yaptır aşılamanı.devlet iğneli yapılmayan aşılamayı kabul etmiyor.karşılamıyor çünkü.

teşekkür ederim canım inşallah hepimizin ki tutar cuma günü kan testi yaptırıcam sonucu yazarım hepimizin yüzü güler inşallah
canım inş hayırlı sonuçlarla dönersin cuma günü.şu mübarek günlerin hatırına kabul olur dualarımız.bende dün yaptırdım aşılamamı.ama bana aşılama sonrası kullanmam için hiçbişey vermediler.sen kullandın mı peki?

şu kür nası bişiy, pek inanmam böyle şeylere ama bulunsun bir kenarda. bu arada gene ümitlendirdiniz beni, eğer doktora gittiğimde bişey çıkmassa vay halinize guclubacismile

normalde bende inanmam ama ilk kez denedim ve çok şaşırdım
yarım litre suyu kaynatıyoruz kaynayan suya 7, 8 adet keçi boynuzunu ikiye yada üçe bölüp içine atıyoruz 7dk daha kaynattıktan sonra altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz yarısını sabah aç karnına yarısınıda akşam yatarken eşimize içiriyoruz faydası olur inşallah

bana aşılama günü crınone jel kullanmamı söylediler tutunmasına yardımcı oluyormuş jeli sadece sabahları kullanıyorum

sağol canım, bi deneyelim bakalım işe yarar belki. benim eşimin sperm sayısı 16 milyon, belki biraz yükselir yapınca. kesin içmez ama şansımı deniycem yinede. aslında daha da düşüktü, tedaviyle yükseldi sayı. doktor biraz daha devam edersen ilaçlara normale dönücek gibi dedi. biraz tıbbi biraz nebati olcak inşallah :1rolleyes:

canımm hadı hayırlısı olsunn inşş tutarr :))klomen vermedı dr zatn femara dıe bı laç verdı.once sey dedı yumurtalıkların durumuna gore normalde deneyebılır<zz dedı am buyuk ıhtılam asılama olur sonrakı konusma ona gıttı zatn 6 aydr denedık tedavıde bunun 1 ayı normaldı :)) iğnelı nasıl cnm ben bılmıorum hıç asılama tedavısı halkkında bsy.

saol cnm dün şok oldum üzüldüm ama napalım dediğin gibi vardır bir hayır diyorum artık öbüray tekrar devam edices bakalım.sende yaptırdın sanırım ne kadar oldu ?

benim yumurtam 1 günde çok büyüdü drda bana yumurtan rahime kalınlaşma fırsatı vermemiş dedi bıraktı yani hap kullanıcak fırsatım yokmuş bende sorun ben ameliyat oldum cnm çikolata kistinden 1 seneyi geçti ama hala bişi yok başlamak istedim ama oda olmadı nasip değilmiş önümüzdeki ay bakalım boshayallersmile sen yaptırdınmı yoksa aramı verdin?

ben ara vermek zorunda kaldım küçük bir kistim var dinlenmedeyim bu ayın 23-24 gibi adetimi bekliyorum adetimle birlikte yeniden başlıcaz tedaviye

bir daha test yapmaya cesaret edemiyorum. hala adet olmadım. yarın için randevu aldım doktordan. bakalım ne olacak. şans dileyin bana

bir daha test yapmaya cesaret edemiyorum. hala adet olmadım. yarın için randevu aldım doktordan. bakalım ne olacak. şans dileyin bana
hadi bakalım...ii haberlerini bekliyorum canım.ama bence hamilesin :CüvCüv:.neden desen idrar testi için en az 1 haftalık gecikme gerekio sen erken yaptın veee adetin gecikti tatlımmm.

herkesin kandili mübarek olsun.dualarımız kabul olsun.evimizde bereket sağlık sıhhat eksik olmasın.rabbim bu günlerin hatırına dualarmızı kabul ederde bebişlerimize kavuşuruz inş...

Merhaba Arkadaşlar,
ben de 3 yıllık evliyim ve henüz çocuk sahibi değilim. Adetlerim çok düzensiz nerdeyse 2 ayda bir adet görüyorum.tüpümün teki tıkalı,Yumurtalarım olgunlaşmıyor, kilom var ve de eşimin de sperm ileri hareketi neredeyse sıfır.
Biz de doktora gittik ve aşılama için uygun olduğumuzu söyledi doktor. bu arada tedaviyi konya da görüyoruz. ama ben konya merkezde değilim.neyse geçen mayıs ayında adetin 2. günü gittik ve tedavi sürecim başladı. Göbekten iğne ile (progeron) yumurta olgunlaştırma işlemi başladı.kilom da olduğu için doktor 125 den başladı dozu. neyse sonra düşürdü biraz. ama ben de yumurtalar erkenden olgunlaştı (nerdeyse 5 kez iğneden sonra) aşılama tarihim bile belli olmuştum.yumurta çatlatma iğnesini yapıp aşılama olacaktı. fakat ben de nerdeyse 20 nin üzerinde yumurta olgunlaştı ve çatlamaya başladı (çatlatma iğnesi olmadan).ve doktor ad geçen ay ki sirküsü iptal ettiğini söyledi. inanın o kadar üzüldüm ki. o kadar adapte etmiştim kendimi. o kadar da masraf ettik ama aşılamaya kadar gelemedik bile. ben de moralmen çöktüm tabi. aşılama olup tutmasa bir derece ama. o kadar doktora gidip işten izin alıp, sıkıntı çektikten sonra tedavinin iptal olması çok canımı sıktı. bir de olgunlaşan yumurtaların kistleşme durumu söz konusu dedi. doğum kontrol hapı verdi. haftaya haplarım bitecek. tekrar adeti ne zaman göreceğim belli değil. haziranda adet olunca gene gideceğim doktora tekrar deneyecek bakalım aşılama tedavisini.

çok geçmiş olsun.ne yazık ki kendimizi kaptırıp gidiyoruz.ama derler ya herşeyde bi hayır vardır die.demek ki bundada bir hayır varmış dieceksin çare yok.benimde pazartesi oldu aşılamam haftaya cumartesi sonuç belli olacak kısmetse.herşeyin hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…