Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
napim canım ya olsun die her duyduğumu yapmaya çalışıyorum...

tabiki de anlıyorum canım bende öyleyim ne duysam denemek istiyorum pressed bile aldım belki vesile olur diye ama kısmet işte inşallah allah bizide görür bizlere birer mucize yollar

Geçmiş olsun canım.Üzülme herşeyde bir hayır vardır.
Ben de gonal-f kullanıyorum.Kaç vuruyordun?

bugün adet olmam lazımdı olmadım :) gerçi genelde bikaç gün geçikir. aşılamadan sonraki 8. gündü bugün, test yapmak için daha 4-5 gün bekliycem galiba . günler resmen geçmiyor yaaa uf uf...

kızlar benim yumoş 19.3mm olmuş.bu akşam çatlatma iğnesini vuruyorum veeeeeeeeeee pazartesi aşılamam yapılıyor.ayyyyy çoooooooooooooook heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmm.:sm_cool::dance:sositososito

Geçmiş olsun canım.Üzülme herşeyde bir hayır vardır.
Ben de gonal-f kullanıyorum.Kaç vuruyordun?

soğol canım...
ilk başta 50mg başladık son 3 gün 75mg çıktık ama başta takır takır büyüyen yumurta 14mm de durdu ve milmbüyümedi.....
ilk aşılamamda da 50mg vurulmuş 9. gün 19buçuktu yumurtam ve 2 gün sonrada işlemim yapılmıştı...
bu sefer tam 16 gün vurduk iğneleri ama ne fayda bazen bünye böyle yapabiliyomuş.....
umarın senin işlemin sorunsuz yapılır ve meleğine kavuşursun....

kızlar benim yumoş 19.3mm olmuş.bu akşam çatlatma iğnesini vuruyorum veeeeeeeeeee pazartesi aşılamam yapılıyor.ayyyyy çoooooooooooooook heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmm.:sm_cool::dance:sositososito

maşallahhhhh inşallah hayırlısıyla meleğine kavuşursun:Saruboceq:.....

çokkk sevindim canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun aşılaman inşallah herşey gönlünce olur

hepinize teşekkür ederim kızlar...dualarınızı eksik etmeyin.hepimiz tez zamanda kavuşuruz inş bebişlerimize.ben çok heyecanlıyım yaaa nie böyle oldum ki?allahım hayal kırıklığı yaşatmasın :Saruboceq:

İnşallah canım,sağol.
Evet insan vücuduna akıl sır ermiyor.Birinci aşılamamda ben de 75 vurdum.Hatta son4 gün 37,5 yaptı doktor.Ama ikinci aşılamamda hep 112,5 vurduk ancak büyüdü.
Hepimizin zamanı var demekki.Dua etmekten başka bir iş gelmiyor bazen insanın elinden.

kızlar benim artık son 2 günüm, salı günü belli olucak tutup tutmadığı.hala adet olmadım. umarımda olmam :) herşeyi buna bağladım. bütün planlarım bunun üzerine. hata yapıyorum belki ama... inşallah hepimizin dilekleri gerçek olur :teselli:

canım yarın allah sana kolaylıklar versin inşallah aşılaman tutar sonrasında 2 3 gün ağır iş yapma dinlen ve lütfen pozitif düşün ....

canım umutlanmamak-planlar yapmamak mümkün değil ki inşallah rabbim meleğini yollamıştır hamile olduğunun haberini bizimlede paylaş bizlere umut olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…