napim canım ya olsun die her duyduğumu yapmaya çalışıyorum...canım bence dr a danışmadan kullanma ne olur ne olmaz belki ters tepki yapar o ilaçları bende duydum genelde tüp bebekte veriyolar diye biliyorum progestanın çok yan etkisi varmış sersem gibi yapıyomuş haberin olsun
yazıştığım bir iki doktor var.onlara mesaj attım bakalım ne diecekler?mantıklı bişi değil ama elimden geleni yapmak istiyorun annlıyosunduröylede canım yarar getirceğine zarar getirir diye söyledim tabi sen bilirsin kullanmak istersen
benimde aşılamam bugün yapıldı geri sayım başladı hayırlısıyla :)
bende bu ay 2.aşılamamı yaptırıcaktım malesef 21.günde iptal edildi..... ilk defa yumurtalarım direnç gösterdi gonal-f iğne kullanmama rağmen 2 haftadır 14mm üstüne çıkmadı.... aslında klomenle bile büyürdü yumoşlım:) ilk aşılamamdada gonal-f kullanmıştım ve sonrunsuz bi şekilde büyümüş ve işlemim yapılmıştı....
bu sefer kısmet değilmiş
umarım hepiniz hayırlı haberler verirsiniz..:Saruboceq:
Hayırlı olsun aşılaman canım.İnşallah sen de biz de pozitif sonuç alırız.
Geçmiş olsun canım.Üzülme herşeyde bir hayır vardır.
Ben de gonal-f kullanıyorum.Kaç vuruyordun?
kızlar benim yumoş 19.3mm olmuş.bu akşam çatlatma iğnesini vuruyorum veeeeeeeeeee pazartesi aşılamam yapılıyor.ayyyyy çoooooooooooooook heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmm.:sm_cool::dance:sositososito
kızlar benim yumoş 19.3mm olmuş.bu akşam çatlatma iğnesini vuruyorum veeeeeeeeeee pazartesi aşılamam yapılıyor.ayyyyy çoooooooooooooook heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmm.:sm_cool::dance:sositososito
soğol canım...
ilk başta 50mg başladık son 3 gün 75mg çıktık ama başta takır takır büyüyen yumurta 14mm de durdu ve milmbüyümedi.....
ilk aşılamamda da 50mg vurulmuş 9. gün 19buçuktu yumurtam ve 2 gün sonrada işlemim yapılmıştı...
bu sefer tam 16 gün vurduk iğneleri ama ne fayda bazen bünye böyle yapabiliyomuş.....
umarın senin işlemin sorunsuz yapılır ve meleğine kavuşursun....
hepinize teşekkür ederim kızlar...dualarınızı eksik etmeyin.hepimiz tez zamanda kavuşuruz inş bebişlerimize.ben çok heyecanlıyım yaaa nie böyle oldum ki?allahım hayal kırıklığı yaşatmasın :Saruboceq:
kızlar benim artık son 2 günüm, salı günü belli olucak tutup tutmadığı.hala adet olmadım. umarımda olmam :) herşeyi buna bağladım. bütün planlarım bunun üzerine. hata yapıyorum belki ama... inşallah hepimizin dilekleri gerçek olur :teselli:
kızlar aşılamam cuma oldu sakın korkmayın çok kolaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?