Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım umutlanmamak-planlar yapmamak mümkün değil ki inşallah rabbim meleğini yollamıştır hamile olduğunun haberini bizimlede paylaş bizlere umut olursun inşallah

inşallah canım ama çok korkuyorum olmamasından. yarın test alıcam ve salı sabahı yapıcam. bugün hep adet belirtilerim oldu. herşeyi o kadar bağladımki şu işe, olmazsa çok büyük hayal kırıklığı yaşıycam.

adetlerin düzenli midir canım aslında direkt kan testi yaptırsan ben idrar testlerine pek güvenmiyorum ya
umarım rabbim emeklerini boşa çıkarmaz canım

adetlerin düzenli midir canım aslında direkt kan testi yaptırsan ben idrar testlerine pek güvenmiyorum ya
umarım rabbim emeklerini boşa çıkarmaz canım

adetlerim düzensizdir bazen birkaç gün oynar. oyüzden hemen test yapmadım, 12. güne kadar bekliycem. hepbirlikte ne olucağını görücez bakalım.

kızlar merhabalar..herkesın asılaması ve dıger tedavılerı hayırlara vesıle olsun yumuk yumuk ellı bebıkler olsun ınsaallah..
bende bugun ılk ıgnemı oldum allahın ıznı ıle..benım bır tanede kıstcıgım var ama..ıkı yıldır saolsun bırakmıyor benı..bakalım kıstım buyumezse bende ılk asılamamı olucam ınsaallah..
herseyın hayırlısı olsun artık..

kızlar yardım edin benim ilk aşılama tutmadı 31 mayısta adet oldum 4 gün sonra dr gittim kist yokmuş temiz dedi. ama 1 haftadır sabahları bulantu var neden oluyor ilaç tan mı

aşılamamı yaptırdım kızlar.hiç bişey anlamadım çokk kolaymış beklemedeyim 12 gün boyunca :))sağ kasığımda batmalar var normaldir herhalde

aşılamamı yaptırdım kızlar.hiç bişey anlamadım çokk kolaymış beklemedeyim 12 gün boyunca :))sağ kasığımda batmalar var normaldir herhalde

hayırlı olsun canım, inşallah iyi sonuçlanır. benim bugün 11. gün, yarın sabah test yapıcam inşallah. ve benim hala sağ kasığımda ağrı var. çatlatma iğnesini yaptırdığımdan beri hep ağrıyor. çok rahatsızlık vermiyor ama geçmiyorda. nette normaldir diye okudum. hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

Arkadaşlar merhaba herkese. Ben de yarın klomene başlıyorum ve bu ay ilk aşılamayı deniycez. Çok heyecanlıyım. Umarım herkes sağlıklı bir şekilde bebeklerini eline alır.

inşallah canım kistin kaybolur hayırlısıyla da aşılamanı olursun inşallah allah kucaklarımızı boş bırakmasın

ya demek çok kolay oluyo içimi rahatlattın canım bende az da olsa çekiniyodum işlemden umarım 12 sonra çift çizgiyi görürsün...

ya demek çok kolay oluyo içimi rahatlattın canım bende az da olsa çekiniyodum işlemden umarım 12 sonra çift çizgiyi görürsün...
hiço insanın inana bana. 5dk bile sürmüo.2 dk da bitio.inş canım hepimiz o çiftçizgiyi görürüz.çabalarımız boşa çıkmaz inş...

canım inş. pozitif sonuç alırsın.dedeiğin gbi ağrı dayanılmayacak gbi bişi değil batıp çıkıo ara ara.sen bi ilaç kullandın mı aşılamadan sonra?yarın sonucunu bekliorum dört gözle...

canım inş. pozitif sonuç alırsın.dedeiğin gbi ağrı dayanılmayacak gbi bişi değil batıp çıkıo ara ara.sen bi ilaç kullandın mı aşılamadan sonra?yarın sonucunu bekliorum dört gözle...

crinone jel kullanıyorum canım, son 2 tane artık. anladığım kadarıyla progesteron .düşük riskini azaltır falan diyor. hayatımın en uzun 12 günüydü valla. yarın sonucu yazarım. nolur bu gece benim için iyi dileklerde bulunun opuyorumnanaktan

ninya inşallah bebeğin seninledir bizede umut olursun canım..kızlar banada dua edin lütfen çarşamba günü kısmetse ilk aşılamamı olucam çatlatma iğnemi vuruldum,allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

bana bişey yazmadı.kendim progestan alıp kullanmayı düşünüyorum.dualarım seninle inş.kavuşursun meleğine...

merhaba kızlar bende bu ay aşılama olcam inş.bugün doktora gittim aslında bi daha ki aya yaptırmayı düşünüyoduk ama doktor dedi beklemeye gerek yok bugün reglımın 5.günüydü zaten hemen muayene etti aşılama için herşey normal dedi klomen verdi inş hayırlı olur.Rabbim hepimizi bebişlerine kavuştursun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…