Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
little angel aşılamanın kaçıncı günü - belirti var mı canım bizi habersiz bırakma mutlu haberlerini bekliyorum

kızlar bende her an adet olabilirim ilk defa adet olduğuma üzülmeyeceğim uzun bir aradan sonra bir an önce tedavime başlamak istiyorum umarım şu mübarek günlerde meleğim bekletmeden gelirrrr

little angel aşılamanın kaçıncı günü - belirti var mı canım bizi habersiz bırakma mutlu haberlerini bekliyorum
canım aşılamamın 7. günü ve gerçekten beklemek çok ama çok zormuş.kendimi dinlememeye çalışıyorum ama aşılamamın 2. gününden bu yana sağ tarafımda batmalar şeklinde ağrım oluyo ama devamlı değil arada bir.bu cumartesi gitcem ama pazarteside olabilir.dualarınızı eksik etmeyin.inş hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize...

hay allah canım çok üzüldüm neden böyle oldu ki aslında ben şu idrar testlerine hiç güvenmiyorum insanı yanıltıyorlar rabbim inşallah doğal yoldan gönderir meleğini moralini bozma ne olur ....

Sağol canım Allah razı olsun. İşe giderken almıştım. Baktığımda gözlerime inanamadım. Ağladım ağladım tuvalette... Ne yapacağımı şaşırdım. Sonra hüsran... Şimdi iki-üç gün var adete. Olsa çıkardı. Ama bir daha test mest yok!!! Moralm çok bozuk. Hayattan bıkmaya başladım.

keşke kanda baktırsaydın.bende idrar testlerine güvenmiyorum. bak adetinede varmış daha.olmasa bile herşeyde bi hayır varmış üzülme.

Bugün dayanamadım, test yaptım. Aşılamanın 13.günüydü.
İdrar pozitif çıktı. İlk defa çift çizgi gördüm!
Gittim kan testi yaptırdım. Negatif!!!
Allah'ım sabırlar ver!!! :Saruboceq:

çok üzüldüm canım yaa. nası olurki öyle birşey, hayret valla. benimkide tutmadı, çok üzüldüm bende. ama denemeye devam edicez napalım. bugün doktoro gittim yine. çarşamba clomene başlıyorum tekrar. bir dahaki ayda iğneyle deniycekmişiz. dene dene nereye kadar tabi. SABIR...

arkadaşlar ben pcosluyum ve bu ay aşılama yaptıracagım iğnelerimi oluyorum hergün cuma günü konturolüm var çok korkuyotum ve tedirginim o kadar çok istiyorum anne olmayı yaptıranlara bana ne yaşadıklarını ve ilk aşılamada tutanlar varmı???

merhabalar topiğiniz hayırlı olsun inşallah hepiniz güsel sonuçlar alırsınız bizim nisan aşılamaları çok kötü geçti:sinifsinif: haziran güsel olur inşallah boshayallersmile

allah razı olsun ama bn bu aralarda çok huzursuzum.daha doğrusu umutsuzum.bana dr.um 12. gümde gel dedi erken mi sence?

bugün kaçıncı gün oldu canım ? bende çok merak ediyorum sonucunu. bak aramızda güzel haberler verenler var, inşallah sende onlardan olursun. bende haftaya 2. aşılamayı olcam muhtemelen. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah .

kızlar benimde bugün adet olmam gerekiyor 2 gündür kasıklarım ağrıyor ha oldum ha olucam diyorum yok bişey yani rabbimden ümit kesilmez ama yinede ümitleniyorum çok zor bir ihtimal olsada kim bilir belki meleğim sürpriz yapar bana demin markete gitti saç boyama baktım aldım sonra ya hamileysem boyayamam diye bıraktım boyayı allahım ne olur gönder meleğimi bu bi işaret olsun birde benim göğüslerimde adet öncesi bi değişiklik olmazdı bu ay çok şiştiler ve acıyolar hadi hayırlısı bakalım

bugün 9. günüm ama bnim psikolojim bozuldu.sıyırcam herhalde yakındır.cumartesi test günüm hayırlısı olsun.benim gittiğim yerde 1 ay dinlendirip sonra yapıolar 2. aşılamayı.senin neden arka arkaya.iğneler kuvvetli die dinlendirioruz demişti dr.um?

canım hadi hayırlısı belkide gelmiştir bebişin sakın yapim deme boya falan bekle azcık.bak ablamımda kasıkları kazınmış nerdeyse ha oldum ha olacam dedim ama olmadım dedi kızı şimdi 2 yaşına girecek.adet belirtisiyle aynı genelde.inş vardır canım. bu aralarda kimler kimler müjde verdi inş sıra sendedir:Saruboceq:

karnım çok hassas.o kadar.fazlada dinlemiyorum kendimi.allahtan ümit kesilmez ama ben bu ay yıkılıcam yine...

merhaba canım ben 2011 ocak annesı olucam ınsallah 11 haftalık hamıleyım benımde 7 ay olmadı sonra Allahım nasıp ettı normal yolla.karnım agrıyor umudum yok demıssın ben adet gunume 5 gun kala baslamıstı kramp seklınde agrılar ve ben kesın adet olucam demıstım ama olmadan gectı umudunu kaybetme agrı oluyor yanı inş guzel haberler verırsın

ayy inş. ama benim tedaviyle yani aşılama yaptılar.ne bileyim bazen çok umutluyum bazende mutsuz umutsuz

öyle aman aman bi ağrı değil batmalar şeklinde arada sırada ama yine insanın içi burkuluyo.bi ben kalmışın hamile kalmayan gbi gelio...

öyle aman aman bi ağrı değil batmalar şeklinde arada sırada ama yine insanın içi burkuluyo.bi ben kalmışın hamile kalmayan gbi gelio...

benım 7 ay olmadı demıstım ya cok kafama takmıstı oldumu olcakmı ya olduysa ya olmassa ne zaman oldu bılıyormusun o ay annem hastalandı bebegı dusuncek durumda degıldım sadece annemın ıyılesmesını ıstedım amelıyat olmustu o ay oldu cunku dusunmemdım hıc yanı cok takarsan kafana olmuyormus anladım bende ılk 3 ay takmamıstım sonra aglamaya baslamıstım olmassa dıye bılıyorum cok zor dusunmemek ama dusundukce olmuyor sanırım.

ben iğneyle olmıycam canım clomen kullanıcam yine. iğneye bir dahaki ay başlıycam. iğne için önce rapor çıkaralım dedi doktor. ilaçları devlet karşılamıyormuş galiba.

ben iğneyle olmıycam canım clomen kullanıcam yine. iğneye bir dahaki ay başlıycam. iğne için önce rapor çıkaralım dedi doktor. ilaçları devlet karşılamıyormuş galiba.
evet rapor çıkarmazsan devlet karşılamıo.o raporda 1 ay geçerli oluyo.ya 11.günü kan testi yaptırsam sağlıklı bi sonuş alabilirmiyim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…