şirinemm bu arada allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inş.akıl kalmadı inan ki.biraz geç oldu ama idare et :))
evet rapor çıkarmazsan devlet karşılamıo.o raporda 1 ay geçerli oluyo.ya 11.günü kan testi yaptırsam sağlıklı bi sonuş alabilirmiyim acaba?
tüp bebek için gerekli.ben zaten prosedür gereği yaptırıorum.çünkü tek tüpüm kapalı .mecburen 2 aşılama deneyeceğiz.bu aşılamada iğneli olmak zorunda yani hap kullanırsak da ssk tüp bebeği karşılamıyo.tüp bebek raporunuda ayrı çıkaracaksın.tüp bebek raporu vermeleri için de bu aşılma raporlarını koyacaksın.hani denendi fakat olmadı o yüzden tüpe geçilio anlamında.çok karışık ama prosedür bu canımbir aymı ? her ay rapor çıkarmak içinmi uğraşcam bide ya... ama doktor raporu çıkarki tüp bebek için falanda gerekcek dedi. sende sabret biraz, çok iyi anlıyorum seni ama bekle hatta 14. gün falan git. kesin sonuç olsun.
topic en kalabalık gününü yaşıo herhalde.kızlar bana akıl verin aşılamanın 11. günü kan testi yaptırsam sağlıklı sonuç alabilirmiyim acaba?çatlatma iğnesinin etkileri geçmiş olurmu a zamana:?hafta sonu düğün var ve ben kafamda soru işaretleriyle gitmek istemiyorum.yardım edin lütfen
zaten cuma günü 11. günüm.cumarteside düğün var.kafam çok karışık o yüzden.kafam rahat olur en azından bilirim diorum.acele mi ediyorum accaba:?Cumaya kadar bekle bence test için.en azından 13. günün olur.
İnşallah pozitif sonuç alırsın.
bilgisayarına geçmiş olsun :)))Bu arada merhaba
Ben uzun zamandır yazamıyorum.Belki hatırlarsınız topiğin ilk sayfalarında yazmıştım.Sonra blgisayarım hasta oldu.
Neyse...
Son durumumdan bahsedeyim.
8 haziranda 2. aşılamam yapıldı.Bugün 15.günüm.Yarın adet tarihim.
Test yaptırmaya hiç cesaretim yok
İdrar testi bile yapamadım korkumdan...
bilgisayarına geçmiş olsun :)))
seni hatırlıyorum dediğin gbi ilk sayfalardan.maaşallah ii dayanmışın bu güne kadar.yapsanda çıkacak önüne yapmasanda .yapta hayal kurmakatan kurtulursun en azından.ama idrar testi için erken.o adet gecikmesi olmadan sağlıklı bir sonuç vermio canım.başıma geldiği için biliorum.sizdeki sorun neydi canım?
bilgisayarına geçmiş olsun :)))
seni hatırlıyorum dediğin gbi ilk sayfalardan.maaşallah ii dayanmışın bu güne kadar.yapsanda çıkacak önüne yapmasanda .yapta hayal kurmakatan kurtulursun en azından.ama idrar testi için erken.o adet gecikmesi olmadan sağlıklı bir sonuç vermio canım.başıma geldiği için biliorum.sizdeki sorun neydi canım?
tüp bebek için gerekli.ben zaten prosedür gereği yaptırıorum.çünkü tek tüpüm kapalı .mecburen 2 aşılama deneyeceğiz.bu aşılamada iğneli olmak zorunda yani hap kullanırsak da ssk tüp bebeği karşılamıyo.tüp bebek raporunuda ayrı çıkaracaksın.tüp bebek raporu vermeleri için de bu aşılma raporlarını koyacaksın.hani denendi fakat olmadı o yüzden tüpe geçilio anlamında.çok karışık ama prosedür bu canım
Bu arada merhaba
Ben uzun zamandır yazamıyorum.Belki hatırlarsınız topiğin ilk sayfalarında yazmıştım.Sonra blgisayarım hasta oldu.
Neyse...
Son durumumdan bahsedeyim.
8 haziranda 2. aşılamam yapıldı.Bugün 15.günüm.Yarın adet tarihim.
Test yaptırmaya hiç cesaretim yok
İdrar testi bile yapamadım korkumdan...
hakkında hayırlısı inşallah. iyi sabrediyosun valla, ben okadar bekleyememiştim. güzel haberler verirsin inşallah.
ben evlendiğimin 10. ayında doğum kontrol hapı kullanırken hamiş kalmıştım.ihtimal bile vermiodum.o sıralar işe başlayacaktım.tahlil falana istediler hazır burdayken 1 hafta geciktim bi baktıralım dedik.düşün 1hafta gecikmişim.hemşire idrarda şüpheli pozitiflik var dedi kandan baktırın.kandada pozitif çıkmıştı ama kısmet olmadı işte...İdrar testi nasıl yanılttı seni merak ettim.Bildiğim kadarıyla senin 1. aşılaman değil mi?
canım 2 iğneli aşılama sonra tüp bebek.eğer sskdan yararlanmak istiyorsan tabi.iğneliden kastım yumurtanı geliştirici iğne kullanıpta.klomen gbi hap kullanarak yapılan aşılamaları devlet kabul etmiyor çünkü.ay iyice kafam karıştı valla. tüp bebek için önümde daha 3 aşılama var yani. inşallah aşılama tutarda gerek kalmaz tüp bebeğe tabi. pek umudum yok ama. eşimde tedaviye başlıycak pazartesi, sperm sayısı için. çırpınıp duruyoz işte...
allah yardımcın olsun canım.basit bir işlem inşallah ilk denemende gelir bebişinslm kızlar bende yazrın ilk aşılamamaı yaptırcam çok heycanlıyım ve yarın evlilik yıldönümümüz inş.bi yıldönümümüz ugur getirirde ilkinde hemen hamıle kalabilirim çok korkuyorum ama çok heycanlıyım napcam bilmiyorum dua edin kızlar bana
slm kızlar bende yazrın ilk aşılamamaı yaptırcam çok heycanlıyım ve yarın evlilik yıldönümümüz inş.bi yıldönümümüz ugur getirirde ilkinde hemen hamıle kalabilirim çok korkuyorum ama çok heycanlıyım napcam bilmiyorum dua edin kızlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?