kızlar müjde hamileyimmmmmmm hala inanamaıyorum evde test vardı öylesine yaptım bi baktım çift çizg,i sonra bi tane daha yaptım sonra yine inanamadım poliklinikte kan testi yaptırdım yine pozitif gelirken eczanaeye uğradım bi test daha çok şükür yine çift çizgi meleğim tedavisiz geldi çok mutluyum allahım sen meleğimi koru sağlıcakla kucağıma alayım inşallah
aaaa inanmıyorum gerçekten mi?çok ama çok sevindim.allah kucağınada almayı nasip etsin canımkızlar müjde hamileyimmmmmmm hala inanamaıyorum evde test vardı öylesine yaptım bi baktım çift çizg,i sonra bi tane daha yaptım sonra yine inanamadım poliklinikte kan testi yaptırdım yine pozitif gelirken eczanaeye uğradım bi test daha çok şükür yine çift çizgi meleğim tedavisiz geldi çok mutluyum allahım sen meleğimi koru sağlıcakla kucağıma alayım inşallah
kızlar müjde hamileyimmmmmmm hala inanamaıyorum evde test vardı öylesine yaptım bi baktım çift çizg,i sonra bi tane daha yaptım sonra yine inanamadım poliklinikte kan testi yaptırdım yine pozitif gelirken eczanaeye uğradım bi test daha çok şükür yine çift çizgi meleğim tedavisiz geldi çok mutluyum allahım sen meleğimi koru sağlıcakla kucağıma alayım inşallah
benim aşılama tutmadı
benim aşılama tutmadı
slm kızlar ben aşılamamı oldum ama öyle kötü bi zamana denk geldiki anlatamam 23 haziranda ananemi kaybettik o günde benim konturolum vardı dr tel açtık bi sonraki gün gelin dedi.gittik ama bu seferde yumurtam igne kullanmadan çatlamış bi önceki gün çok kasık agrım olmuştu o zaman çatlamış yumurtam ama yinede dr sansımızı deneyelim dedi ve aşılamam alal acele oldu.rabbim bizden bi canımızı aldı birinide verir inşallah
slm kızlar ben aşılamamı oldum ama öyle kötü bi zamana denk geldiki anlatamam 23 haziranda ananemi kaybettik o günde benim konturolum vardı dr tel açtık bi sonraki gün gelin dedi.gittik ama bu seferde yumurtam igne kullanmadan çatlamış bi önceki gün çok kasık agrım olmuştu o zaman çatlamış yumurtam ama yinede dr sansımızı deneyelim dedi ve aşılamam alal acele oldu.rabbim bizden bi canımızı aldı birinide verir inşallah
şubattan beri kullanıyorum.preseed kullananlar die bi topiğimiz de var.ben seni davet edeyim oaraya canım.herkese bişeyler vesile olacak işte.bizimde bi zamanımız var demek kiHayırlısı olsun canım pes etmek yok allah hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin.Preseed diye bi jel varmış hamıle kalan çokmuş bu jelle bende aşılama sürecine girdikten sonra duydum.Spermlerın daha çabuk yumurtaya ulaşmasını saglayan kayganlaştırı bi jel miş.Eğer benimde tutmazsa bende almayı düşünüyorum.Sende bi dene istersen.
şubattan beri kullanıyorum.preseed kullananlar die bi topiğimiz de var.ben seni davet edeyim oaraya canım.herkese bişeyler vesile olacak işte.bizimde bi zamanımız var demek ki
benim aşılama tutmadı
bersu çok sevindim cnm sağlıkla kucağına al inşallah cnm ne güzel tedaviye gerek kalmadan geldi bebeğin rabbim bizede böyle doğal yoldan nasip et nolurrr:Saruboceq: preseed demişsin cnm kullandınmı buay belki o vesile olmuştur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?