Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sen ciddimisin bersu, çoooooooooooooooook sevindim. hadi hayırlısı, darısı başımıza opuyorumnanaktan

aaaa inanmıyorum gerçekten mi?çok ama çok sevindim.allah kucağınada almayı nasip etsin canım

Gözün aydın.Hayırlı olsun.Allah sağlıcakla kucaklamayı da nasip etsin inşallah.ohaoldumsmileohaoldumsmile

ay canım hayırlı oılsun çok sevindim bende dün aşılamamı oldum inş. bende 12 gün sora burdan size güzel haberler verebilirim.Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin ee artık bize tüyolar verirsin nasıl oldu neler yaptın canım

Merhabalar;
Ben yeni katıldım aranıza. Ocak 2009 dan beri dooktorlara gidiyorum hala bebiş yok. Mayıs ta 1. aşılamam yapıldı ama malesef tutmadı. 1.sinde gonal F 0,75 ml kullanmıştım , 2.sinde yumurta sayısını arttırmak için 150 ml enjekte ettim, 22 haziran salı günü 2. aşılamamı oldum. Doktorum 2 hafta sonra kontrole gel dedi.
Alt karın bölgemde ağrılar var oturup kalkarken iğne gibi batıyor, birde kabızlık sorunum başladı daha önce hiç olmazdım, aynı şikayetleri olan var mı acaba.
inşallah tüm bu sıkıntıları çekenlerin sıkıntıları bir an önce biter ve tatlı bebişlere kavuşuruz.
Allah yardımcımız olsun.

benim aşılama tutmadı

Hayırlısı olsun canım pes etmek yok allah hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin.Preseed diye bi jel varmış hamıle kalan çokmuş bu jelle bende aşılama sürecine girdikten sonra duydum.Spermlerın daha çabuk yumurtaya ulaşmasını saglayan kayganlaştırı bi jel miş.Eğer benimde tutmazsa bende almayı düşünüyorum.Sende bi dene istersen.

slm kızlar ben aşılamamı oldum ama öyle kötü bi zamana denk geldiki anlatamam 23 haziranda ananemi kaybettik o günde benim konturolum vardı dr tel açtık bi sonraki gün gelin dedi.gittik ama bu seferde yumurtam igne kullanmadan çatlamış bi önceki gün çok kasık agrım olmuştu o zaman çatlamış yumurtam ama yinede dr sansımızı deneyelim dedi ve aşılamam alal acele oldu.rabbim bizden bi canımızı aldı birinide verir inşallah

Başınız sağolsun.Yumurtanız da kendiliğinden çatlamış.Ha ilaçla ha öyle.Mühim olan çatlaması değil mi?İnşallah gelir bebeğin.

başın sağolsun canım allah sabır versin.Doktor deneyelım dediyse bi bildiği vardır canım sakın umudunu kaybetme.

bersu çok sevindim cnm sağlıkla kucağına al inşallah cnm ne güzel tedaviye gerek kalmadan geldi bebeğin rabbim bizede böyle doğal yoldan nasip et nolurrr:Saruboceq: preseed demişsin cnm kullandınmı buay belki o vesile olmuştur sana

şubattan beri kullanıyorum.preseed kullananlar die bi topiğimiz de var.ben seni davet edeyim oaraya canım.herkese bişeyler vesile olacak işte.bizimde bi zamanımız var demek ki

şubattan beri kullanıyorum.preseed kullananlar die bi topiğimiz de var.ben seni davet edeyim oaraya canım.herkese bişeyler vesile olacak işte.bizimde bi zamanımız var demek ki

öylemi canım ben o topiği hiç görmedim evet herşeyin bir zamanın var canım zamanı geldıgınde bizimde kucaklarımız dolacak inş.

saol canım çok teşekkür ederim darısı başına inşallah
canım bu ay o kadar ümitsizdimki presed bile kullanmadım boşa gitmesin diye çünkü benim yumişler ilaç olmadan yeterince büyümüyordu ama şunu söyleyebilirim ki nasıl olsa olmayacak diye çok rahattım yumurtlama gününü bile hesaplamadım rabbim ol dedi oldu çok şükür

bersu hayırlı olsun canım..
bende ılk sayfalara adımı yazdırmıstım..nıhayet dun oldum asılamamı.hayırlısı artık.ama nedense hıc umudum yok.olmadı gıbıme gelıyor..yınede allah tan umıt kesılmez..herkesın tedavısıde olumlu olur ınsaallah..

Bersu çok sevindim hayırlı olsun.. inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına.
ben de bugün yaptırdım ilk aşılamamı. çok heyecanlıyım .. yumurtalıklarımda ağrı var sürekli.. sizde de oluyo mudu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…