Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugun bende asılama oldum benımde sag kasıgımda agrı var evde dınlenıyorum doktor gunluk yata normal devam edebılırsın dedıde yınede agrım var bırde halsızlık progestan verdı ılıskı pazartesıye kadar yok :kedi: hayırlısı ınsallah

canım bende 24de aşılama oldum doktor banada progestan verdi ama ilaç beni sersem gibi yaptı alıdıktan 1 saat sonra yerimden kalkamıyorum sende kullanmaya başladıysan böyle yan etkileri oldumu

evet canım benimde ilk aşılamamda sol kasıgımda agrı vardı şimdi 2 yaptırdık bu seferde agrım sag tarafta daha fazla

canım bende 24de aşılama oldum doktor banada progestan verdi ama ilaç beni sersem gibi yaptı alıdıktan 1 saat sonra yerimden kalkamıyorum sende kullanmaya başladıysan böyle yan etkileri oldumu

ben gece uyumadan once kullanacam boyle yan etkılerı olabılıyor sende asılama yapıldıktan sonra pembe akıntı geldımı bır de mahzuru yoksa kaca yaptırdınız bızım 600 tl ye oldu oncekı doktorum 280 tl ye yapıcaktı asılama ıcın gıttıgımde cok ters davrandı bızde hemen baska bır hastane ıle ve doktorla anlastık dokto arkadsımızdı fakat onunda yapacagı bırsey yoktu ben ılgı ve alakadan cok memnun kaldım ıcımız rahat ıste eger tutmazsa ıkıncı asılama dusunuyorum

SLM
Aşılamadan sonraki gün bendede pembe akıntı oldu normal mi acaba sendede oldu mu?
senağlama

bende aşılama yaptırdım ayın 16sında bana progesteron vermedi ama doktor sizlere vermiş.

ben verılıyor dıye bılıyorum belkı doktorun ıhtıyacın yoktur dıye vermemıstır sana dınlenme verdımı bana gunluk yasamına devam edebılırsın dedı fakat bugun bıraz agrım var 2 gun dınlenecem

Dinlenme vermedi normal yaşamına dönebilirsin dedi.Yanlız kendini çok yorma ağır iş yapma dedi.

kızlarrr mrb
bende dün asılama oldum ..ilk denemem bu oyuzn asılama sonrası hakkında pek bılgım yok,dun de vardı bugunde var ara ara akıntım oluo seffaf gıbı neden oluo bu akıntı.sabahları jel kullanıorum acaba o mu akıo dıycem aam aksamda oldu akıntım bilmiyorumkismile

ne jeli kullanıyorsun canım.

ben günde 3 kere kullandıgım için oluyor galiba ben aşılamamıda denizli de bi doktora yaptırdım ama doktor saglık personeli oldugum için benden ücret almıyor hatta dogumuna kadarda bakarım dogumdanda ücret almam dedi bizim içinde tesadüf oldu.akıntıyıda sordum ebesine oda tekdişli diye rahimagzını açan bi alet var ondan kaynaklanır dedi.benimde birgün sürdü akıntım

kızlar bugun kasıklarımda agrı var cok ( bole agrılar luodu klomen falan kullandıgımda gecen ayda olmustu hıç bsy kullnamama ragmen bu agrım.bu kotuye işaret gallıba(

kızlar bugun kasıklarımda agrı var cok ( bole agrılar luodu klomen falan kullandıgımda gecen ayda olmustu hıç bsy kullnamama ragmen bu agrım.bu kotuye işaret gallıba(

kötüye işaret değil cnm.. bende de oluyo ağrı.. özellikle de bugün arttı epey..

ben 26sında yaptırdım aşılama. bana polivit c diye bir vitamin verdi. bir de ayın 1inde duphaston adet düzenleyici kullanmaya başla dedi...

kötüye işaret değil cnm.. bende de oluyo ağrı.. özellikle de bugün arttı epey..

bu cuma 25 sınde asılamam oldu bendımde ...klomen kullandıgımdada oluodu bole agrılarım bıde gecen ay hıcby kullanmadgım halde anormal agrılarım oldı gece uykudan uyanıodum o derece,bugun uyandıgımda oldu agrım ama sonra gectı...artık agrılarımdan bıl ekorkuorum olmadı dıe hoş erken daha bsyın ebllı olması ıcınde :) bu ay son 2-3 ay bırakmak zorundayım tedavımı :çok üzgünüm:bu benım ilk asılamam cok umutlanmak ıstemıorum ilk seferde olmayada bılır belkı

olmayabilir tabi.. ama moralimizi bozmayalım. ilkinde tutanlar da var.. bazen herşey normal olsa bile olmuyor, ama bazen de o kadar probleme rağmen oluyor. Hayırlısı olsun hepimiz için. inşallah güzel haberler veririz hepimiz..

öel tabı cnmm ne umtsuz olmak nede umutlanmak lasım galıba ben 5 ay klomen kullamdım dr hsg cektı 2 tupte tıkalı tüp bebk dedı.bende dr degstım yenı hsg cektı sag tıkalı sol acık cıktı asılama ya karar verdık.esımın spermlerı ii yıkandıktan sonrada dedıklerıne gore baya ii olmus bılmıorum korkuorum ya bıu seferde husran olursa dıe ...7. ayım bu tedavımde Rabbım isteyen herkeze nasıp etsınn inşşşş.ugrasıoz bukadar belkı oyuzden olmuo dıorum bazen cunku ben daha onceden hamıle kaldım hıç dusunmedıgım bı anda hemde ama dusuk oldu neyazzııkki (((

inşallah aşılama işe yarar cnm. senin için de dua edicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…