Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah aşılama işe yarar cnm. senin için de dua edicem..

Amın cnm inşşşş Rabbım yuzumuze guler bu sefer saol canım dualarımzı Allahım kabul etsın bende hergun edıorum burada ısteyen herkez ıcınde ısımlerını bılımıorum cogunun cunku ama herkezı ıcımde gecırıorum inşş kabul olur

canım sende dünmu yaptırdın asılamanı ılkmı asılamn mı pekı??

evt.. ilk aşılamam. 4 ay önce hsg çektirdiğimde 2 tüpün de tıkalıydı ama açıldı dedi dr. sonra doğal yollarla olmayınca aşılamaya geçtik. bakalım merak ediyorum çok. 10 temmuzda teste gel dedi. sana ne zaman dediler?

ayy cok ii acılmıs neguzel benım sag nasıl tıkalıysa acılmak bılmedı:)) canım bendımde 9 temmuz da gel dedı teste ::)))

sende agrı falan oldumu bende en son bu sabah oldu olmadı bıdahada sankı gaz var gıbı ama :))) aman en guzelı hıç kendımızı dınlemmek galıba ...şimdi gunler gecmezzz

sende agrı falan oldumu bende en son bu sabah oldu olmadı bıdahada sankı gaz var gıbı ama :))) aman en guzelı hıç kendımızı dınlemmek galıba ...şimdi gunler gecmezzz

dün de bugün de kasıklarım ağrıdı. şu anda yok ama şişlik var sanki karnımda.. evt oyalanmak lazım bu arada yoksa dediğin gibi zor geçer günler :)

bendede ole agrı yok sıslık gıbı :)) ayy dusunuorum napsam ne ıle oyalanam dıe ama bulamıorum.bıde dr bıze sey dedı asılama oldum gun 36 saat içinde bırkackee ılşkı dedı.bızde bı asılama oldugum gun bıde dun calıstık:) sonra bı kaç yerde okudum asılama gunu bazılarının dr yasak falan demss hemen dr aradım dedım bız asılama gunude bırlıkte oldun yanlısmı yaptk dıe dr yok daha ii ben istedım zatn dedı bır gun saonrada olurdu ama asılama gunude olsa daha ii dedı.. ohh dedım içimden yanlıs bsy yapmamaısınzz:))

ya ewt burda okuyorum genelde dr.lar yasaklıyor aşılamadan sonra bi süre. ama benimki de aşılama gününden itibaren 5 gün ilişkiye girin dedi. şansı daha artırıyomuş diyor.. bakalım artık hayırlısı cnm ..

hayırlısı olsun cnm Allahım nasıp etsın inşşş

ayy adamlarda derman kalmadı valla :roflol:bızımkıne 5 gun desem duser bayılır kesın hahahahhahahahhhaha:roflol::roflol::roflol: dr 36 saat dedı ya cıkmaz sımdı dısına onun -tatlicadiarzu-

sorma yaa resmen ödev gibi :))
umarım çabalarımız boşa gitmez .. Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah .. gelişmelerden haberdar edelim cnm birbirimizi

sorma yaa resmen ödev gibi :))
umarım çabalarımız boşa gitmez .. Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah .. gelişmelerden haberdar edelim cnm birbirimizi

aynen öle cnm ödev gıbı :)))))))))))
tabıkıde ben ugrarım bu topıcede mutlaka yazarım,

Arkadaşlar merhaba,
Bugün aşılamamın 20.günü.Adet olmadım.Kan verdim biraz önce.Öğleden sonra sonuç alacağım.Benim için dua edin lütfen.Sabah idrar testi pozitif çıktı ama idrar testine güvenemiyorum.Zaman nasıl geçecek öğleden sonraya kadar offff.....

cnm hayırlısı olsun. inşallah güzel sonuçlanır. dualarımız seninle..

bugune kadar adet olmadıysan ıdrar testıde pozıtıfse hamılesın canım..sımdıden hayırlı olsun..
ılk asılamanmıydı..bıze neler yasadıgını anlatırmısın..belırtı oldumu hıc..delikafadulden

Sağol canım.
İkinci aşılamamdı.8 haz. da aşılamam yapıldı.Hiç ağrı sızı olmadı.Adetime 3 gün kala belimde ara ara ağrı,kasıklarımda da özellikle ani hareketlerde batmalar ve ağrılar oldu.Bugüne kadar devam etti ağrılar.Bugün 2. gün işte adetim de 4 gün gecikti.Başka da birşey olmadı.
Durum bu.İnşallah hepimiz pozitiflerle mutlu oluruz.

Merhabalar;
Aranıza yeni katıldım ama sizin(boltblue_15) adınıza çok sevindim. 1,5 yıldır tedavi görüyoruz 22 haziranda bende 2. aşılamamı yaptırdım yarın birhafta oluyor ama doktorum 2 hafta sonraya kontrole çağırdı. 2. aşılamam için gonal-f kullanmaya başladığımdanberi alt karın bölgemde yumurtalıklarımda sürekli bir ağrı var. arada bir eğilip doğrulurkende bıçak gibi ince bir sızı saplanıyor.
sabırla ve inatla bebeğimizi bekliyoruz. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…