Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım şimdidien hayırlı olsun büyük ihtimal hamilesin hala adet olmadığına göre haberini beklıyoruz heycanla bize umut olursun inş.

aşılaman hayırlı olsun canım bende ayın 24 de 1. aşılamamı oldum sonucu beklıyorum heycanla bende de arada bir bıçak gibi agrılar giriyor ama çok kısa rabbim en kısa zamanda bebişlerimize kavuşmayıo nasip etsin inş.

allah herkesın gönlüne göre versın sanırım bu ıkıncı aşılaman ınşallah tutar merak ettım ılk aşılaman neden olumsuz du

slm kızlar ben sizi takip ediyorum çok güzel birbirinizi motive ediyorsunuz kafayı yiyecem bu ay aşılamam olacaktı herşey güzel ve normal gidiyordu iğnelerimi oldum doktor kontrolüme gittigimde doktorum 8 tane yumurtamın oluştugunu ve hormon tahlili yaptırdı onın sonucunda aşılamam iptal oldu çok canım sıkıldı ilişkiyide yasakladı anlamadım neden iptal ettikki aşılamamı sordugumda hayır olamyacaksın aşılama dedi sadece((

cnm hayırlısı olsun. inşallah güzel sonuçlanır. dualarımız seninle..

hayırlı uğurlu olsun 20 gun nasıl bekledın benım yarın 13. gunum ve sımdıden heyecanlanıyorum 14. gunu kan testım var ama ben yarın ıdrar testı yapacagım bu arada hamılesın tebrık ederım :CüvCüv:

nezzihe benimde yarın 14.gün doktorum bana 15.gün gel dedi çok heyecanlıyım.sende belirti varmı hiç.rabbim ol der inşallah

boltblue hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına inşallah.bana dua edermisin benimde perşembe test günüm

[o_rkide01
Papatya

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

slm kızlar ben sizi takip ediyorum çok güzel birbirinizi motive ediyorsunuz kafayı yiyecem bu ay aşılamam olacaktı herşey güzel ve normal gidiyordu iğnelerimi oldum doktor kontrolüme gittigimde doktorum 8 tane yumurtamın oluştugunu ve hormon tahlili yaptırdı onın sonucunda aşılamam iptal oldu çok canım sıkıldı ilişkiyide yasakladı anlamadım neden iptal ettikki aşılamamı sordugumda hayır olamyacaksın aşılama dedi sadece((

alıntı yapamadığım için bu şekilde kopyalayıp yapıştırdım

22 haziranda 2. aşılamamı yaptırdım ondan önce son kontrole gittiğimdede doktorumda muayene yaptı sonra tahlil istedi tahlil sonucuna göre hareket edeceğiz dedi.
tahlil sonucunda progesteron 7 civarı östrejen biraz daha yüksekti benimde yumurtalarımdan biri 20, biri 15, diğeri 8 diğer 3-4 tanesi de 1 mm den küçüktü, doktorum östrejen yüksek yumurtlamanın arifesindesin dedi (ilaçlar okadar etkili yani), çatlama iğnesini yapma zamanında epeyce bir düşündükten sonra 21 haziran saat 16 da iğne vuruldu ertesi gün saat 16 da da 2. aşılamam yapıldı. hayırlısı olsun nasipse olur dedi

yani doktoruna güveniyorsan bir bildiği vardır mutlaka merak etme.

hayırlısı olsun.

22 haziranda 2. aşılamamı yaptırdım ondan önce son kontrole gittiğimdede doktorumda muayene yaptı sonra tahlil istedi tahlil sonucuna göre hareket edeceğiz dedi.
tahlil sonucunda progesteron 7 civarı östrejen biraz daha yüksekti benimde yumurtalarımdan biri 20, biri 15, diğeri 8 diğer 3-4 tanesi de 1 mm den küçüktü, doktorum östrejen yüksek yumurtlamanın arifesindesin dedi (ilaçlar okadar etkili yani), çatlama iğnesini yapma zamanında epeyce bir düşündükten sonra 21 haziran saat 16 da iğne vuruldu ertesi gün saat 16 da da 2. aşılamam yapıldı. hayırlısı olsun nasipse olur dedi

yani doktoruna güveniyorsan bir bildiği vardır mutlaka merak etme.

hayırlısı olsun.

boltblue_15

Alıntı:

Canım dün yazamadım.Kusura bakmayın.
HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMM....
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.Kucaklarımız dolsun meleklerimizle.
merhabalar
sizin adınıza çok sevindim. kimim olursa olsun kendimizinmiş gibi seviniyoruz. sağlıklı sıhhatli , hayırlı bir evlat olur inşallah.
8. günüm daha sabırsızlıkla haftaya salıyı bekliyorum.
herkese evli, mutlu, çocuklu bir hayat inşallah.

boltblue_15 canım senin 2. aşılamandı sanırım belirtilerin nasıldı anlatırmısın biraz benim 1. aşılamam daha 5. günüm zaman geçmiyo bir türlü(

boltblue_15 canım senin 2. Aşılamandı sanırım belirtilerin nasıldı anlatırmısın biraz benim 1. Aşılamam daha 5. Günüm zaman geçmiyo bir türlü(

senınle gunlerımız yakın cnm bende 25 sınde oldum asılamamı ilk asılamam gun sayıyorum ama bı yandanda dusunmek ıstemıorum inşşş rabbım nasıp eder hepımızeee

Canım dün yazamadım.Kusura bakmayın.
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM....
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.Kucaklarımız dolsun meleklerimizle.

hayırlı olsun canım, inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına.benim ilk aşılama bu ay başında oldu tutmadı.kısmetse birkaç gün sonra 2. olucak. pek umudum yok ama hayırlısı bakalım.

hayırlı olsun hamıs arkadasımız..rabbım tamamına erdırsın..
benım ılk asılamam olmadı sanırım daha altıncı gunumdeyım ama herzaman olan o erken adet belırtılerı basladı bıle.hayırlısı artık.nasıp boyle ımıs..

mrb kızlarr nasılsınz benım cuma gunu asılamam oldu asılamadan sonra kasıklarımda baskı hıssı oldu asılamadan dolayı galıba..

ama pazr ve dun sol tarafımda kasıgımda cok agrım oldu belım agrdı oncesınde 15-20 dk suruo bu agrılar sonrasında hıç agrım olmuoo benım ilk asılamam oyuzden sonrasımda olan agrılrla ılgılı bılgım yok yardımcı olursanz sevınırım olmadı mı dıorum acaba ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…