Arkadaşlar merhaba,
Bugün aşılamamın 20.günü.Adet olmadım.Kan verdim biraz önce.Öğleden sonra sonuç alacağım.Benim için dua edin lütfen.Sabah idrar testi pozitif çıktı ama idrar testine güvenemiyorum.Zaman nasıl geçecek öğleden sonraya kadar offff.....
Merhabalar;
Aranıza yeni katıldım ama sizin(boltblue_15) adınıza çok sevindim. 1,5 yıldır tedavi görüyoruz 22 haziranda bende 2. aşılamamı yaptırdım yarın birhafta oluyor ama doktorum 2 hafta sonraya kontrole çağırdı. 2. aşılamam için gonal-f kullanmaya başladığımdanberi alt karın bölgemde yumurtalıklarımda sürekli bir ağrı var. arada bir eğilip doğrulurkende bıçak gibi ince bir sızı saplanıyor.
sabırla ve inatla bebeğimizi bekliyoruz. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.
selam allahımdan bi mani çıkmazsa bende bu ay 2. Aşılamamı yaptırıcam ayın 4ü veya 5i gibi muhtemelen işlem yapılacak.... Inşallah busefer tutar ve meleğim bana , bende ona kavuşurum....
Benim ilk aşılamam 14. Gün yapılmıştı sanırım buda 14. Gün olur...
4 yıllık evliyiz, isyan emiyorum ama beklemekten çok yoruldum boshayallersmile rabbim hepimizin yüzünü güldürsün......:saruboceq:
cnm hayırlısı olsun. inşallah güzel sonuçlanır. dualarımız seninle..
boltblue haber yokmu daha..meraktayız canım..
22 haziranda 2. aşılamamı yaptırdım ondan önce son kontrole gittiğimdede doktorumda muayene yaptı sonra tahlil istedi tahlil sonucuna göre hareket edeceğiz dedi.o_rkide01
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Ev Hanımı
Yaşadığınız Yer: Adana Giriş tarihi: Dec 2009
Blog Yazıları: 1
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
slm kızlar ben sizi takip ediyorum çok güzel birbirinizi motive ediyorsunuz kafayı yiyecem bu ay aşılamam olacaktı herşey güzel ve normal gidiyordu iğnelerimi oldum doktor kontrolüme gittigimde doktorum 8 tane yumurtamın oluştugunu ve hormon tahlili yaptırdı onın sonucunda aşılamam iptal oldu çok canım sıkıldı ilişkiyide yasakladı anlamadım neden iptal ettikki aşılamamı sordugumda hayır olamyacaksın aşılama dedi sadece((
merhabalarboltblue_15
Alıntı:
Canım dün yazamadım.Kusura bakmayın.
HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMM....
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.Kucaklarımız dolsun meleklerimizle.
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM....
boltblue_15 canım senin 2. Aşılamandı sanırım belirtilerin nasıldı anlatırmısın biraz benim 1. Aşılamam daha 5. Günüm zaman geçmiyo bir türlü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?