Canım dün yazamadım.Kusura bakmayın.
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM....
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.Kucaklarımız dolsun meleklerimizle.
mrb kızlarr nasılsınz benım cuma gunu asılamam oldu asılamadan sonra kasıklarımda baskı hıssı oldu asılamadan dolayı galıba..
ama pazr ve dun sol tarafımda kasıgımda cok agrım oldu belım agrdı oncesınde 15-20 dk suruo bu agrılar sonrasında hıç agrım olmuoo benım ilk asılamam oyuzden sonrasımda olan agrılrla ılgılı bılgım yok yardımcı olursanz sevınırım olmadı mı dıorum acaba((
boltblue hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına inşallah.bana dua edermisin benimde perşembe test günüm
yok canım yapmadım idrar testi yapsam çıkarmı acaba.belirtilerin neydi
merhabalar, ben ilk aşılamamdan bir hafta sonra kan tahlili yaptım progesteron 12 civarındaydı doktor daha erken adet tarihini bekleyelim dedi. 16. günümde meraktan kendim idrar testi aldım negatif çıktı çok üzüldüm.
aşılamanın teorik olarak normal yolla gebe kalmaktan çok ta bir farkı yok. Ablam 2. bebeğine hamileyken ve adet gününü geçtikten sonra tam 3 kez idrr testi yaptı 3 üde negatif çıktı, en sonunda kan tahlilinde gebeliğini öğrendik.
Bence biraz daha bekle aşılaman tutmuştur ama idrar tahlilinde çıkmaz boş yere üzülmüş olursun. kontrol gününü yada adet gününü bekledikten sonra yapsan psikolojik olarak daha hazırlıklı olursun her duruma ama yine sen bilirsin :ecrin_bebek:
nezzihe benimde yarın 14.gün doktorum bana 15.gün gel dedi çok heyecanlıyım.sende belirti varmı hiç.rabbim ol der inşallah
Canım dün yazamadım.Kusura bakmayın.
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM....
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.Kucaklarımız dolsun meleklerimizle.
senınle gunlerımız yakın cnm bende 25 sınde oldum asılamamı ilk asılamam gun sayıyorum ama bı yandanda dusunmek ıstemıorum inşşş rabbım nasıp eder hepımızeee
benım de yarın 14. gunum doktor bana 14. gunu gel dedı yanı yarın test gunum hıç bı belırtı yok sanırım nasıl bı belırtı bekleyecegımı de bılmıyorum aynı gun aşılama olmusuz ınşallah sevınclı haberler paylaşırız kardeş :sinifsinif:
valla canım benim aşılamamda reglimin 2. günü iğneye başladım.gonal f kullandım.ilk kontrolüme 5 gün sonra gittim.sonra yumurtanın durumuna göre gün aşırı,dahada büyüdükçe hergün çağırdılar.yine yumurtanın gelişimine göre doz arttırıolar.yumurtan 19 a falan gelince çatlatma iğnesi oluyosun.atıyorum çatlatma iğneni cuma vurduysan pazar sabahı aşılamanı yapıolar.yarım saat yatırıp eve gönderiolar.aşılama gününü saymıosun.ertesi günden başlayarak 14 gün sayıyosun ,14. günde teste gidiosun.benim negatifle sonuçlandı 13. gün reglim geldi.senin aşılamn hayırlı olur nş.MERHABA 1 senelık evlıyım ve cocugum bır turlu olmadı esımde varıkosel oldugu soylendı fakat ısınden dolayı suan amelıyat olamıyo sper sayısı yuksek fakat morfolojı dusuk cıktı bende arastırarak alman hastanesınde asılama yontemıyle tedavı gormeye karar verdım ve esım yanımda olmadıgı ıcın sper donduruldu bu cuma gunu reglımın ılk gunu olucak gecen persembe alman hastanesınde doktor alper sısmanogluna gıttık fakat bugun hastaneden ayrıldıgı soylendı ve suan yenı doktor murat yurtsever le tedavı gorucem kafam karıstı alman hastanesı ıyı bı kurum ama neler olucak nasıl olucak hıcbır bılgım kalmadı gıttı
yarın inşş guzel hblerle donersın dr dan cnm benımde arada agrıo kasıklarım dr aradım normal bekledıgımz agrılar dedı dıger yumurtalar catlıodr dedı bakalım hayırlısı Rabbım nasıp eder inşşşcanım benimde ilk aşılamam bugün 15.günüm yarın teste gidicem.benimde ilk 1 hafta falan kasık ağrım oldu sonra kendilinden geçti 3 gündürde kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı oluyo ara ara..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah:Saruboceq:
evet canım günlerimiz çok yakın bende bir an önce günler geçsin istiyorum.Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin inş.benim arada bir kasıklarıma bıçak saplanıyo başka bi belirtim yok aşılama olupta hamıle kalan arkadaşlar bizi bilgilendirse ne güzel olur ama kimse bişey da yazmıyo(
MERHABA 1 senelık evlıyım ve cocugum bır turlu olmadı esımde varıkosel oldugu soylendı fakat ısınden dolayı suan amelıyat olamıyo sper sayısı yuksek fakat morfolojı dusuk cıktı bende arastırarak alman hastanesınde asılama yontemıyle tedavı gormeye karar verdım ve esım yanımda olmadıgı ıcın sper donduruldu bu cuma gunu reglımın ılk gunu olucak gecen persembe alman hastanesınde doktor alper sısmanogluna gıttık fakat bugun hastaneden ayrıldıgı soylendı ve suan yenı doktor murat yurtsever le tedavı gorucem kafam karıstı alman hastanesı ıyı bı kurum ama neler olucak nasıl olucak hıcbır bılgım kalmadı gıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?