kızlar sizinde aşılama sonrası az bi kanamanız oldumu:1shok:
kızlar sizinde aşılama sonrası az bi kanamanız oldumu:1shok:
kızlar benimdebügün aşılamamın 7 günü bende izler gibi şikayetlerim war ama bende hiş bişey bilmiyorum bu sancılar normalmi lütwen bizi aydınlatın aşılama yaptırıpta haile kalan arkadaslar
canım benimde ilk aşılamam bugün 15.günüm yarın teste gidicem.benimde ilk 1 hafta falan kasık ağrım oldu sonra kendilinden geçti 3 gündürde kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı oluyo ara ara..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah:Saruboceq:
öldüm bittim canım yaa.halı yıkadımda uğraş olsun dedim.ama pilim btti.başka bi yaramazlık yok canım.sen napıosun nasılsın:?sakın ha kendini dinleyim deme?dinleyecek olursan herşey belirti gelecek.düşünmemeye çelış çok zor ama...littleangel cnm nasılsın??
öldüm bittim canım yaa.halı yıkadımda uğraş olsun dedim.ama pilim btti.başka bi yaramazlık yok canım.sen napıosun nasılsın:?sakın ha kendini dinleyim deme?dinleyecek olursan herşey belirti gelecek.düşünmemeye çelış çok zor ama...
Mrb ben 2 yildir burdaki yazilari takip ediyorum ancak ilk defa yaziyorum.bebek istemiyle alakali herşey biliyrm,çok arastirdim.3 yilimiz bitti bugün,2 yildir cocuk istiyrdk,çok tedaviler gordm,bu ay aşilama yaptik,başka kimse varmi konusmak ve bu bekleme süresini birazda olsa kısaltmak iciN
merhaba bende bır senedır evlıyım ve esımden kaynaklanan morfolojı bozukluk varve bugun adetımın ılk gunu yarın alman hastanesıne tedavım baslıcak asılama yontemıyle ılgılı nasıl olucak ılaclar verıcelek bu bahsedılen ıgneler ne zaman oluyo hıcbır fıkrım yokk*****
galiba aynı gün aşılama olmuşuz canım ben ayın 24 de oldum sen ne zaman oldun.
inşallah canım inşallah bende sadece ara ara adet sancısı oluyo sanki.yarın haberleşelim mutlaka :teselli:
kızlarrrrrrrrrrrr hamıleyım bu gun kan tahlılı yapıldı cumartesı tekrar gıdecegım rabbım herkese versın
canım tahlıl sonucumu aldım hamıleyım sen ne yaptın lütfen bıldır rabbım herkesın gönlüne göre versındelikafaduldenopuyorumnanaktan
Hayırlı olsun canım.Allah sağlıcakla kucaklamak nasip etsin.İnan çok sevindim.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hayırlı olsun canım. Burda 'hamileyim' yazılarını okudukça çok seviniyorum. Bizede biraz umut oluyor. Bende yarın doktora gidicem. Muhtemelen pazartesi 2. Aşılamam olucak. Ve inşallah bende 20 gün sonra 'kızlar hamileyim' yazıcam kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrrrrrrr hamıleyım bu gun kan tahlılı yapıldı cumartesı tekrar gıdecegım rabbım herkese versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?