Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb ben 2 yildir burdaki yazilari takip ediyorum ancak ilk defa yaziyorum.bebek istemiyle alakali herşey biliyrm,çok arastirdim.3 yilimiz bitti bugün,2 yildir cocuk istiyrdk,çok tedaviler gordm,bu ay aşilama yaptik,başka kimse varmi konusmak ve bu bekleme süresini birazda olsa kısaltmak iciN

merhaba bende bır senedır evlıyım ve esımden kaynaklanan morfolojı bozukluk varve bugun adetımın ılk gunu yarın alman hastanesıne tedavım baslıcak asılama yontemıyle ılgılı nasıl olucak ılaclar verıcelek bu bahsedılen ıgneler ne zaman oluyo hıcbır fıkrım yokk*****

merhabalar yares-bulut bu gün kontrole gideceğini yazmıştın bir haber var mı?? Sevinçli haberlerini bekliyoruz inşallah.:ecrin_bebek:

littleangel cnm nasılsın??
öldüm bittim canım yaa.halı yıkadımda uğraş olsun dedim.ama pilim btti.başka bi yaramazlık yok canım.sen napıosun nasılsın:?sakın ha kendini dinleyim deme?dinleyecek olursan herşey belirti gelecek.düşünmemeye çelış çok zor ama...

dınlememeye calısıorum cnm kasık agrılarım olduo arada ama dr sordum dgr yumurtalrım catlıodur oyuzden dedı :)) ben o hatayoı gecen ay yaptım yıkıldım ( ama umutlar hıç bıtmıo galıbaa...anaammm yorma kendını cnm yaaa ..

cnm hayırlı olsun inşş bebegın gelır bende ılk asılamamı oldum bu ay 25 sınde beklıorum sımdı:))

mrb cnm oncelıkle tedavın hayırlı olsun reglkının 3.gunu falan ılaç verıolar 5 gun kullanıosun yumurta gelısımını saglayıcı ( tabı bazen gobekten iğnede verebılıolar ben hap kullandım femara die) sonra yumurtan dr ıstedı buyukluge gelınce catlama iğnesı verıo dr saatını soyluo o saate vuruluosun yada kendın yapıosun iğnenı.ertesı gunde asılamanı yapıo dr...ogun dınlenıosun sonrakı gunler normal hayatına devam edıosun agr işlerden kacınarak.dr asılamadan sonra ilşkı onerıo bıde :))

kızlarrrrrrrrrrrr hamıleyım bu gun kan tahlılı yapıldı cumartesı tekrar gıdecegım rabbım herkese versın

canım tahlıl sonucumu aldım hamıleyım sen ne yaptın lütfen bıldır rabbım herkesın gönlüne göre versındelikafaduldenopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım. burda 'hamileyim' yazılarını okudukça çok seviniyorum. bizede biraz umut oluyor. bende yarın doktora gidicem. muhtemelen pazartesi 2. aşılamam olucak. ve inşallah bende 20 gün sonra 'kızlar hamileyim' yazıcam kaydirigubbakcemile3

inşallah nınya inşallah dualarım senınle rabbım gönlüne göre versın

kızlarrrrrrrrrrrr hamıleyım bu gun kan tahlılı yapıldı cumartesı tekrar gıdecegım rabbım herkese versın

canım hayırlı olsun çok sevindim böle hamıle haberlerı alınca bizede umut oluyor bende pazartesi test yapıcam çok merak ediyorum senin belirtilerin nelerdi bizimlepaylaşırmısın allah kucagına almayo nasip etsin inşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…