Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben dün gitim doktora malesef tutmamış aşılamam nezihe senin adına çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah

kızlar ben dün gitim doktora malesef tutmamış aşılamam nezihe senin adına çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah

umudunu kaybetme arkadasım inşalah sen de bende bebişlerımızı kucagımıza alacagız hayırlısıyla rabbım buyuk ol derse olur gerısı teferuat

teselliniz için çok sağolun kızlar keşke dün gitmeseydim zaten bugün adet oldum.doktorum tekrar çağırdı inşallah ikinci aşılama için sıvıcaz kolları.allah inşallah nasip eder.umutluyum herzaman

slm herkese hayırlı hamilelikler bende bu ay aşılama yaptırmak istiyorum ama kafam çok karışık bu konuda yardımcı olurmusunuzzzzzzz

benim bugun aşılamamın 8 gunu karnım çok şiş sankı adet olacakmısım gıbı galıbada olucam pembe leke akıyor ara ara zaten cok umutlu degılım agrılar neden oluyor bılen varmı cunku daha oncelerıde catlama ıgnesı oluyordum hıc boyle agrılar yapmazdı

slm canım benimde ablam yanımda onunda bügün aşılamasının 9 günü pembe lekeler onda yok ama sancıları war kasıklarında senindemi 8 temmuzda belli olucak inşllh 2 nizde meleklerinizi alırsınız kucagınıza

benım bugun dokuzuncu gunum aslında 12 gunde bellı oluyor ben tahlıl yapmak ıstemıyorum suan cunku daha once bırkac kere yaptım pozıtıf cıkıyordu ve ardından adet oluyordum doktor zayıf gebelık demıstı bızım hıc bır sorunumuz yok ama yınede olmuyor daha oncelerım bende ve esımde tabıkı sorun vardı sukur kalmadı bu benım ılk asılamam ınsallah Allah ablanın yuzunu guldurur arattırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…