aaa bende ayın 24de oldum inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz burdan:CüvCüv::CüvCüv:
inş. canım yaa sen ne zaman gidicen doktora.
kızlarrrrrrrrrrrr hamıleyım bu gun kan tahlılı yapıldı cumartesı tekrar gıdecegım rabbım herkese versın
çok sevindim senin adına allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inşallah
adettim 8den önce gelmezse 8 de test yaptıracagım eger hamileysem 10 gün geçtikten sonra doktora gidecegim sen nezaman yaptıracaksın yada doktora gideceksin
kızlar ben dün gitim doktora malesef tutmamış aşılamamnezihe senin adına çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah
inşallah canım inşallah bende sadece ara ara adet sancısı oluyo sanki.yarın haberleşelim mutlaka :teselli:
ben pazartesi günü gidicem canım doktor 10 gün sora gel dedi bana
kızlar ben dün gitim doktora malesef tutmamış aşılamamnezihe senin adına çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah
kızlarrrrrrrrrrrr hamıleyım bu gun kan tahlılı yapıldı cumartesı tekrar gıdecegım rabbım herkese versın
kızlar ben dün gitim doktora malesef tutmamış aşılamam
canım ya çok erken degilmi 10 günde hemen belli oluyormuymuş eger belli olursa banada haber ver hemen bende baktırayım
canım çok sevindim senin adına.allah sağ salim kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin inş.kızlarrrrrrrrrrrr hamıleyım bu gun kan tahlılı yapıldı cumartesı tekrar gıdecegım rabbım herkese versın
çok sevindim haberinize hayırlı olsun
inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olur.
Rabbim bizlerede nasip eder.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?