Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
5 gün klomen kullandım, sonra ovitrelle vuruldum. bakalım ne olucak, günler geçmiyo resmen.bende tek yumurta vardı. bu iyi bişiymi yoksa kötümü, fazla olması sansı arttırmazmı? yada tek olması daha kaliteli olduğunumu gösterir ? benim dr. ağzından laf almak çok zorda böyle nette cevap arıyom kendime işte kaydirigubbakcemile3 bide biraz geç kaldık aşılama için, yani iğneden sonra 28-36 saat içinde aşılama yapılmalı diye biliyorum benimki 40. saatte olmuştu. dr. biraz geç kalmışın falan dedi ama genede umut bakalım ne olucak fisfisfis

Ben de önce klomen kullandım. Onda ve diğer ilaçlarda hemen hemen hep bir yumurtam olmuştu. Yarım klomene düşürdü sonunda, o zaman 2 yumurtam olmuştu kaydirigubbakcemile3 Normal düzende zaten her ay bir yumurta büyüyor, ilaçlar çoğaltıyor. Mühim olan kalitesi. Ama tüp bebekte sayı da önemli galiba. Ben de çatlatma iğnemi gece 12'de babannemin cenazesine giderken şehirler arası bir otobüste yaptım :bbo: Çok acayip bir ay yaşıyorum, Rabbim hayırlısını versin...

uuff çok kötü valla, başınsoğalsun. ben zaten yarım klomen kullandım bu ay. geçen ay tam kullandım ozaman çok büyümüştü iptal olmuştu aşılamam. ay dedim ya benimki bişiy konuşmuyo, bir sürüde dr. değiştirdim, bi dahada değiştirmek istemiyom. kimseyede bişiy anlatamıyorum. iyice sinir oluyorum valla.

Son düzenleme:
Sağol arkadaşım, teşekkür ederim, gerçekten kötü bir durumdu. Konuşmayan doktor da insanı deli ediyor, bir sürü soru işareti kalıyor. En iyisi tek ve güvendiğin doktora devam etmek, çünkü doktorun seni tanıması 2-3 ayı buluyor.

Bu doktorda kararlıyım bu sefer bırakmıyıcam. neyse ben yatıyım artık, geç oldu. kendine çok dikkat et, hızlı hızlı yürüme sakın benim gibi şansa bırakma işi

selam kızlar
bende bu ay aşılama olacaktım ya bi karışıklık oldu 6 gün klomen kullandım yumurtam çok büyümüş 21 cm olmuş
dr iptal etti aşılamyı
kafam çok karıştı*yardım
bide benim dr bu gün yerinde yoktu
başka bi dr baktı ovitrelle verdi bu akşam vurun dedi vurundum
ne olcak bilmiyorumsempatiksalakcinni

ninya neden iptal oluyo aşılama

ıyi geceler Ninya, görüşmek üzere...
Merhaba grb4, 21 mm çok çok büyük değil sanırım, bir ihtimal tutar diye ovitrelle vermiştir bence. Herhalde aşılama için en ideal şartları oluşturmaya çalışıyor.
Ben de çıkıyorum, iyi geceler...

sağol canım ya
umarım
iyi geceler

canım yumurta 20-22mm arası olması gerekiyor aslında 21 mm çok büyük değil ama belkide sayıca çok olmuştur çöğul gebelik riski için iptal olmuştur

canım yumurta 20-22mm arası olması gerekiyor aslında 21 mm çok büyük değil ama belkide sayıca çok olmuştur çöğul gebelik riski için iptal olmuştur

umarım
2 yumurta olduğunu söyledi biri 10mm diğeri 21 mm neyse ben yarın kendi dr gideyim ne diyecek
teşekkür ederim biraz olsun rahatladım bersuu

bende klomen kullanmıştım geçen ay çatlatma iğnesine rağmen kist oldu neden çok yumurtam vardı 8 tane kadar 4 tanesi büyüktü çatlatma iğnesi oldum ama iğnenin etkisinden sonra o küçük yumurtalarda büyümüş onlar kiste neden olmuş umarım senin küçük yumurtan kist olmaz

umarım bersuu
hamiş olup en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

inşallah canım rabbim bekletmesin ben 2 senedir çift çizgi görme umuduyla bekliyorum allahım hayırlısını versin inşallah sen ne kadar zamandır istiyorsun?

inşallah canım rabbim bekletmesin ben 2 senedir çift çizgi görme umuduyla bekliyorum allahım hayırlısını versin inşallah sen ne kadar zamandır istiyorsun?

1.5 yıldır uğraşıyoruz
bu ikinci aşılamam olacaktı
olamadı
her ay yaptığım teste bende senin gibi çift çizgiyi bekledim
rabbim hayırlısını versin

vakti zamanı geldiğinde inşallah hayırlısıyla bizde göreceğiz buna canı gönülden inanıyorum bu arada meslektaşız ne öğretmenisin ben sınıfçıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…