uuff çok kötü valla, başınsoğalsun. ben zaten yarım klomen kullandım bu ay. geçen ay tam kullandım ozaman çok büyümüştü iptal olmuştu aşılamam. ay dedim ya benimki bişiy konuşmuyo, bir sürüde dr. değiştirdim, bi dahada değiştirmek istemiyom. kimseyede bişiy anlatamıyorum. iyice sinir oluyorum valla.
Bu doktorda kararlıyım bu sefer bırakmıyıcam. neyse ben yatıyım artık, geç oldu. kendine çok dikkat et, hızlı hızlı yürüme sakınbenim gibi şansa bırakma işi
İyi geceler Ninya, görüşmek üzere...
Merhaba grb4, 21 mm çok çok büyük değil sanırım, bir ihtimal tutar diye ovitrelle vermiştir bence. Herhalde aşılama için en ideal şartları oluşturmaya çalışıyor.
Ben de çıkıyorum, iyi geceler...
selam kızlar
bende bu ay aşılama olacaktım ya bi karışıklık oldu 6 gün klomen kullandım yumurtam çok büyümüş 21 cm olmuş
dr iptal etti aşılamyı
kafam çok karıştı*yardım
bide benim dr bu gün yerinde yoktu
başka bi dr baktı ovitrelle verdi bu akşam vurun dedi vurundum
ne olcak bilmiyorumsempatiksalakcinni
canım yumurta 20-22mm arası olması gerekiyor aslında 21 mm çok büyük değil ama belkide sayıca çok olmuştur çöğul gebelik riski için iptal olmuştur
grb 4 çatlatma iğnesi olmuşsun kist olmaz inşallah
bende klomen kullanmıştım geçen ay çatlatma iğnesine rağmen kist oldu neden çok yumurtam vardı 8 tane kadar 4 tanesi büyüktü çatlatma iğnesi oldum ama iğnenin etkisinden sonra o küçük yumurtalarda büyümüş onlar kiste neden olmuş umarım senin küçük yumurtan kist olmaz
inşallah canım rabbim bekletmesin ben 2 senedir çift çizgi görme umuduyla bekliyorum allahım hayırlısını versin inşallah sen ne kadar zamandır istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?